Şimdi Ara

beagle ı olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler beagle cinsi köpeğiniz varsa biraz özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

• beagle yok ama yüksek sesle ulumaları var yalnız kalınca iyi eğitilmezse inatçı olabilir diye hatırlıyorum bir tv programından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluma ve havlama gibi sıkıntılar eğitimle çözülebilir.Beaglenin tek sıkıntısı yüksek enerjisi.Günde 4 5 saat gezdirmen gerekli.Yoksa duvarları yer , perdeleri indirir , halıları kazır.Bunların yanında oldukça zekidir.
  • elizabeth beagle ları içinde mi aynı şeyler geçerli
  • Zorlama şansını.
    Sokaktaki hayvanlarla ilgilen.
  • boyut olarak küçük olsada ev de beslemek için sıkıntı
    söylendigi gibi enerjisi yüksek ve havlama problemi en bilinen özellikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Zorlama şansını.
    Sokaktaki hayvanlarla ilgilen.

Arkadaşım zaten sokak hayvanlarıyla ilgileniyorum beslediğim 2 sokak köpeği var ayrıca yeni köpeğimide barınaktan alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pardayanlar'i okuyan var mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

boyut olarak küçük olsada ev de beslemek için sıkıntı
    söylendigi gibi enerjisi yüksek ve havlama problemi en bilinen özellikleri

kendime uygun bir köpek bulamadım gitti 2
  • bursada barınaklarda genel olarak
    kangal alm-belcika kurdu akbas husky
    golden ret labrador ret
    terrier türevleri cok yaygın

nadirde olsa beagle bulmak mumkun tabi sürekli soruşturmak lazım.

petshoplar yasaklanmalı barınaklar kopek satışına geçmeli artık
  • Beagle besledim, yavruyken elimdeydi büyüttüm. Kesinlikle evde yaşamaması gereken bir cins. Çok fazla büyümedikleri için evde beslenebilir cinsler arasında yer alıyor ama her canlı gibi beagle ilgi isteyen bir cins. Kesinlikle evde yalnız bırakmamanız gerekiyor. Yalnız kaldığında havlamazlar ama ulurlar. Ayrıca çok inatçı ve başına buyruk bir cins. Gezdirirken her türlü şeyi ağızlarına atma gibi bir huyları var. Koku konusunda başarılıdırlar. Fikrim eğer onun özgürce dolaşabileceği bahçe gibi bir yeriniz varsa besleyin, büyütün. Köpek beslemek çok değişik bir duygu, senin can yoldaşın arkadaşın oluyor, sana sevgi ile bağlanıyor. Ama eğer evde besleyip, onun rahatça gezebileceği koşabileceği özgürlüğünü kısıtlayıcı bir yaşam sunacaksan hiç besleme, yazık olur
  • Arkadaşların dediği gibi karakteristik özelliklerinin dışında yapılan her yanlış küçük yaştayken eğitimle çözülebilir.
  • beagle degilde jack russell terrier onerebilirim birbirlerine acayip benziyorlar ama ozellikleri farkli

benimde buffy adinda disi bir jack russell terrierim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei Cample

beagle degilde jack russell terrier onerebilirim birbirlerine acayip benziyorlar ama ozellikleri farkli

benimde buffy adinda disi bir jack russell terrierim var

Ya köpek olsun önceki köpeklerimin yerini doldursun yeter.

• Hocam av hayvanı doğada olmasi lazım , ev içinde bakacaksan hiç uğraşma bence , yüksek ses çıkaran bi tür ve çok hareketli , her gün 2-3 saat yürütmen lazım . o boylarda bir cins olarak sana tavsiyem pug olabilir , cocker olabilir , yada bulabilirsen Jack Russel .

• beagle küçük görünüşüne karşın çok zor bir cins dünyadaki eğitilmesi en zor cins diyebilirim . gerçekten başına çok buyruk sahip felan kolay kolay dinlemez kısacası beslenecek en son ırk bana göre tabiki bana göre tercih senin tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.