Şimdi Ara

Bebeğin yaşama şansı %1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşim 5 aylık gebe iken su çiçeği geçirmişti, hastalığı atlattı ama bebekte ciddi hasar olmuş akciğerde ödem olmuş su toplamış kalbe baskı yapıyormuş şuan 6 ay bitmek üzere doktor doğar doğmaz nefes alamayıp ölebilir dedi

ALLAH bu yaşta evlat acısını tattırdı, yapacak bişey yok emir büyük yerden boynumuz kıldan ince

• Umudunu kaybetme hocam, doktor ölür dememişki, ölebilir demiş. Tek yapmamız gereken bol bol dua etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin.

İnşallah sağlığı yerine gelir de sağ salim kucağınıza alırsınız çocuğunuzu.
  • Allah yardımcınız olsun.Kelimeler yetersiz senin bize yaşadığın duyguları anlatmaya.
  • Allah yardımcınız olsun

• amin. hepinizden ALLAH razı olsun

elden birşey gelmiyor ah gelse
  • Hocam sen evlimiydin bilmiyordum ya şaşırdım allah yardım etsin gerçekten zor ama dimdik dur,inancını yitirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor bir şey olsa gerek , dirayetini kaybetme dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Hocam sen evlimiydin bilmiyordum ya şaşırdım allah yardım etsin gerçekten zor ama dimdik dur,inancını yitirme

evliydim abi, oğlum var 5 yaşında buda kız

eşim kız evlat istiyordu çok seviyordu demekki çocuk sevgisi ALLAH ile arasındaki muhabbetin önüne geçti rabbimde nasib etmeyecek işte kendisinede dedim.

ALLAH kıskançlar kıskancıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Hocam sen evlimiydin bilmiyordum ya şaşırdım allah yardım etsin gerçekten zor ama dimdik dur,inancını yitirme

eşim kız evlat istiyordu çok seviyordu demekki çocuk sevgisi ALLAH ile arasındaki muhabbetin önüne geçti rabbimde nasib etmeyecek işte kendisinede dedim.

İlk başta geçmiş olsun hocam ama düşüncenizi değiştirin Tek evlat acısı yaşayan siz değilsiniz. Teselli olurmu bilmem Dine inancınız varsa yavrunuz cennette sizi bekleyecek ve sizi ağırlayacak. Ama yaşama şansı var dua edin ve devlet doktarlarından çok özel doktorlara gidin onlar daha ilgililer. Yakın bir akrabam bu sayede çocuğu kurtulmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

quote:

İlk başta geçmiş olsun hocam ama düşüncenizi değiştirin Tek evlat acısı yaşayan siz değilsiniz. Teselli olurmu bilmem Dine inancınız varsa yavrunuz cennette sizi bekleyecek ve sizi ağırlayacak. Ama yaşama şansı var dua edin ve devlet doktarlarından çok özel doktorlara gidin onlar daha ilgililer. Yakın bir akrabam bu sayede çocuğu kurtulmuştu.

teşekkür ederim kardeş saol

çok şükür inancımız var ben onu orda yazarken başka bişey anlatmak istedim yanlış anlaşıldı heralde yani dünyada hiçbirşey ALLAH ile arandaki muhabbetin içine girmeyecek iman ettim diyorsan hepsinden vazgeçmeyi bileceksin zaten ism-i rabbın cilvesi öyle tecelli ediyor bizi öyle terbiye ediyor tabi anlayana

özel doktor zaten tam teşekküllü devlet hastanesine yönlendirdi zaten

bebeğin durumu kritik isterseniz şimdi alalım diyorlar yani doğduğu an nefes alamayıp ölecek diyor bunu kesin söylüyor net birşekilde bilmiyorum kafam karışık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

quote:

teşekkür ederim kardeş saol

çok şükür inancımız var ben onu orda yazarken başka bişey anlatmak istedim yanlış anlaşıldı heralde yani dünyada hiçbirşey ALLAH ile arandaki muhabbetin içine girmeyecek iman ettim diyorsan hepsinden vazgeçmeyi bileceksin zaten ism-i rabbın cilvesi öyle tecelli ediyor bizi öyle terbiye ediyor tabi anlayana

özel doktor zaten tam teşekküllü devlet hastanesine yönlendirdi zaten

bebeğin durumu kritik isterseniz şimdi alalım diyorlar yani doğduğu an nefes alamayıp ölecek diyor bunu kesin söylüyor net birşekilde bilmiyorum kafam karışık

Anladım hocam. Geçmiş olsun tekarardan. İstanbuldaysanız Medikal park bir uğrayıp sorun hocam. Benim yiğenimde astım vardı doğduğunda az kalsın vefat edecekti karşıdaki amerikan hastanesine yatırmıştık. Şuan sağalıklı 5 yaşına geldi.

Birde çapa'da docent doktorlar oluyor onlarada danışın çünkü onlar pek ilgilenmiyorlar aslında öğrenci yetiştiriyorlar iyi olanlarına denk gelirseniz kesin yardım ederler.

• Allah yardımcınız olsun yusuf abi. Üzüldüm inşallah çocuğun ve sizin hakkınızda en hayırlısı olur.
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Allah acil şifalar versin dostum. Bana dediklerini hatırlıyorum çok yardımcı oldun bana. Ümidini kaybetme dostum Allah büyüktür dostum

• Hocam benim annemde şeker ve tansiyon hastasıymış bana hamileyken doktorlar doğurma kendine zarar verirsin ya da bebeğe bir şey olur demiş.Annem hemşire ona tağmen doğurmuş.Allah şükür 16 yaşındayım sağlıklı şekildeyim annemde 49 yaşında Allah ona da uzun ömür versin.Sonuçta her şey Allah katında.Şöyle düşünün engellide doğabilir her şeyin bir ihtimali var.Mühim olan saygı duymak.Bakınarabalı vapur kazasında 5 yaşında koz öldü bunların hepsi kader kısmet hocam.İnşallah sağlıklı olur bebeğiniz.Bu arada öyle olacsk diyr sakın eşiniz düşünmesin bebeğe zarar verin unutmayın.Anne psikolojisi önemli.Öyle düşünürseniz öyle olur.Siz eşinizden ayrı doktorunuza danışın gerekirse psikolojik destek alaın eşiniz.Çünkü öyle şartlarsanız ona hazır olursunuz ama inanç olmaz stres olursunuz.Hiçbir şey bilmiyor gibi normalde nasıl olursa ötle olaun.Bu arada annem o halde beni normal doğum doğurmuş.

• Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin.
  • Geçmiş olsun hocam umarım sağlıklı bir şekilde doğar bebeğiniz.
  • Allah'tan ümit kesilmez.
  • saolun arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun.

ben ve eşim sakat da doğsa kabulümüz aldırmayı düşünmedik hatta zeka testlerini bile yaptırmadık verende ALLAH alanda ALLAH

doktorlar ya biz çocuğu aldıralım diye bizi korkutuyorlar bilemiyorum doğduktan sonra elimden geleni yaparım

salı günü kartal eğitim ve araştırmaya randevu aldım orası inceledikten sonra şimdi aklıma gelmiyor bir bölüm var oraya yönlendirecek
  • Allah yardımcınız olsun...İçinden çıkılamaz çok zor bir durum bu...Yasalar 20 haftaya kadar kürtaj izni veriyor..yani sınırdasın arkadaşım..Tabi bu işin vicdani tarafı çok çok ayrı bir şey....

Mümin'in duası Mümin'e kabuldür, Dualarım sizinle arkadaşım. Zaten yapacak başkada bir şeyimiz yok...Hayırda şerde Allah'tandır...Dualarımın Hayırlara vesile olmasını yüce Rab'bimden niyaz ederim...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.