Şimdi Ara

BDW GİRME TAKTİĞİ YARDIM PLS. :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben bilindiği üzere bdw ye herkesin girdiği taktikle girmeme ramen yine de mesela dün gece giremedim 200 den aşağıya numara aldığımı hatırlamıyorum.Benim kullandığım taktik şu;
    Bdw görevini veren adama gidiyorum 2 sefer tıklıyorum,Elmorad training stone ve exp yazılı yerde participate de bekliyorum hatta E tuşu ile az ilerliyorum ve duvar dibinde bekliyorum düşüncem lagın daha az olması.Sağ üstten server saatini 07:09:45 e kadar takip ediyorum sonra içimden 15 saniye daha sayarken hazırda bekliyorum ve çerçeve görünür görünmez basıyorum ama o da ne 200 kusuru görüyorum arkadaşlarım ben 15-20 felan aldım diyor :S biz bunu alamazmıyız değişik bir taktiği varsa yazın lütfen ..?Hemen hemen her gece 02:00 e kadar boşa beklemekten usandım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 25 Şubat 2008; 16:35:43 >

• Çok Seri Olmak Gerekiyor Ben 1 Defa 24 Aldım Diğerleri Hep +100
  • Ben bir taktik yapıyorum istersen sende dene önce saati kontrol et sağdaki yazının geçmesine 10 sn. kala fare ile giriş yazısının üzerine tıkla basılı tutup çekme, yazı geçince hemen çek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 25 Şubat 2008; 18:08:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

Ben bir taktik yapıyorum istersen sende dene önce saati kontrol et sağdaki yazının geçmesine 10 sn. kala fare ile giriş yazısının üzerine tıkla basılı tutup çekme, yazı geçince hemen çek.

ewt arkadaşa katılıyorum ben 150-200 arası hep ama 550 e kadar yolu war humanlarda o kadar giriyor..
    ama ben senin neden 24 te felan olmak istediğini anlamadım
  • edana karuslarının hepsi
    girio nerdeyse
  • Maneste tüm karuslar giriyor valla human 300 olutor karuslar 200
  • Akarada orclar çok aç humanlar clan şeklinde giremeye çalışıyor 2. yazıda tıklıyorlar orclar hemen tıklıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olympia'da Karus'um hertürlü giriyom bdw lere. Humanlar iki katı fazla katıldıkları için Ama çoğu Bdw'yi kaybediyoruz.
  • xigenonda karusum her şimdiye kadar normal tıklayıp giriyorum üstten yazı geçer geçmez humanlar 220+ fln oluyo karuslar da ne kadar geç basarsan bas 70 tane fln oluyo ancak yavaş yavaş artıp 120 fln oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

edana karuslarının hepsi
    girio nerdeyse

hepsi deme Taha
    her borderda girmeden DC
    yada girince DC
    Taha senin char Abdestsiz cıktı la
  • Hangi ırk fazla ise o ırkda çobuk basma yarışı oluyor. Ben Karuslarda hiç öyle birşey görmemiştim mesela xigenonda. Kaçıncı basarsan bas giriyorsun. Hatta arasıra şöyle yazının bitmesini beklerim basmak için. Karşıma daha güçsüz adamlar falan çıkar diye. Çerçeve görülür görülmez basman gerek ama lag olduysa senin Click isteği servera gitmiyor galiba. Lag geçince gidiyor. Bu sefer geç olmuş oluyor.

Yeni charımla 35-45 borderına giriyorum. Dün giremedim mesela hemde çerçeve çıkarken basmıştım. 12 yazdı. (2'inci party bile oluşmadı ) Sen yine çerçeveyi görür görmez basmayı dene. Lag yoksa girersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

edana karuslarının hepsi
    girio nerdeyse

ben mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.