Şimdi Ara

Bazı insanlar hep cıvık mı kalacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elemanın yaşı 17-18 davrandışı yaş 13-14 salak salak konuşmalar agili demeler cıvık cıvık şakalar falan arkadaşlar bu elemanalr niye böyle olgunlaşamıyor ya ? İlgi çekme çabasındalar dicem çok bebek bebek hareketler ilgiyi anca kötü olarak çekerler çözemedim bunları neden böyleler ?

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Bu hiç bir zaman değişmeyecek.İş hayatında bile olacak.Aynen çalıştığım yerde olduğu gibi.22 yaşında bir insan niye cıvık cıvık hareketler yapar ki?

felsefe hocamınız bi kere bundan bahsetmişti . küçükken ailesi tarafından sevilmeyen kişiler büyüdüğünde bu egosunu tatmin etmek için çocuk gibi davranıyorlarmış falan doğru mu acaba
  • Öncelikle, 18 yaş büyük bir yaş değil. İnsanın kanının en kaynak olduğu, kıpır kıpır olması gereken bir dönem. Ergenlik dönemi. Nasıl olur da olgun olmasını beklersin ki bunu beklemen yanlış bir defa...Tabi ki bu yaşlarda olan her çocuk aynı olacak diye bir kaide yok. Kimi insan tez ere, kimi uzun dönem ergenlik yaşar. Bu sınır 22 yaşını bile bulabiliyor. Hoş görmek lazım. Ki bence insan bu yaşlarda coşmayacak da ne zaman coşacak sanki...

Yaşamadım diyeceklerine yaşasınlar bence. Çok şımarık, salya sümük çocuklar da çekilmez ama yine de bu yaşlar, böyle davranışları hogörmeye sebeptir..

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Elemanın yaşı 17-18 davrandışı yaş 13-14 salak salak konuşmalar agili demeler cıvık cıvık şakalar falan arkadaşlar bu elemanalr niye böyle olgunlaşamıyor ya ? İlgi çekme çabasındalar dicem çok bebek bebek hareketler ilgiyi anca kötü olarak çekerler çözemedim bunları neden böyleler ?

• Bu sınıftaki kekolarda büyüyemeyecek dimi :(

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Elemanın yaşı 17-18 davrandışı yaş 13-14 salak salak konuşmalar agili demeler cıvık cıvık şakalar falan arkadaşlar bu elemanalr niye böyle olgunlaşamıyor ya ? İlgi çekme çabasındalar dicem çok bebek bebek hareketler ilgiyi anca kötü olarak çekerler çözemedim bunları neden böyleler ?

unıversitede de karşılaşıcaksın mezun oldugunda işe basladıgındada ve boyle olan cok ınsan var

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.