Şimdi Ara

Bazen Şöyle Geçmişi Hatırlayıp Ulan Ne Malmışım Diyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçükken de mesela 7.sınıftayken ulan 5.sınıfta ne malmışım diyordum.11.sınıftayken ulen önceden ne kadar malmışım şimdi daha olgunum,şimdiki aklım olsa daha farklı davranırdım diyordum.Lise bitti 1-2 yıl öncesimi hatırlayıp o zaman hiç olgun değilmişim şimdi daha tecrübeliyim,daha bilgiliyim diyorum.

Yani hayat bumudur?Şu an yaptığım şeyleri,verdiğim kararları 3-4 yıl sonra düşününce ulan şimdiki aklım olsa şöyle yapardım mı diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtchn -- 5 Ekim 2016; 0:01:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Keşkeyi hayatınızdan gerçekten çıkartın daha güzel olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Din kültürü hocamız söylemişti , ki ben hayatımda hiç öyle hoca sözü dinleyen adam filanda değildim ogün aklımda kaldı nedense zaman çok cabuk geçiyor cocuklar şu yaşıma ne zaman geldiğimi anlamadım bile o yüzden okuyun demişti. bunu 6. sınıfda söylemişti şuan 25 yaşındayım harbiden ne cabuk geçti bizde adam olamadık , okumadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 5 Ekim 2016; 0:14:07 >
  • Bu iyi bir şey; demek ki olumlu yönde gelişmişsin. Eğer 3 sene önceki halinle şu anki halinde pek bir farklılık yoksa, aynı hataları yapıyorsan, fikirlerinde herhangi bir gelişme olmamışsa bu bir problemdir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

8. sınıfta rehber öğretmeni. Hayatınızda keşke lafını çıkartın demişti. O zaman alay etmiştim derste ama sonradan pişman oldum.

Keşkeyi hayatınızdan gerçekten çıkartın daha güzel olacak.

Öyle yapmaya çalışıyorum ama hayatın bazı yerinde yine o geçmişin etkileri devam ediyor.Şimdi sırf bu yüzden her zaman en doğrusunu yapmaya,sonradan kendime keşke dedirtmemeye çalışıyorum.

7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Bi de asla asla deme, madem denmeyeceklerden gidiyoruz

Demem hocam hayatta her şey olabilir

hayat böyle. her zaman tecrübe edip öğrenmeye devam ediyoruz. öğrendikçe de cahil olduğumuz zamana gülüyoruz

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Din kültürü hocamız söylemişti , ki ben hayatımda hiç öyle hoca sözü dinleyen adam filanda değildim ogün aklımda kaldı nedense zaman çok cabuk geçiyor cocuklar şu yaşıma ne zaman geldiğimi anlamadım bile o yüzden okuyun demişti. bunu 6. sınıfda söylemişti şuan 25 yaşındayım harbiden ne cabuk geçti bizde adam olamadık , okumadık.

Bazı şeylerin önemini geç kavrıyoruz işte:( Zararın neresinden dönsek kardır.

Orijinalden alıntı: HakimBeey

Never say never

Büyük yaprak ye ama büyük konusma yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado.11 -- 5 Ekim 2016; 0:31:43 >

Orijinalden alıntı: julia dream

Bu iyi bir şey; demek ki olumlu yönde gelişmişsin. Eğer 3 sene önceki halinle şu anki halinde pek bir farklılık yoksa, aynı hataları yapıyorsan, fikirlerinde herhangi bir gelişme olmamışsa bu bir problemdir bence.

Bu açından düşünürsek güzel oluyo ben de bunu tercih ediyorum teşekkürler

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.