Steaua organizasyonunda ciddi ciddi düşünüyodu zaten haktan abi.Birde siz kanına girerseniz kesin gider oraya
vallaha kahvelerde doğan grubuna para yedirmektense üzerine 3-5 daha katıp gitsek daha iyi olur
not:3-5 derken 3000 dolar-5000 dolar demiştim
0 ların önemi yok diyosun
max 700dolar derim
Kaçak girelim Romanya'ya ? Marmara'dan yüzelim dalalım suyun içine yüzerek gidelim..Kimse görmez !
Ben size tur düzenlerim 500 ytl otobüsle 700 ytl ucakla
gidis donus tabi hotel parası da var 3 yıldızlı hotelde bı gece konaklama.Ayrıca mac gunu sabahtan oglene kadar bukres turu.
İlgilenenler pm atmasın
Alp kafama takıldı o imzandaki uğur kim?Ortaokuldan arkadasın falan mı?
quote:
Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =
uğur tuncer...gereksiz bi kişilik işte..
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
quote:
Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =
uğur tuncer...gereksiz bi kişilik işte..
İstanbuldaysanız gelin ortam kurarız
Salona 6 kişi sığamıyo milleti nasıl getirecem ya
Ciddi ciddi düşünmüştüm Romanya'ya gitmeyi.Bükreş deplasman sayılmaz dedik ama AB ye gireli vize ister olmuş meğerse Romanya. Şengen vizeside istemiyor.hususi vize istiyor.eğer vize istemeseydi kesin gidecektim ama vizeyle uğraşacak durumum yok.bir şirkete vereyim dedim vize işini oda bayaa uğraştıracak evrakları istanbula gönder vs. ultrAslan-KIBRIS olarak gidelim dedik başkan yanaşmadı.daha büyük bir deplasmana gidecekmişiz gruplarda.ama gitmek isteyen varsa birkaç tur programı verebilirim. ultrAslan forumundada detaylı bilgi mevcut.
Bu sefer olmadı Eren gruplarda gideriz ama.bu arada kadıköye hazırlansın herkes.organizasyon yok bilet bulan gelir.orda buluşuruz.açılın leaynn Aslanların Yuvası Kadıköye akıyor