Şimdi Ara

bazen yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatımın %60nı hayal olarak yaşıyorum dışardaki insanları basit ve çoğunu aptal olarak görüyom ama aslında salak olan gerizekalı olan benim bununda farkındayım %40 lık kısımda iyi aslında arkadaş ortamım bayağı iyi yaşım 16 ama bana yakın en küçük kişi 18 basket atıyoruz cafede felan toplanıyoruz öyle geçiyo vakit %60 kısım ise varolmasını istediğim hayali arkadaşlarım dışarda beğenmediğim insanlarda istediğim bütün özelliklerin olduğu arkadaşlarım bazen saatlerimi yatağımda böyle hayallerle geçiriyorum ileridede böyle devam etmesini istiyorum ama düşüncelerim yanlış mı emin olamıyorum içimdede biraz sadistlik olduğundan dışardaki insanlara hep zarar vermek istiyorum en yakın arkadaşımdan tanımadığım yaşlısına kadar bastonunu kırıp ağzına vurmak geliyo en azından böyle hayallerle geçindiğimden biraz olsun unutuyorum bunları

• Bi psikoloğa görün.
  • güzel hobiler bul çeşitli güzel gruplara katıl, insanlara yardım et
  • senin yol yol değil. profesyonel yardıma ihtiyacın var.
  • neden böyle düşündüğünüzüde belirtseydiniz sevinirdim gereklide olabilir sizde haklısınız sanırım

edit:hobi olarak anime izliyorum ve bazı bilgisayar oyunları üst düzeyde oynayıp turnuvalarına katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 27 Nisan 2012; 18:11:55 >
  • imza ve profil resmimi beğendiysen pm at isimlerini atayım, kendine gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

imza ve profil resmimi beğendiysen pm at isimlerini atayım, kendine gelirsin

öyle şeylerle sıkıntım yok redhead in yerini tutmaz hocam onlar yinede aletta ocean ayrıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 27 Nisan 2012; 18:51:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

imza ve profil resmimi beğendiysen pm at isimlerini atayım, kendine gelirsin

öyle şeylerle sıkıntım yok redhead in yerini tutmaz hocam onlar yinede aletta ocean ayrıdır

tori daha önce geliyor benim için

• quote:

hayatımın %60nı hayal olarak yaşıyorum dışardaki insanları basit ve çoğunu aptal olarak görüyom ama aslında salak olan gerizekalı olan benim bununda farkındayım %40 lık kısımda iyi aslında arkadaş ortamım bayağı iyi yaşım 16 ama bana yakın en küçük kişi 18 basket atıyoruz cafede felan toplanıyoruz öyle geçiyo vakit %60 kısım ise varolmasını istediğim hayali arkadaşlarım dışarda beğenmediğim insanlarda istediğim bütün özelliklerin olduğu arkadaşlarım bazen saatlerimi yatağımda böyle hayallerle geçiriyorum ileridede böyle devam etmesini istiyorum ama düşüncelerim yanlış mı emin olamıyorum içimdede biraz sadistlik olduğundan dışardaki insanlara hep zarar vermek istiyorum en yakın arkadaşımdan tanımadığım yaşlısına kadar bastonunu kırıp ağzına vurmak geliyo en azından böyle hayallerle geçindiğimden biraz olsun unutuyorum bunları

aynı düşünceler bendede var dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

hayatımın %60nı hayal olarak yaşıyorum dışardaki insanları basit ve çoğunu aptal olarak görüyom ama aslında salak olan gerizekalı olan benim bununda farkındayım %40 lık kısımda iyi aslında arkadaş ortamım bayağı iyi yaşım 16 ama bana yakın en küçük kişi 18 basket atıyoruz cafede felan toplanıyoruz öyle geçiyo vakit %60 kısım ise varolmasını istediğim hayali arkadaşlarım dışarda beğenmediğim insanlarda istediğim bütün özelliklerin olduğu arkadaşlarım bazen saatlerimi yatağımda böyle hayallerle geçiriyorum ileridede böyle devam etmesini istiyorum ama düşüncelerim yanlış mı emin olamıyorum içimdede biraz sadistlik olduğundan dışardaki insanlara hep zarar vermek istiyorum en yakın arkadaşımdan tanımadığım yaşlısına kadar bastonunu kırıp ağzına vurmak geliyo en azından böyle hayallerle geçindiğimden biraz olsun unutuyorum bunları

aynı düşünceler bendede var dostum

söylediğin için sağol beni biraz olsun sevindirdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.