Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.019
Cevap
1.451
Favori
2.845.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş
  • Hocam verdiğin cevap silindiği için ve başka arkadaşlarında bu şekilde soruları olabilir diye buradan yardım istiyorum. Acil olarak anakucağına ihtiyacım var ama maddi olarak daha avantajlı olduğu için travel sistem bakıyorum. 700-1000 tl aralığında şuan için önerebileceğin bir marka model varmıdır?
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk verdiğiniz linkteki seti aldım 119 TL ye. Uzun zamandır takip ediyorum ama dediğim gibi bir kere 85 TL ye düştü e bebek akşam 10 sabah 10 kampanyasında ama sonrasında olmadı kampanya bende aldım bunu. Valla hocam 0 bpa diyor ama bilemiyoruz ne derece doğru. Bu ürünün birde klasik olanı var nispeten daha uygun fiyatı.fakat herkes bu natural olanı tavsiye ediyor.
    Birde biberon konusunda bize bir tane cam alın tavsiyesinde bulundular. Bizde dr brownun cam biberonundan aldık duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 24 Kasım 2016; 21:04:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Psn:zibidino9
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Hocam, yakın zamanda ürün aldınız mı, tavsiyeniz var mıdır? aliexpressten gözüme alttakiler çarptı.

aliexpress.com
    US $49.99 50% OFF|YI Dome Camera, 1080p HD Indoor Pan/Tilt/Zoom Wireless IP Security Surveillance System with Night Vision, Motion Tracking-in Surveillance Cameras from Security & Protection on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/store/product/YI-Home-Camera-Pan-Tilt-Zoom-Wireless-IP-Security-Surveillance-System-HD-720p-Night-Vision-US/2230079_32713408805.html?spm=2114.8147860.0.0.CKRbr4

• hepsiburadanın karacuma indirimi bazı oto koltuklarında geçerli %30 indirim yapıyor. ihtiyacı olan gün bitmeden baksın

Bebe Confort Streety 3 ise 1050-TL'ye geliyor.

Yılbaşını mı beklesem almak için, çocuk kısmetse Nisan ayında doğacak. Fiyatlar iyi gibi geldi ama bilemedim.

hepsiburada da Casual a ait belirtmis oldugunuz fiyatları goremedim, konu hakkında yardımcı olur musunuz ?
    "Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo Da Vinci
  • hepsiburada da iki tane indirim görünüyor
    sanırım hatalarının farkına vardılar

https://forum.donanimhaber.com/m_122040572/tm.htm

Orijinalden alıntı: ksktlg

Merhabalar,

hepsiburada da Casual a ait belirtmis oldugunuz fiyatları goremedim, konu hakkında yardımcı olur musunuz ?

Sepete attığınızda fiyat düşüyor. Forumdaki konuda 4-5 satıcıda %20 olduğu belirtilmiş, sepete atınca görürsünüz zaten. Düşmezse diğer satıcıları deneyin düşüyor.

Concord 2016 Neo almayı dusunuyorum, ona uygun ana kucagı oneriniz nedir yeni dogan olacak. Bir de dogru seçim midir bebek arabası konusunda yorumlarınız nedir ?

Concord Neo 2016 dusunuyordum fakat Casual Cadillac Air Comfort da travel olarak 1280 TL ye geliyor.

Concord Neo alınca bir de ana kucagı alinacak 1360 TL + Ana Kucagı topamda tahmini ne olur acaba ? cok kararsız kaldım :) hepsiburada bugun olan fırsatı da kacırmak istemiyorum acıkcası.
    Valla uygun olsa da ben şimdi almayacağım. Malum ekonomik kriz var, kemer sıkmak lazım. 4 ay var daha bize, o zamana kadar yine bir fırsat bulurum diye düşünüyorum. Almak isteyenler için güzel fiyat.
  • www.hepsiburada.com
    Mamas Papas Trek2 Bebek Arabası Navy Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/mamas-papas-trek2-bebek-arabasi-navy-p-AILESERRA5-0

bu ürün bugün %20 indirimle 335 TL ye geliyor. tavsiye eder misiniz?
    www.hepsiburada.com
    Chicco Lite Way Complete BB Baston Bebek Arabası / Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/chicco-lite-way-complete-baston-bebek-arabasi-anthracite-p-AILECHI06079322990

bi de bu ürün. hangisini almalı.320 TL.

Bebeğimiz 1 yaşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur208 -- 25 Kasım 2016; 12:37:24 >

• Fiyatlar ucuz mu bilmiyorum fakat hepsiburada'da Peg Perego Booklet Classico Travel Sistem 1200 TL, Britax B-Agile Travel+Ana Kucağı ise 1300 TL.

[link=]http://www.hepsiburada.com/britax-b-agile-travel-set-bebek-arabasi-chili-pepper-baby-safe-plus-ii-ana-kucagi-oto-koltugu-kirmizi-p-AILEAKLE10144

Hocam bu ürünler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 25 Kasım 2016; 14:21:45 >

Cok acil ihtiyac vardi , mis gibi oldu.

Allah yardımcınız olsun :) 14 kilo araba. Yengeyi ortopedistlerle kanka yapma niyetin varsa sen bilirsin. Fiyat aralığında çok daha kaliteli ve hafif arabalar mevcut. Bebek arabasını kendi yaşam tarzınıza göre seçmeliniz, tavsiyeye göre değil.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.