Şimdi Ara

+++ BEARSHARE PRO +++ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
25.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mus3535

Norton da nasıl izin vereceğiz bu programa...

www.meretx.com da emule için resimli anlatımı var. Aynısını bu progama uygulıyabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: beranx

zafer hocam bu arada rapidshare linki halen calışmıyo haber ediyim dedim
    bi de alakasız bi eleman bendeki hatanın direct x 9 c ile alakalı olabileceiğini soledi bana alakasız geldi olabilir mi acaba?

Megauploadtan indirmedin mi ? nabıcan 2 sefer indirip.

Bu aralar emule ile çok fazla uğraşır oldum. En kısa zamanda yeni sürümlerini kontrol edip son versiyonu üzerine reklamsız bir tane eklerim.
    pcforum arkadaşımız da bu problemi bir türlü çözemediğini söylemişti. Bende hiç kapanma sorunu olmamıştı sorununuzu bir türlü anlıyamadım.
    En iyisi yeni versiyonlarını araştırıp onlardan bir tane eklemek.

• ya acaba sistemelemi alakalı diyorum???neyse ilgilendiğin için saol.
  • ben daha 1 ay önce sadce internet kafelere oturup bu programla 4 gb veri indirdim çok başarılı bir program yeterki ardığınız şeyin ismini düzgün girin benim gibi kotalılar için tehlikeli bir program bütçeye zarar verebilir
  • teşekkürler zafer güzel program gayet iyi indiriyor dosyaları
  • arkadaşlar ben bear share 5.2.0 kullanıyorum
    genel olarak programdan memnunum ama arama yaparken eğer video ya da parça iniyorsa proram hata veriyor ve kapanıyor acaba nedenini bilen var mı ve bana yardım edebilir mi RİCA ETSEM...
  • ya bu bearshare olayını sorunsuz kullanan arkadaslar bi yardım eli uzatın!!! yapılması gereken herseyi yapyığım halde neden hata verip kapanıyor bu program??? porttan mı(6346 kullanıyorum) ya da ramden mi? neden neden neden
  • exe dosyasını burdan mı indirdin burdansa dosyanın boyutu kaç mb olarak gözüküyor bunlara bak birde yüklerken sana yükleyecegin şeyi sordugunda bişey için doesn't exist diyor mu
  • evet hocam burdan indirdim dosyayı ama doesn't exist gibi bişeyle karşılaşmadım dosyanın boyutu 5,26 kurulunca 9.95 oluyor :) sence problem ne olabilir?
  • BearShare'in 5xx ile başlayan tüm versiyonlarını denedim. Tam bağlanıp transferin başlayadığı anda hata mesajı veriyor ve tamam dediğinizde kapanıyor. Ancak 10-15 denemeden sonra bağlantı sağlanıyor. Fakat 1-2 saat sonra download zayıflamaya başlıyor 2-3 kb ye kadar düşüyor. Bunu sebebi ne olabilir? Mesaj şu:

+++ BEARSHARE PRO +++

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Orjinalden alıntı: beranx

saygı deger hocalarım bu yukarda verdiğiniz rapidshare linki silinmiş. ben de bearshare ana sayfasından indirdim ama bearshare tam baglancakken su klasik windows hatası geliyor bearshare kapatılması gerek diyor??? bu problemi nasıl kaldırıcam bi yardım lutfen!!!

Aşağıdaki linklerden megaupload olan çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

Programı çalıştıramayanlar , Antivirüs yada Spyware yazılımından uyarı alanlar , Bağlantıda sorun yaşayanlar , Güvenlik duvarına takılanlar Buyrun ;

BearSahre 5.0.2.5

http://www.megaupload.com/?d=WPFCWH6Z

Ekleme ; Mega upload sitesinden yavaş geliyor diyenler için dosyayı Rapid Share sitesinede ekledim.

http://rapidshare.de/files/7344967/bearsharepro5.0.2.5.exe.html

bu bearshare dehşetmiş yav...kurdum arattım buldum tek dosyada 20 -25 ile çekiyorum...Allah razı olsun.

• evet dehşet ama biz faydalanamıyoruz ben zaten o verdiğiniz linkten indirdim bearshare i. ben pc'mde bearshare sayfasını kapadım arkadaş!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: calculus

BearShare'in 5xx ile başlayan tüm versiyonlarını denedim. Tam bağlanıp transferin başlayadığı anda hata mesajı veriyor ve tamam dediğinizde kapanıyor. Ancak 10-15 denemeden sonra bağlantı sağlanıyor. Fakat 1-2 saat sonra download zayıflamaya başlıyor 2-3 kb ye kadar düşüyor. Bunu sebebi ne olabilir? Mesaj şu:

+++ BEARSHARE PRO +++

Aynı sorun bende de var. Buna biri cevap verse ne iyi olur. Sorunla karşılaşmayan arkadaşlar ayarları nasıl yaptıklarını anlatsalar hata verip kapanma sorunu çözülür belki.

• ben bu programı kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan duymuştum,service pack 2 ve microsoft antispyware yüzünden sorun cıkıyor olabilir.
  • ahh ahh kota olmasa INTERNET buyuk cevher emme
    poff
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: birkanc

merhaba zafer_72 arkadaşım;

ben biçok prorama denedim,şimdiye kadar eniyi BearShare gözüktü.Yalnız şu üstte verdiğin hızlandırma programını kuramadım.Yani kurdumda yukardaki resimdekine benzer bir ekran geliyor.Enter code filan yazıyor.Busy tuşuna baştığımda yukardaki resmini verdiğin şekilde geliyor.Biraz yardımcı olurmusun kurduktan sonra bu ekranlarda ne yapmam lazım

Teşekkürler

+++ BEARSHARE PRO +++

Satın al falan yazısı çıkınca üsttaraftan " x " (çarpı) işaretine basarak kapattığında aşağıdaki resimdeki bölüm geliyor.

+++ BEARSHARE PRO +++

Minimise to tray diyerek kullanabilirsin. Hiç bir ayar yapmana gerek yok.
    Belirli aralıklarla ilk baştaki satın al yazısı çıktığında yenide sağ üst köşeden kapatıp aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

Sevgili ZAFER binbaşı BEARSHARE gerçekten harika. Bir kaç eksisi war;
    - free kurulumla gelen adaware
    - bağlantının tamamını yiyor
    - küçük boyutlu filmlerde virus veya spy geliyor licence dosyası adı altında.
    ama herşeye rağmen çok güzel bir program

Asıl problem acceleratorun serialinin olmaması. Yukarda yazdığın gibi kullandığın sürece program bir işe yaramaz çünkü SPEED UP tuşu çalışmıyor. Seriali girersek o tuş kullanıma açılır. Google da arattım ama bulamadım. Nerden buluruz bunun serialini veya crackini???

• arkadaşım ben BearShare Pro 5.0.2.5 kulanıyorum zafer arkadadaşın verdiği pro sürümü adware içermiyor.sanırım sen free olanı yüklemişsin doğrudur onda whenusave diye silinmesi zor olan bir adware mevcut.sana tavsiyem pro versiyonu yükle bende yüklü ve maksimum hızda paylaşım sağlıyor.ayrıca arattığın her neyse popülerlik oranı düşük olanları (yani alt sıradakileri tercih etme büyük ihtimalle trojan içerir.) son olarakta şu hızlandırıcıyı denedim evet hızı arttırıyor ama aralıklı olarak buy now diye ekrana çıkması canımı sıktı bende kaldırdım o sana kalmış bişey ama crack veya serial istenmesi forumda yasak uyarı alma boşuna. kolay gelsin...
  • Bearshare ile ilgili Prof.Emulesyoncu arkadaşın hazırladığı dökümanı indirip incelemenizi tavsiye ederim.

Bearshare nin sırları

Linki görmek için alıntı yapmanız gerekiyor.
  • herşey içinde mevcut a den z ye
    saol

quote:

Bearshare ile ilgili Prof.Emulesyoncu arkadaşın hazırladığı dökümanı indirip incelemenizi tavsiye ederim.

Linki görmek için alıntı yapmanız gerekiyor.
  • yaklaşık 1 hafta öncesine kadar her gun 1 film rahatlıkla indiriyordum. fakat şimdi ilginç bir sorun var. kaynak sayısı yuksek olan filme tıklıyorum 12 -13 saat kaldı diyor bu normal. fakat belli bir süre sonra 2 gün kaldı diyor performans baya düştü.

ilk resimde herşey normal
     +++ BEARSHARE PRO +++

aradan 15-20 dakika sonra

ikinci resimde işaretlediğim yere bakın va ka saat kaldığına. birileri beni blockluyormu
     +++ BEARSHARE PRO +++

• reklama takıldı

yaklaşık 1 hafta öncesine kadar her gun 1 film rahatlıkla indiriyordum. fakat şimdi ilginç bir sorun var. kaynak sayısı yuksek olan filme tıklıyorum 12 -13 saat kaldı diyor bu normal. fakat belli bir süre sonra 2 gün kaldı diyor performans baya düştü.

ilk resimde herşey normal
     +++ BEARSHARE PRO +++

aradan 15-20 dakika sonra

ikinci resimde işaretlediğim yere bakın va ka saat kaldığına. birileri beni blockluyormu
     +++ BEARSHARE PRO +++

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.