Şimdi Ara

Beats Audiolar ne zaman güncellenir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kulaklıklarla ilgili yeni yeni bilgi sahibi olmaya başladım.. beats audio yeni modellerini ne zaman çıkarır?? yada mesela elindeki studionun güncellemesini çıkarır mı?? çıkarıyorsa güncellemeleri her yıl mı yapıyor yoksa 2-3 yılda bir mi?? yeni modelleri yazın mı çıkarıyorlar?? bilgilendirirseniz sevinirim..

• Güncellenmez. Monster ile Dr. Dre'nin anlaşmaları 3-5 ay kadar önce sonlandı..
  • Yeni trend soul by lucadris :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Yeni trend soul by lucadris :))

soul ludacris aslında cok eski yeni sayılmaz beatslardanda daha şekil ama gelgörki türkiyede hint kuması ggder onunda fiyatları ucuk kacık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Yeni trend soul by lucadris :))

soul ludacris aslında cok eski yeni sayılmaz beatslardanda daha şekil ama gelgörki türkiyede hint kuması ggder onunda fiyatları ucuk kacık...

Ben zaten yeni demedim ki yeni trend dedim :) takip ettiğim firmalardan ve yakın zamanda arkadaşım amerikaya gidecek, bildiğim kadarıyla da apple storeda satılıyor, aldırmayı düşünüyorum...
    Kesinlikle daha şık... Hem de ortalıkta bir ton çakması yok
  • http://blog.gsmarena.com/monster-announces-three-new-headhpone-models-at-the-monaco-grand-prix/
    Görünce aklıma sen geldin hacı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Güncellenmez. Monster ile Dr. Dre'nin anlaşmaları 3-5 ay kadar önce sonlandı..

artık ayrı ayrı firmalar olarak mı devam edecekler?? bide aralarında hangisi daha iyi?? bu arada sitede daha ayrılık görüntüsü yok.. ki ben sağlam kaynaklar göremedim ayrılıkları ile ilgili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 4 Haziran 2012; 18:26:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.