Şimdi Ara

+++ BEARSHARE PRO +++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
25.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

What is BearShare?
    BearShare 5.1.0 is the latest version of our leading file sharing program. Intuitive design, millions of users, safety features and quick setup - what more could you ask for? How about Free exclusive BearShare music, real time help with common questions and Free tools! Come see what everyone is talking about.

BearShare utilizes a completely decentralized peer to peer network, and is the most advanced file sharing application around. Trade any type of file: mp3, video, images, software, etc. It runs on Windows.

File Sharing Has Never Been Easier!

* Lightning fast downloads from multiple
    users simultaneously.
    * Advanced Search - all types of media files.
    * Automatic resume feature assures the completion of all requested downloads.
    * Access and view your friend's shared files.
    * Chat with friends while downloading.
    * The most friendly and intuitive interface.
    * Bandwidth controls
    * Configurable Parental Controls block
    access to viruses and offensive files.
    * Media Player with playlists and full-screen preview mode.
    * Enhanced Media Manager ideally designed
    for organizing all your PC's media files.

Programı kurunca direk pro oluyor.

Tanıtım:
    Bu program ile Gnutella ağı üzerinden MP3, MPEG, AVI, ASF, MOV, JPEG, GIF ve diğer türdeki dosyaları aratıp istediklerinizi kendi bilgisayarınıza yükleyebilir ve kendi dosyalarınızı da başkaları ile paylaşabilirsiniz. Programın kolay kullanışlı arayüzü sayesinde de arama, yükleme ve dosya paylaşımını kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Programı kendim kullanmadım ama kullanan arkadaşlar olduğu için bunu da paylaşıyım dedim.
    Edit : Link vermek yasak olduğundan kaldırıldı. Lütfen googlada aratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 11 Ocak 2006 2:06:04 >

• Arkadaşlar bu programın eski versiyonlarından hiç verim alamamış ve programa baya bir b.k atmıştım. 2 gündür bu programı deniyorum ve tek diyebileceğim harika bir program. Bulduğu dosyayı en kısa sürede indiriyor. Hızı konusunda aldanmayın çok yüksek gösteriyor (byte olarak) net limiter veya du dan baktığınızda ortalama 26 kb hızla d/l ediyor.

Ayarları ile ilgili ufak bir kaç tüyo veriyim. Setup options bölümünden options yazan kısımda ilk baştaki tiki kaldırdım ki kendi istediğim zamanda başlatıyım diye. Service yazan kısımdaki tikleri kaldırdım. Download kısmından nereyi indirmesini isterseniz orayı ayarlayabilirsiniz.Upload kısmındaki üstteki iki tiki kaldırdım.

Family filter kısmına tik koyarak adult sonuçları kaldırabilirsiniz.Ki darkordek senin bu özelliği kullanmayacağını tahmin ediyorum. Çünkü adut arşivi çok geniş.

Tabi bu arada en önemli konu.Antivirüsü uyarı veren arkadaşlar kullanmasın.

• Bearshare programını hızlandırmak için kullanabileceğiniz güzel bir program.

+++ BEARSHARE PRO +++

BearShare Acceleration Patch

• Zafer hocam dosya yı yükleyemeye çalışınca bileşen bulunamadı diyor.Sorun nereden kaynaklanmış olbilir.
  • Hangi dosyayı ? Hızlandırıcıdan bahsediyorsan. Bear share ve hızlandırıcının ikisininde c diskine kurulması gerekiyor. Firefoxla indiremiyorsan (bende de öyle olmuştu) bağlantı konumunu kopyalayıp ie ile indirmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 24 Eylül 2005, 12:55:39 >
  • zafer_72 bugun bu topiği okuduktan sonra bearshare'i bi deneyeyim dedim.son versiyonu cektim.Program acıldıgında tam baglanacakken (sag ust kosedeki lamba acık yesil olacakken) windowsun klasik hata penceresi cıkıyor ve bearshari kapatmak zorunda kalıyorum.

5.10 versiyonundan 4.6 ya kadar bulabildigim butun versiyonları denedim ama olmadı.4.6 hata vermiyor.su an onu kullanıyorum ama kaynak biraz az gibi.programın dusuk versiyon olmasıyla bi alakası var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Hangi dosyayı ? Hızlandırıcıdan bahsediyorsan. Bear share ve hızlandırıcının ikisininde c diskine kurulması gerekiyor. Firefoxla indiremiyorsan (bende de öyle olmuştu) bağlantı konumunu kopyalayıp ie ile indirmeni öneririm.

Yok yaw Bearshare de oluyor.İndirip extract ettikten sonra,kurmaya çalışıyorum,kurulmuyor.Sanırım sakatlık bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Pro alternatifi program
    8 yıl önce açıldı
    P900 Tracker programı
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

zafer_72 bugun bu topiği okuduktan sonra bearshare'i bi deneyeyim dedim.son versiyonu cektim.Program acıldıgında tam baglanacakken (sag ust kosedeki lamba acık yesil olacakken) windowsun klasik hata penceresi cıkıyor ve bearshari kapatmak zorunda kalıyorum.

5.10 versiyonundan 4.6 ya kadar bulabildigim butun versiyonları denedim ama olmadı.4.6 hata vermiyor.su an onu kullanıyorum ama kaynak biraz az gibi.programın dusuk versiyon olmasıyla bi alakası var mıdır?

Hocam benim verdiğim versiyonda dediğin problemlerin hiç birini yaşamadım. Bunu kullanmanı öneririm. Firewall ve güvenlik duvarından da izin vermeyi unutma.

Yukarıda download yazan yerden indirip kullanabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Siya

quote:

Hangi dosyayı ? Hızlandırıcıdan bahsediyorsan. Bear share ve hızlandırıcının ikisininde c diskine kurulması gerekiyor. Firefoxla indiremiyorsan (bende de öyle olmuştu) bağlantı konumunu kopyalayıp ie ile indirmeni öneririm.

Yok yaw Bearshare de oluyor.İndirip extract ettikten sonra,kurmaya çalışıyorum,kurulmuyor.Sanırım sakatlık bende

Yok hocam problem sende değil. Yeni bir klasör açıp buranın içine extract et ve kullanıcağın zaman buradan çalıştırman gerekiyor. Yani kurulum falan yapmıyorsun. Bana da kafayı yedirtmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 24 Eylül 2005, 15:24:11 >

• merhaba zafer_72 arkadaşım;

ben biçok prorama denedim,şimdiye kadar eniyi BearShare gözüktü.Yalnız şu üstte verdiğin hızlandırma programını kuramadım.Yani kurdumda yukardaki resimdekine benzer bir ekran geliyor.Enter code filan yazıyor.Busy tuşuna baştığımda yukardaki resmini verdiğin şekilde geliyor.Biraz yardımcı olurmusun kurduktan sonra bu ekranlarda ne yapmam lazım

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: birkanc

merhaba zafer_72 arkadaşım;

ben biçok prorama denedim,şimdiye kadar eniyi BearShare gözüktü.Yalnız şu üstte verdiğin hızlandırma programını kuramadım.Yani kurdumda yukardaki resimdekine benzer bir ekran geliyor.Enter code filan yazıyor.Busy tuşuna baştığımda yukardaki resmini verdiğin şekilde geliyor.Biraz yardımcı olurmusun kurduktan sonra bu ekranlarda ne yapmam lazım

Teşekkürler

+++ BEARSHARE PRO +++

Satın al falan yazısı çıkınca üsttaraftan " x " (çarpı) işaretine basarak kapattığında aşağıdaki resimdeki bölüm geliyor.

+++ BEARSHARE PRO +++

Minimise to tray diyerek kullanabilirsin. Hiç bir ayar yapmana gerek yok.
    Belirli aralıklarla ilk baştaki satın al yazısı çıktığında yenide sağ üst köşeden kapatıp aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 4 Ekim 2005, 15:26:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

BearShare benimde daha önce birçok defa tavsiye ettiğim bir yazılım. Ancak spy ve trojan temizlemeyi bilmeyen ve bilgisayarında güvenlik duvarı + antivirüs olmayan indirmesin. Bunlar yoksa ve indirdiyseniz o bilgisayardan umudu kesin.

BearShare'nin bu alanda en büyük rakibi shareaza. Gnutella 1 ve Gnutella 2 ağlarına bağlanması büyük bir + sı. Gnutella ağını kullanacaklar için önerimdir. BearShare de iyidir ama temiz değildir.

Bilgisayarı eski olupda Gnutella ağını kullanmak isteyen varsa Phex'i öneriyorum. Çok hafif bir yazılım. Linux sürümüde mevcut.

Gnutella ağına bağlanan lime wire'da var ama sistem kaynaklarına çok fazla yükleniyor.

DC++ ve Emule haricinde bir p2p (peer to perr) yazılımı hakkında danışmak isterseniz yardımcı olurum.

Hocam denemeden yorum yapmayalım lütfen. Gecen gün açtığın topikte sen de ne kadar kızmıştın biliyorsun. Benim verdiğim sürümü indir ve kullan bakalım reklam falan varmı. Temiz mi? Değil mi?

• eyvallah sağol zafer_72 kardeş.Birde emule plus indirdim.Topicte belirtilen ayarların hepsini yaptım.search yerine bir film yazdığımda server seçin diyor.Ordan seçipte aradığımda firefox ta aradığım şey ile ilgili bir sürü döküman geliyor.Buraya kadar tamam ama burdan sonra ne yapıcam,yani filmleri nasıl indiricem?
  • quote:

eyvallah sağol zafer_72 kardeş.Birde emule plus indirdim.Topicte belirtilen ayarların hepsini yaptım.search yerine bir film yazdığımda server seçin diyor.Ordan seçipte aradığımda firefox ta aradığım şey ile ilgili bir sürü döküman geliyor.Buraya kadar tamam ama burdan sonra ne yapıcam,yani filmleri nasıl indiricem?

Yardımcı olabildiysek ne mutlu.

Plus il ilgili lütfen topikleri karıştırmayalım. Plus ile ilgili o topikten sorabilirsin. Ama ben yine de kısaca yazıyım.
    Bearshare deki gibi indirmek istediğin filmin uzerine ya çift tıklıycan ya da sağ tıklayıp indir diyeceksin.Tabi içlerinden en çok kaynak olanları tercih etmeni öneririm.

• Ya zafer kardeş Limewire da bearshare da aynı ağa yani gnutella ağına bağlanıyorlar. Sen hangisini önerirsin peki. İkisi de güzel çalışıyor ama limewire pro biraz hantal açılırken falan. Bearshare daha hızlı açılıyor. Bearshare 'e biraz daha ısındım ben ama gene de senin ve arkadaşların fikrini almak istedim.Teşekkürler.
  • Bear share in bir sürü sürmünü deneyip verim alamamıştım. Bu sürümü gerçekten çok güzel.Hele film indirmek içinse kesinlikle Bearshare. (Ikisi arasında)

Limewire ile film de indiriliyor ama java desteği ile çalıştığı için her halde bilgisayarı biraz kasıyor. Bana ilk limewire i baldızım söylemişti prosunu bulabilirmisin diye o şekilde kullanmaya başladım.

Özellikle kızlar çok kullanıyor. Yani kızlar arasında çok yaygın bir program.
  • quote:

Bear share in bir sürü sürmünü deneyip verim alamamıştım. Bu sürümü gerçekten çok güzel.Hele film indirmek içinse kesinlikle Bearshare. (Ikisi arasında)

Limewire ile film de indiriliyor ama java desteği ile çalıştığı için her halde bilgisayarı biraz kasıyor. Bana ilk limewire i baldızım söylemişti prosunu bulabilirmisin diye o şekilde kullanmaya başladım.

Özellikle kızlar çok kullanıyor. Yani kızlar arasında çok yaygın bir program.

Tamam o zaman ben de limewire pro yu kaldırıyorum şimdi

• Kızlar kullanıyor dedim diye kaldırma sakın. Ince ayarlarını öğrendiğinde işine bile yarıyabilir. Kızlar kullanıyor ama mesala Konakta kaç kişi vardı dediğinde Konak ne diyorlar ve işte muhabbet orada başlıyor. Artık gerisi sana kalmış.

Anladın sen anladın.
  • quote:

Kızlar kullanıyor dedim diye kaldırma sakın. Ince ayarlarını öğrendiğinde işine bile yarıyabilir. Kızlar kullanıyor ama mesala Konakta kaç kişi vardı dediğinde Konak ne diyorlar ve işte muhabbet orada başlıyor. Artık gerisi sana kalmış.

Anladın sen anladın.

saol ben kaldırdım. Zaten ısınamamıştım ona. ASlında kastırmıyor ama kasıyormuş gibi açılıyor Anlayamamıştım bi türlü.Bu iyi oldu saol. Ha bu arada emule için senle yazışmıştık ya forumda.Ne dp mode ne de fincan valla bana pawcio mode oldu hocam. Gerçekten iyiymiş.Sana da tavsiye ederim istersen

• zafer_72 arkadaşım bu senin verdiğin bearshare pru kaç versiyonu 5.1 den fazlamı? Birde yukarıdaki dowload yazdığın yere basınca Rapid Share diye bir site açılıyor.burda bulamadım nasıl indirebileceğimi,yardımcı olurmusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Kızlar kullanıyor dedim diye kaldırma sakın. Ince ayarlarını öğrendiğinde işine bile yarıyabilir. Kızlar kullanıyor ama mesala Konakta kaç kişi vardı dediğinde Konak ne diyorlar ve işte muhabbet orada başlıyor. Artık gerisi sana kalmış.

Anladın sen anladın.

saol ben kaldırdım. Zaten ısınamamıştım ona. ASlında kastırmıyor ama kasıyormuş gibi açılıyor Anlayamamıştım bi türlü.Bu iyi oldu saol. Ha bu arada emule için senle yazışmıştık ya forumda.Ne dp mode ne de fincan valla bana pawcio mode oldu hocam. Gerçekten iyiymiş.Sana da tavsiye ederim istersen

Gerek yok hocam sende hangisi iyi ise onu kullan. Bende hepsi iyi ama fincan çok daha iyi.

quote:

zafer_72 arkadaşım bu senin verdiğin bearshare pru kaç versiyonu 5.1 den fazlamı? Birde yukarıdaki dowload yazdığın yere basınca Rapid Share diye bir site açılıyor.burda bulamadım nasıl indirebileceğimi,yardımcı olurmusun

Arkadaşım bu verdiğim 5.0.2 versiyonu.

Rapidshare açılınca en alttan free olan yere basıcaksın. Sayfa açılınca en altta saniye geri doğru saymaya başlıyor. Bittiği zaman link meydana çıkıyor. Linke tıklayıp indirebilirsin. Download bitene kadar rapidi kapatmayın , kapatınca yarım kalıyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.