Şimdi Ara

Baz paket 420d alıyorum ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opsiyon olarak sadece m direksiyon ve bej deri var iskontoyla 67bin euroya geliyor sizce mantıklı mı? Standart donanımında teknoplus paket 3'teki herşey var. Sunroof ve elektrikli koltuk yok. Arkaya biri binmek istediğinde tuşla değil de kulçağı çekerek koltuğu yatırıyor tek fark bu. Ne dersiniz?

• Abi yanlış anlama ama arabaya o kadar para verip sunroof olmaması benim abesime gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model dusuk olsun ama dolu olsun. Sanruf ise sart

• Sunroof bukadar elzem bir donanım değil bence bilmiyorum ama, olmasa da olur. 3 kasa binmektense 4 kasa binerim sunroof olmasın. Yanlış mı düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

Sunroof bukadar elzem bir donanım değil bence bilmiyorum ama, olmasa da olur. 3 kasa binmektense 4 kasa binerim sunroof olmasın. Yanlış mı düşünüyorum?

Tercih meselesi tabiki bunlar. luks araclarda tavani duz gormek bi tuhaf geliyor bana. 4 yerine 5 serisi olmazmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 20 Nisan 2014; 21:50:58 >
  • hocam o araba en az 5 yıl binilcek ve inanılmaz ötesi güzel bir araba o yüzden almışken mpaketinden sunroofuna harman kardonuna kadar doldur öyle al ve yıllarca bin. Ve bence 3.28 xdrive tercih et o arabaya 20d yakışmaz. Sonradan vay şuda olsaydı vay buda olsaydı deme az daha bekle yada kalanına kredi çıkart ama doldur o arabayı inanılmaz memnun kalcaksın cünkü. Benim çok yakın bir abimde var araba çok güzel gırtlak dolu zaten onunkide ama benim 2007 model 3.25 coupeyi geçemiyor :D o yüzden almışken en dolu ve 3.28 xdrive olanını al o arabadan ekonomi bekleme ayrıca 3.28 ortalama 10lt. falan yakar ben 2007 3.25le 10.5 ortalamayla geziyorum istanbul şehir içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

hocam o araba en az 5 yıl binilcek ve inanılmaz ötesi güzel bir araba o yüzden almışken mpaketinden sunroofuna harman kardonuna kadar doldur öyle al ve yıllarca bin. Ve bence 3.28 xdrive tercih et o arabaya 20d yakışmaz. Sonradan vay şuda olsaydı vay buda olsaydı deme az daha bekle yada kalanına kredi çıkart ama doldur o arabayı inanılmaz memnun kalcaksın cünkü. Benim çok yakın bir abimde var araba çok güzel gırtlak dolu zaten onunkide ama benim 2007 model 3.25 coupeyi geçemiyor :D o yüzden almışken en dolu ve 3.28 xdrive olanını al o arabadan ekonomi bekleme ayrıca 3.28 ortalama 10lt. falan yakar ben 2007 3.25le 10.5 ortalamayla geziyorum istanbul şehir içinde.

Fiyat inanılmaz uçuyor o rakamı veremem , şuan oluşturduğum rakam teknoplus 3 ile aynı , harman kardonu bilemem ama m paket sonradan yapılır zaten onun için m direksiyon opsiyonu ekliyorum. Yavaş yavaş yaparım bana maliyeti 25 bin tl yerine 3-4 bin tl + jant lastik olur m paketin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yaparsan hocam da 16-17 inc jant ile alma...
  • Arkanızdan fakir derle benden söylemesi.

Bence en dolu şekilde paranızın yettiğini alın ama bence M paket olmayan BMW markalı araçlar BMW değil.

Ama M pakette Borusan güzel öpüyor bildiği için
  • Şart değil, içinize öyle siniyorsa öyle alın.
  • Hocam BMW kalitesi tartisilmaz tabiki ama bana pahali geldi.

• the best or nothing kullanıcısına yanıt
    gerek yok bence git golf al 100.000 tl verince zaten premöyom havasına girersin.
  • Arkadaslar bugün m4 gördüm gercekten harika bir arac
     Baz paket 420d alıyorum ne dersiniz?

• Ivırı zıvırı teknolojik oyuncağını geçiniz.
    Kısaca bence de gayet mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa almışken tam alın.O tuşun rahatlığını ilerde anlayabilirsiniz.Ya tam dolu alın,yada almayın.

Tabi bu benim düşüncem.Para sizin,alacak olan sizsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

hocam o araba en az 5 yıl binilcek ve inanılmaz ötesi güzel bir araba o yüzden almışken mpaketinden sunroofuna harman kardonuna kadar doldur öyle al ve yıllarca bin. Ve bence 3.28 xdrive tercih et o arabaya 20d yakışmaz. Sonradan vay şuda olsaydı vay buda olsaydı deme az daha bekle yada kalanına kredi çıkart ama doldur o arabayı inanılmaz memnun kalcaksın cünkü. Benim çok yakın bir abimde var araba çok güzel gırtlak dolu zaten onunkide ama benim 2007 model 3.25 coupeyi geçemiyor :D o yüzden almışken en dolu ve 3.28 xdrive olanını al o arabadan ekonomi bekleme ayrıca 3.28 ortalama 10lt. falan yakar ben 2007 3.25le 10.5 ortalamayla geziyorum istanbul şehir içinde.

Fiyat inanılmaz uçuyor o rakamı veremem , şuan oluşturduğum rakam teknoplus 3 ile aynı , harman kardonu bilemem ama m paket sonradan yapılır zaten onun için m direksiyon opsiyonu ekliyorum. Yavaş yavaş yaparım bana maliyeti 25 bin tl yerine 3-4 bin tl + jant lastik olur m paketin.

ha o konuda katılıyorum bende kendi aracımı kendim m pakete çevirdim o konuda katılıyorum ama harman kardon sunroof gibi opsiyonları kesin ekletin. Yani hocam nickinize uyun best or nothing olsun:D

• Farlar nası olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınır.2.0 çok sağlam motor sunroofsuz da olur, az yakıp çok kaçacak tek kapı araç güzel seçim hayırlı olsun
  • tek kapı araca o kadar para vermem.arkada bunalım geçirirler.
  • Bence farklı bir renkte alırsanız arabanın donanımları hiç sırıtmaz. Bugün metalik grisini gördüm bayağı hoş duruyordu.
    Yine de pahalı buluyorum bu arabayı... Alakasız olacak ama gider Mazda 6 alırdım bunun yerine. Kesinlikle çok daha fazla dikkat çekiyor. Artan para da cebime kalırdı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.