Şimdi Ara

BB PROTEZ SAÇ DENEYİMİM (B&B PROTEZ SAÇ MERKEZİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B&B PROTEZ SAÇ MÜTHİŞ DENEYİMİM; (FOTOĞRAFLI)

5 yıldır protez saç kullanıyorum ve bu süre zarfında bir çok saç değiştirdim.en son sosyal medya görüntülerine kanarak B&b protez’e gittim. “en iyi” saç dedikleri, zam gelecek öyle olacak böyle kampanya yaptık dedikleri bu saçı aldım.saçı yaptılar eve geldim saçın ön tarafının aşırı seyrek olduğu dikkatimi çekti.2-3 gün sonra bantlar kirlenince ön taraf iyice absürt hal aldı.resmen ben protez saçım diye bağırmaya başladı, ilk bakıma gidip bunu söylediğimde işte doğal olsun diye önü seyrek, biraz daha bakıma fazla gelin diyerek saçı satan işletme sahibi yüzüme dahi bakmadı.(bakıma 1 hafta sonra gitmiştim).neyse bu şekilde biraz idare ettim ama çevrede ki herkes “hayırdır peruk mu taktın” diye söylenmeye başladı ve ben protez saçı 2 yıldır kullanıyorum bu insanlar daha öncesinde protez saç kullandığımı anlamamış insanlardı.yapıcı bakayım deyip yeni saçı garanti adı altında ekime gönderdik ve 1.5 ay sonra geldi, saçın ön tarafına hiç ekim yapılmamıştı…yanlış okumadınız önüne hiç saç ekmeden arka taraflara bir kaç ekim yaparak geri göndermişler.sonra hatalarını anlayarak yanlışlık olmuş, dikkat edilmemiş kusura bakmayın diyerek saçı takmadan hemen bir kez daha ekime gönderdiler ve yine 1.5 ay daha bekledim saçın ön tarafına bu kez ekim yapmışlar biraz daha iyi bir hal almış ama ilk saçı yıkadığımda ön tarafa ektikleri saçlar çorap söküğü gibi hepsi elime geldi ve saçın önü yine eskisi gibi oldu, sonuç olarak saçı söküp yine kullanmadan bir köşeye attım.
    Esas olaya şimdi geliyorum, ben protez saç kullandığım için ölçülerimi biliyorum gittim ve 7*10 saç istiyorum dedim, anlaştık saçı taktılar zaten ilk zamandan beri saçın küçük olduğunu düşünüyordum ama saçı zaten çok kullanamadığın için hiç ölçmedim, saç ekimden geldi evde bulunan 7*10 boyutunda ki eski saçlarımla ölçtüm, saçın küçük olduğu net bir şekilde gözle bile belliydi.ertesi gün saçı alıp hemen farklı bir protez saç merkezine gidip saçı ölçtürdüm, saçın 6*9 olduğunu ve daha önce kesilerek küçültülmüş bir saç olduğunu söyledi.ne olur ne olmaz deyip bir merkeze daha getirdim emin olmak adına aynı şeyi o merkezde söyledi, ölçünü yanlış almışlardır falan dediler ama ben ölçü bile aldırmadım gidip 7*10 saç istedim, büyük ihtimalle ellerinde olmadığı için bana küçük saç takmışlar ve daha önce de ünite kesilip ebatıyla oynanmış.arayıp şikayetimi fotoğraflarla,tarihlerle belirttim ısrarla merkeze gelin yardımcı olalım vs dediler ve şubeye gittiğimde bana yaptıkları açıklamalarına başlıyorum; “Saçı ben yeterince iyi temizleyemediğim için dökülmüş olabileceği, saçları benim koparmadığımı nerden bileceklerini, işte saçı 6 ay kullanıp geldiniz madem en başından beri sorun var niye gelmiyorsunuz diyor, kaç kere söyledim ilk bakıma geldiğimde bizzat firma sahibine söyledim diyorum, dönüp yine diyor ki 6 aydır kullanıyorsunuz, saçın zaten 3.5 ayı sizde kalmış diğer günlerde her bakıma geldiğimde durumu belirttim diyorum, biz çok büyük firmayız bizden herkes memnun açıklamaları yaptılar ve en komik kısım, problemimle ilgilenen arkadaş odaya birisini çağırıyor bu saçı ölçermisin diyor bizim sistemimizde 7*10 bu saç,yani işittiriyor 7*10 harici bir şey söyleme diye.sonra ölçüp geliyor saç 7*10 olduğunu söylüyor ben elimde ki fotoğrafları gösterince diğer yerlerin ölçüleri bizi ilgilendirmez diyor, sanki ölçü evrensel bir şey değilmiş gibi.sonra biz saçı gerdirerek taktığımız için o yüzden saçı biraz küçük ölçülerde yapıyoruz gibi akla mantığı sığmayan açıklamalar yaptılar, protez saç zaten gerdirilerek takılır, kimse ben bu saçı gerdirip takacağım diye 2 cm küçük saç takmaz.
    Daha sonra tüketici hakları hakem heyetine gittim, oradan karar lehime çıktı, kendilerinin ayıplı ürün sattığı bilirkişi raporuyla belgelendi.
    Kendileri hala mahkeme kararına rağmen bana ödeme yapmıyorlar, öyle bir firma.
    İlgili firma ben bu süreci facebook’da gruplarda ve şikayetvar’da anlattım diye müşteri kaybettikleri iddiasıyla mahkemeye verdi.
    Mahkeme de söylediklerimin eleştiri niteliği taşıdığıma hükmedip kovuşturmaya bile gerek duymadı.Düşünün böyle firma burası işte.
    Zaten şikayet var da ve Facebook üzerinde oluşturulan “PROTEZ SAÇ KULLANCILARI” grubunda bu firmayla alakalı benzer bir çok şikayet var.
    Firma’nın ne hikmetse Google işletme yorumu nerdeyse 5’e dayanmış, 5 yıldız verenlerin girip profiline bakıyorsun sadece bu firmaya yorum yapmış, başka hiçbir işletmeye yorum yapmamış hesaplar.Varın gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiii61 -- 9 Ağustos 2025; 13:54:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.