Şimdi Ara

bazen çok konuşmak istiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yinede herşeyi içime atıyorum, günümüzde kimse kimseyi dinlemek istemiyor zaten.Boş duvarlarla konuşmaktan farkı yok birisiyle dertleşmenin değil mi ? Zaten anlatsanda ne kadar anlayacak seni o bile meçhul.Hani mevlananın bir sözü varmış ya " Herkesin anlayış derecesi farklıdır.Benim sana anlatacaklarım, senin anlayacağın kadardır." diye bilmem doğru mudur gerçekten ona aitmidir bu söz ama gerçekten doğru bir söz olduğunu düşünüyorum.Yani sen derdini anlatıp tamamen dark bir dünyadan bahsetsen bile adam onu dinlerken tozbembe bir dünya aklında canlandırıp ona inanıp ona göre bir cevap verebilir.Bu da birisiyle dertleşmenin manasız bir eyleme dönüşmesine sebep oluyor gözümde.Sizce haksız mıyım ?

• You can try out writing such as short stories, dairy, journals, etc.

• scientia kullanıcısına yanıt

Kardeş millete ecnebice yazma açtığım konuya gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • empati doğuştan geliyor aga bana anlatsan dertlerini bir sey anlamam bazen filmlerde falan da karakterleri anlamakta zorluk cekiyom sana sadece işin içinden nasıl cıkacagına dair tavsiye verebilirim derdinin büyüklüğünü hayatına ne kadar etkisi olduğunu falan kavrayamam

• Niye derdin çok derin felsefe mi içeriyor ki? Neden kimse anlamasın?

Ergensen konu aşağı yukarı belli zaten. Anlaşılmayacak şeyler değil, sen anlamıyor olabilirsin kendini!..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.