Şimdi Ara

BEBE MONEY - Migroslarda money cardlara extra puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
6.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.moneyclubkart.com//BebeMoney-Kampanya/7/101/BebeMoney-Kampanya.aspx

    Migroslarda (şok,tansaş vs...) moneykartla yapılan bebek alışverişlerinde ekstra kazançlar varmış...

    Bebe Money’ler geliyor, mutlu aileler çoğalıyor!

    Şimdi Bebe Money ile en sevdiğiniz varlığınız bebekleriniz için alışveriş yaparken bol bol kazanma fırsatı sizi bekliyor. Üstelik tüm bu fırsatlar, sizin tasarladığınız, bebeğinizin resmini her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Money Club kartınıza tanımlanabilinir.

    Bebe Money’e üye olduğunuz anda Migros, 5M, Sanal Market, Tansaş veya Macrocenter’lardan aldığınız Tüm bebek ürünü alışverişlerinizden %5 Bebe Money kazanmaya başlayabilirsiniz. Prima, Aptamil, Jonhson&Jonhson bebek ürünlerinden ise 2 kat fazla Bebe Money yani %10 Bebe Money kazanırsınız.

    Bebe Money’leriniz ile Bebe Money Hediye kataloğundan size sunulmuş ürün seçeneklerinde bedava bebek ürünleri alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

    Ayrıca Pınar Reyhan ’dan bebek bakımına ait çok özel bilgiler ve özel sürpriz kampanyalar sadece Bebe Money üyelerine özel!


    Bebe Money Nedir?

    Bebe Money, bebeğiniz için yaptığınız tüm alışverişlerinizden maksimum kazanç elde etmenizi sağlayan bir hizmettir.



    Bebe Money Fırsatları

    Tüm bebek ürünü alışverişlerinizden %5 Bebe Money kazanma fırsatı

    Prima, Aptamil veya Johnson&Johnson bebek ürünleri alışverişlerinizde 2 kat daha fazla Bebe Money , yani %10 Bebe Money, kazanma şansı

    Biriktirdiğiniz Bebe Money’lerinizle, Bebe Money Hediye Katoloğu’ndan size sunulmuş ürünlerden, bedava bebek ürünleri alma alma fırsatı



    Bebe Money kampayasına nasıl üye olurum?

    Migros mağazalarımızda bulunan kiosklardan,www.moneyclubkart.com adresinden ya da SMS ile Bebe Money’e üye olabilirsiniz.



    Bebe Money’lerimi nerelerde, nasıl harcayabilirim?

    Bebe Money’leriniziwww.moneyclubkart.com adresinden ya da Migros’lardaki kiosklar üzerinden; size Bebe Money Hediye Kataloğu ile sunulmuş Prima, Aptamil veya Jonson&Johnson ürünlerinde kullanabilirsiniz. Bu ürünleri; Migros, 5M, Sanal Market, Tansaş veya Macrocenter’lardan alabilirsiniz.

    Biriktirdiğiniz Bebe Money’leri, Bebe Money Hediye Kataloğunda size sunulan ürün seçenekleri için harcayarak kartınıza yükleyebilirsiniz. 20 Bebe Money’iniz ile 15 Bebe Money Prima Premium Care’i alabilirsiniz. Bunun için sadece ürüne tıklamanız yeterli. 15 Bebe Money’niz kullanılır, ürün kartınıza bedava yüklenir ve ürünün dahil olduğu ilk alışverişinizde, ürün fişinize ücretsiz yansır.

    Aynı işlemi kiosk üzerinden de yapabilir, biriktirdiğiniz Bebe Money’leri size sunulan ürün seçeneklerinde harcayabilirsiniz.

    Size sunulan ürünlerden birini almak için o ürün tutarı kadar Bebe Money biriktirmeniz gerekir. Örneğin; 8 Bebe Money tutarına sahip Aptamil Kaşık Maması ürünü için 8 Bebe Money biriktirmeniz gerekir.

    1 ayda en fazla 30 Bebe Money harcayabilirsiniz!



    Biriktirdiğim Bebe Money tutarını nereden öğrenebilirim?

    Web sitemizden ve kiosklardan öğrenebilirsiniz.



    Bebe Money kazanmak için ne yapmalıyım?

    Bebe Money kazanmak için kartınızı kayıt ettirmeniz gerekir.



    Kartımı nasıl kayıt ettiririm?

    SMS ile: BEBEMONEY yazıp bir boşluk bırakıp kart numarınızı yazın. (BEBEMONEY 60026745894 ) 5324441044 nolu numaraya SMS atın.



    Web sitesi ile: “Bebe Money’e kaydol” kutusuna kart numaranızı girin, kaydol botununa basın, kaydınız anında gerçekleşsin.

    Kampanyaya katılım için gerekli iletişim bilgileriniz bizde yoksa açılan ekranda istenilen bilgileri girin, hemen kaydolun.

    Kiosklardan: Migros’lardaki kiosklardan Bebe Money’e kayıt olabilirsiniz. Ekranda bulunan “Bebe Money butonu”na basın, kartınızı geçirin, kaydınız anında gerçekleşsin.

    Kampanyaya katılım için gerekli iletişim bilgileriniz bizde yoksa açılan ekranda istenilen bilgileri girin, hemen kaydolun.


    Kayıt için hangi bilgiler gerekli?

    Ad-soyad, e-posta adresinizi ve GSM numaranızı bildirmeniz yeterlidir.

    Hangi ürünlerden Bebe Money kazanabilirim?

    Migros, Tansaş, 5M, Macrocenter ve Sanal Market’ten kartınız ile yapacağınız tüm bebek ürünleri alışverişlerinizden Bebe Money kazanabilirsiniz.
    Bu ürünler: Hazır bebek yemekleri , hazır mama ve içecekler , Bebek Ürünleri deterjanları , Bebek Ürünleri çamaşır yumuşatıcısı , bebek bezleri ,bebek ıslak mendil ve havluları , bebek bakım malzemeleri, bebek şampuanları, bebek banyo malzemeleri, Bebek güneş yağı-krem-losyon, Bebek Tekstili, Bebek ev teksitili, bebek bakım araçları, bebek taşıyıcıları, bebek deniz tatil ürünleri, eğitici çocuk oyunları, plastik bebek oyuncakları, Bebek konulu kitaplar.

    Sadece bu kadar mı?

    Her ay size Migros’lardaki indirimli bebek ürünlerini e-posta ile ileteceğiz, böylece tüm indirimli ürünleri güncel olarak takip edebileceksiniz. Ayrıca her ay sadece Bebe Money sahiplerine özel kampanyalarımızdan da yararlanabileceksiniz. Üstelik Pınar Reyhan ’dan bebek bakımına çok özel ait bilgiler sadece Bebe Money üyelerine özel!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmavcu -- 23 Şubat 2011; 15:59:06 >







  • Bugün arkadaşın kartındaki bebe moneyle bez alamadık.onun ayrı kataloğu varmış.işe yaramaz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.