Şimdi Ara

Bebek bakmak gerçekten zor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bugün yaşadığım olaydan sonra fark ettim ki.Bu bebek bakma işi gerçekten çok zor.Ablam bana bıraktı bebeği markete gitti.Yarım saattir sonra bebek ağlamaya başladı.Kız kardeşim altına falan baktı.Bir şey yoktu, hiçbir fikrimiz yoktu.Sonra bende biraz gergin oldum.Bebeği hastaneye götürdük.Hastaneye girdikten sonra bebek ağlamayı kesti, baya bir saydırdım.
    Neyse sonuç olarak bebek bakılmaz.

• Siz ileride evlenip çocuk sahibi olunca Görürürüm sizi.

Yaşınız kaç bilmem ama bu yaşta zor gelebilir ama emin ol ki kendi evladın olunca bakalım Ne yapacaksın.. Bekarım dediğime bakma ama sonra insan düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Siz ileride evlenip çocuk sahibi olunca Görürürüm sizi.

Yaşınız kaç bilmem ama bu yaşta zor gelebilir ama emin ol ki kendi evladın olunca bakalım Ne yapacaksın.. Bekarım dediğime bakma ama sonra insan düşünüyor.

Yaş 17 ama yani ne bileyim.Evlenmek istemiyorum.Bir sürü şeye masraf etmek istemiyorum.Paşa paşa yaşadıktan sonra öleceğiz gideceğiz.
  • Çalışaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi çocuğun olduğunda o zor dediğin şeyleri erinmeden yaparsın merak etme.
    zaten kendi hayatın diye birşey olmayacak varsa yoksa çocuk.
    çocuk yapma konusuna gelince. ilk başta evlenmem dersin. karşına bir kadın çıkar, bir bakmışsın nikah masasındasın. sonra o kadın çocuk ister. işte ozaman da her türlü o çocuk olur. kadın istediğini elde eder ne olduğunu anlamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar çok zor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.