MANCHESTER United Yönetimi, Beşiktaş’a kiraladığı Bebe’nin uzun sürecek sakatlığı nedeniyle harekete geçti.
İngiliz kulübü, Siyah-Beyazlılar’a mesaj göndererek, Bebe’nin tüm sağlık masraflarının kendileri tarafından karşılanacağını açıkladı. Beşiktaş’ın mağduriyetini de göz önüne alan İngilizler, Bebe’nin yerine bir başka futbolcuyu kiralayabileceklerini belirterek, Siyah-Beyazlı yöneticileri İngiltere’ye davet etti. Bu futbolculardan biri, 19 yaşındaki İtalyan Federico Macheda... Öte yandan, Beşiktaş Yönetimi, genç oyuncuları Necip, Atınç ve Muhammed’in bonservislerinin yarısını, Menajer Jorge Mendes’in ortağı olduğu “Fon”a devretti.
Yabancı sınırı yok zaten, gelsin bari. Allah korusun ama kesin forvet hattından birileri sakatlanır bizden zaten. Artık alışkanlık oldu her sene birileri 5 6 ay sahalardan uzak kalıyor. İşimizi sağlama alalım.
Ayrıca sağlık masraflarını karşılayacaklarmış. Aman ne örnek bir davranış sergilemişler. Adam olsalar oyuncuyu geri alırlardı. Parasını da verirlerdi. Adam 1 resmi maça dahi çıkmadı .
Çok harika olur.Burda sene de 15 golden aşağı düşmez.En azından Lima'dan daha iyidir.
İsmi karizma ama pek bir faydası olacağını sanmıyorum...Birkaç maçını izlemiştim...Ama ismini duyunca ilk aklıma gelen;
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
İsmi karizma ama pek bir faydası olacağını sanmıyorum...Birkaç maçını izlemiştim...Ama ismini duyunca ilk aklıma gelen;
benim de aklıma direk bu geldi nedense. .
manu maçında obertan diye bir oyuncu vardı baya zorlamıştı bizi ama o'da babel gibi istenen patlamayı yapamadı.
Hiç izlemedim elemanı ama bence alınmalı Forlanı alsak ya
çok beğeniyorum bu elemanı, inşallah olur. ama o kadar portekizlinin ortasına getirip bi italyanı koymak doğru mu bilemiyorum bide benim kafama takılan ama olmamasını dilediğim bişey var; şimdi portekiz dışından bir forvet gelir ve almeida'yı keserse; acaba q7, simao veya fernandes saha içinde bu herife sorun yaratır mı yapmazlar herhalde ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
çok beğeniyorum bu elemanı, inşallah olur. ama o kadar portekizlinin ortasına getirip bi italyanı koymak doğru mu bilemiyorum bide benim kafama takılan ama olmamasını dilediğim bişey var; şimdi portekiz dışından bir forvet gelir ve almeida'yı keserse; acaba q7, simao veya fernandes saha içinde bu herife sorun yaratır mı yapmazlar herhalde ya.
Hocam zaten almeida tek forvet oynayabilecek bi adam degil, yanina mutlaka bitirici, son vuruslari iyi bi adam daha lazim. benim sahsi gorusum bu yonde. Ha bu macheda mi onu bilmem ama birisi sart. Almeida daha cok hakan sukur tarzinda bi adam, kafa topuna cikacak, bos kosu yapacak, defansla bogusacak, indirecek falan. Yaninda birisi de, o bu isleri yaparken bitirecek
Almedıa ıyı forvet. Bunu kabul edıyorum ama benım ıstedıgım Amokachı, Nouma gıbı bır adam. + Zencı takıntım yok