Şimdi Ara

Bebek giyim ve oyuncak dükkanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar son 2 haftadır eşim ve ablam bebek ve hamile giyim mağazası açmak istiyorlar.Bununla alakalı dükkan bakıyordum ve sıcağı sıcağına bulunduğum bölgede merkezde güzel bir dükkan buldum cephesi büyük ve tadilata ihtiyacı olan daha mal sahibiyle anlaşmadım ama bu dükkan çok kafama yattı sadece bu iş için değil genel olarak.Şimdi bu bebek konusunun çkış yeri 6 aylık kızım ve yiğenim yaptıkları alışveriş durumundan dolayı karar verdiler.Dükkan biraz büyük bende dedim bebe giyim hamile giyim bebe ile ilgili gereken çoğu şey ve oyuncak koyalım.Ama kararsız kaldık nedenide ablamın eşi olumsuz bakıyor iş yapamayacaklarını düşünüyor.

Sizin önerileriniz nedir bu konu hakkında yada bu işi yapan arkadaşlar aramızda varmıdır kar marjı nedir ne nerden alınır nasıl olur , şimdiden cevaplayan ve fikirlerini sunan arkadaşlara teşekkürler.

Dükkan kirası 1,500 veya 2,000 tl arası olacak ve içine bugun girsem eski bir bina olduğu için ve alan büyük olduğu için sadece tadilat 30000 tl yi bulur gibi geliyor.

Saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bebek Giyim ve Oyuncak Mağazası Açma Rehberi

Ebeveynler ve çocuklar için kaliteli bebek giyim ve oyuncakları sunan bir mağaza açmayı mı düşünüyorsunuz? İşte size yardımcı olacak kapsamlı bir rehber:

• Hedef kitlenizin yoğun olduğu bir konum seçin.
    • Yüksek görünürlük, kolay erişim ve yeterli park alanı sağlayan bir yer arayın.

Ürün Seçimi:

• Yenidoğanlardan okul öncesi çocuklara kadar çeşitli bebek giyim seçenekleri sunun.
    • Kumaş kalitesine, rahatlığa ve modaya uygunluğa dikkat edin.
    • Eğitici, yaratıcı ve güvenli oyuncaklar yelpazesi oluşturun.

Mağaza Düzeni:

• Mağazanızın düzenini ebeveynler ve çocuklar için gezinmesi kolay olacak şekilde tasarlayın.
    • Ürünleri kategorilere göre gruplandırın ve açıkça etiketleyin.
    • Yeterli aydınlatma, havalandırma ve oturma alanları sağlayın.

Müşteri Hizmetleri:

• Yardımsever ve bilgili personel istihdam edin.
    • Ebeveynlere bebek bakımı ve ürünleriniz hakkında tavsiyelerde bulunun.
    • Sadakat programları ve özel promosyonlar sunarak müşteri sadakatini artırın.

Pazarlama ve Tanıtım:

• Hedef kitlenize ulaşmak için sosyal medya, e-posta pazarlaması ve yerel reklamcılık kullanın.
    • Etkileyici bebek giyim mağazası açmak için işletmenizi pazarlayın.
    • Topluluk etkinliklerine katılın ve yerel çocuk merkezleriyle ortaklık kurun.

İş Planı:

• İşletmeniz için kapsamlı bir iş planı oluşturun.
    • Pazar araştırması, finansal tahminler ve pazarlama stratejileri dahil edin.
    • İşletmenizi başarıya hazırlamak için bu belgeyi kullanın.

Yasal Hususlar:

• Bebek giyim ve oyuncak dükkanı açmadan önce gerekli lisansları ve izinleri alın.
    • Ürün güvenliği düzenlemelerine ve çocuk koruma yasalarına uyduğunuzdan emin olun.

Bebek giyim ve oyuncak mağazası açmak, ödüllendirici ancak zorlu bir girişim olabilir. Bu rehberdeki adımları takip ederek, müşterilerinize kaliteli ürünler ve mükemmel müşteri hizmetleri sunan başarılı bir işletme kurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu işler için büyük bir alan tutmaya gerek yok bence... Başlangıçta oyuncak işini sınırlı tutmakta fayda var diye düşünüyorum. 0-3 yaş grubu giyim ve aksesuara ağırlık verebilirsiniz. 2-3 sene önce arkadaşımız Keçiören'de cadde üstü bir yerde küçük bir dükkanda başladı bu işe, karı çok değil diyor. Günlük 500-600 TL cirosu varmış. Şimdi büyük dükkan demek personel demek, büyük kira demek... Sabit giderleri sınırlı tutmakta fayda var... Birkaç ay para kazandırmayacak çünkü...
  • Düşüncenize hak veriyorum teşekkürler.Bulunduğum bölgede iş yapılacak dükanlar 1000 tl den aşağı değil ve sizin deiğiniz gibi küçük.Bu dükkan biraz denk geldi gibi oldu yer çok iyi reklama ihtiyac duyurmuycak kadar ayak altı bir yer bakalım hayırlısı.
  • dark_dewil D kullanıcısına yanıt
    kardeşim benimde böyle bir düşüncem var benimde yeni çocucugum oldu magazaya gide gele bu iş yapılırmı diye düşünmeye başladım :):) kira problem değil benım için kıra dukkanımız var onun parasını magazaya verırım dıye dusunuyorum.bilen yapmış biri yardımcı olursa bıze sevınırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z

kardeşim benimde böyle bir düşüncem var benimde yeni çocucugum oldu magazaya gide gele bu iş yapılırmı diye düşünmeye başladım :):) kira problem değil benım için kıra dukkanımız var onun parasını magazaya verırım dıye dusunuyorum.bilen yapmış biri yardımcı olursa bıze sevınırız

Hadi bakalım hayırlısı olsun ikimiz için arkadaşlar HELPP ME :)
  • Bence bir çocuk için gereken her şey olsun mağazada. Ancak kaliteli ve sağılıklı ürünlerin satışını yapın.

Ama başlangıç için fazla açılmayın. Önce deneyim elde edin, çevre oluşturun.

Büyük işletme büyük masraflar demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Bence bir çocuk için gereken her şey olsun mağazada. Ancak kaliteli ve sağılıklı ürünlerin satışını yapın.

Hocam doğru diyorsunda kafadan patlama yaşatmakk ta lazım :))

Bu barkod okuma sistemleri nasıl oluyor bilgisi olan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bebek Arabası [Ana Konu]
    14 yıl önce açıldı
    BEBEK OYUNCAKLARI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Bence bir çocuk için gereken her şey olsun mağazada. Ancak kaliteli ve sağılıklı ürünlerin satışını yapın.

Hocam doğru diyorsunda kafadan patlama yaşatmakk ta lazım :))

Bu barkod okuma sistemleri nasıl oluyor bilgisi olan varmı

Patlama yaşayayım derken patlamak ta var. Babam 20 yıllık kitapçıydı oradan biliyorum. Fazla açıldı, alacaklılara ödeme yapamadı, iflas etti.

O konu hakkında bilgi sahibi değilim maalesef.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Doğrudur da işte ticaret ne zaman ne olacağı belli olmuyor.Sonumuz hayırlı olsun ne diyelim :)
  • Yüksekten uçmaya çalışıyorsun ve bu kadar bir şey bilmiyorken fazla uçma diyorum.
  • Conservator C kullanıcısına yanıt
    Yüksekten ucmak gibi birsey demiyelim düşüncene saygı duyuyorumda işi gırgırının dışında. Sadece 1 -2 kalemde tutmaktansa olayı geliştirmek hocam bulduğum dükkan gerçekten büyük ve bir kalemle girip bu kirayı vermeye çalışırsam batarım.

Sadece istediğim şu sizden kar marjı hangi ürünlerin daha fazladır , önereceğiniz veya daha önceden bulunduğunuz bölgelerde gördüğünüz farklılıklar bu alanlarla alakalı.

Saygılar.
  • Yazdığın yorumlar için ben öyle bir yorum yaptım. İnsanlar seni uyarmaya çalışmış konu hakkında ama senin cevapların daha umursamaz. Bu işin yeri tam olarak burası değil. Öncelikle kendi yerinizi açmanızdansa başka bir marka bünyesinin altına girmenizi öneririm. En azından belli bir müşteri kitleniz olur. İlk önce bebek, annelik ve hamilelik ile ilgili olan sitelere üye olunsun, biraz bu sitelerde takılın, gözlem yapın ve konu açın. Bu tür markalarla da irtibata geçin. Bu sitede size ekmek çıkması zor.
    Umursamaz demiyelim tabi dediklerinizi kulağım bir kenarına koyuyorum sadece olayı ciddileştirecek bir durum oluşmadı.Yanlış bir izlenim verdiysem özür dilerim.

Addax duydunuzmu biliyorum bayan giyim üzerine bunlar ürün alabiliyoruz.
    Tifanny bayan üzerine gene ürünlerini alabilirim.
    Ayrıyyetenn bursada yaşıyorum bunu sölememdeki neden bebe giyim denilince toptan ve üretim konusunda bursa geliyor.Tabiki bayilik sistemi bende isterim hocam ama yüksek meblalar istiyorlar onun yerine var olan dükkanıma belli firmaların mallarını döküp onlar üzerinden insanların ilgisini çekmeyi planlıyorum açıkcası.

Neden bir beden büyük başllıyorsun dersen işe ben şuna inanann bir insanım eskiden küçük ve mazbut yerler iş yapardı , şimdi ise içinde ürün potansiyeli bol olan ve güçlü gözükenler iş yapıyor.Diyebilirsin kaybetme riskini ama şuda var kaydetmek ten kastımız dükkanı kapamaksa Allahım inşallah yanımızda olur.

Gene diyorum düşünceleriniz benim için önemli ve zaten araştırma yapıp bu işleri yapan insanlarla diylogta olmaya çalışıyorum :)

• Tabii, Allah kolaylık versin. İşi kendi aklında sağlama almadıkça bir iş yapmamandan yanayım, para mevzuları riske atılmayacak kadar değerli, en az 30.000 TL'den söz ediyoruz.
    Dediğin gibi en az o rakamlar bilmiyorum sadece kafamı karıştıran kısım bulunduğum bölgede veresiye çok , bu bir risk gibi geliyor.
  • özellikle pamuk üretimi çocuk kıyafetleri olmalı dükkanında maliyetleri diğer kumaşlardan fazladır , ama sağlıklı üründür daha çok satış yapabilirsin diye düşünüyorum.
  • dukkan buyukse ikiye bol.. ikinci dukkanı da kiraya ver.. ordan da kazan..
  • Bebek giyim Mağazası Açmak iyi bir fikir fakat her işte olduğu gibi bence biraz tecrübe olması şart, ayrıca 30.000TL Tadilat masrafı yapacağınıza 2500TL lik bir dükkana geçmek dahi daha mantıklı, Umarım açmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan kahya -- 7 Ocak 2017; 13:55:50 >
  • Bebek giyim mağazası açmak istiyorum ve bebek kıyafetleri satmak istiyorum diyorsanız size vereceğimiz önerileri dikkate alın. Hayallerinizde bir bebek giyim mağazası açmak varsa ve bunu gerçekleştirmek konusunda ciddi biriyseniz bu yazıyı okumaya devam edin. Neyse ki, insanlar bebek sahibi olmaya devam ettikleri sürece, bebek kıyafetlerine ihtiyaç duyulacaktır. Türkiye’de yılda 1.300.000 bebek doğumu olmaktadır. Bu yazıyı okuyabilirsiniz. Bebek Giyim mağazası nasıl açılır. Bebek Giyim Mağazası açmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.