Şimdi Ara

Bayramoğlu Et Döner - İstanbul'un En İyi Dönercisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
9.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Knepper

    https://plus.google.com/103147733156710850511/about?gl=tr&hl=tr


    quote:

    Hemen cami sokağında etleri hazırladıkları yeri görseniz lezzetin pislikten kaynaklandığını bilirdiniz. El arabasıyla (yaparlar marka) etleri mutfaktan alıp restoranın arka kapısından içeri sokuyorlar. Çalışanlar mutfakta etleri hazırlarken pofur pofur sigara tellendiriyor. Yalandan bone takmışlar, kapı pencere bildiğin merdiven altı. Tadı ondan güzel dönerin. Afiyet olsun Türkiyem



    Askere gidip geldikten sonra bunlara hiç takılmaz hale geldim

    Ankara kara harp okulu muhafız bölüğündeydim,

    100 kişi yemek yedikten sonra çatal ve kaşıkları bir plastik meyve kasasına koyarlardı ve suyun altında şakır şukur deterjansız yıkadıktan sonra gelicek yemek servisine hazır olurlardı, çok biliyorum çatallarda kalan peynir,maydanoz parçalarını :)

    Onun için tadı iyi ise ve sindirimi bozmuyorsa sıkıntı yok benim için




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci

    quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Knepper

    https://plus.google.com/103147733156710850511/about?gl=tr&hl=tr


    quote:

    Hemen cami sokağında etleri hazırladıkları yeri görseniz lezzetin pislikten kaynaklandığını bilirdiniz. El arabasıyla (yaparlar marka) etleri mutfaktan alıp restoranın arka kapısından içeri sokuyorlar. Çalışanlar mutfakta etleri hazırlarken pofur pofur sigara tellendiriyor. Yalandan bone takmışlar, kapı pencere bildiğin merdiven altı. Tadı ondan güzel dönerin. Afiyet olsun Türkiyem



    Askere gidip geldikten sonra bunlara hiç takılmaz hale geldim

    Ankara kara harp okulu muhafız bölüğündeydim,

    100 kişi yemek yedikten sonra çatal ve kaşıkları bir plastik meyve kasasına koyarlardı ve suyun altında şakır şukur deterjansız yıkadıktan sonra gelicek yemek servisine hazır olurlardı, çok biliyorum çatallarda kalan peynir,maydanoz parçalarını :)

    Onun için tadı iyi ise ve sindirimi bozmuyorsa sıkıntı yok benim için

    Kesinlikle öyle bir durum yok , bende temizliğe çok önem veren bir insanımdır tuvalet hijyeni bile benim için önemlidir ama bayramoğlunda böyle bir yok olamazda zaten.Ünlü gurmeler kaç kere yemek yemiştir burada öyle bir şey olsa neden her gittiğimde dolu olsun ki ?

    Gidenler bilir döner keserken bile saçları dökülmesin diye galoş takıyorlar , tuvaletleri pırıl pırıl , yemek yiyip masadan kalktıktan sonra hemen güzelce silip temizlerler.Döner diyince aklıma ilk Bayramoğlu gelir , başkalarının iftiraları beni ilgilendirmiyor

    @Robert Knepper




  • Kaç defa gördüğüm biryer ama hiç gitmedim kesinlikle denemem lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hep çok güzel yemekler benim taraflardan çok uzak olmak zorunda nedennnn?!
  • İş yerim kavacıkta, sık sık arkadaşlarla gideriz. Mesai'ye kaldığımız zamanlarda bayramoğlu söyleriz. Kısacası tadından yenmez bir eti var buranın. Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci


    Dün yola koyuldum ve Kavacığın yolunu tuttum.

    Bayramoğlu Et Döner operasyonu başladı.

    Hemen çömdüm masaya

    Siparişimi verdim, kısa sürede servis yapıldı.


    3 tane döner çevriliyor ve her biri en az 100KG


    Lavaşlar zaten LOKUM YA

    Lavaşa alıp eti kavradım, LEZZET MÜKEMMEL vallahi.

    Lokum gibi et. Öyle kaptırmışım ki kendimi 1. porsiyon bitti :D

    Hemen 2. porsiyon lütfen dedim

    Bir taraftan patatesleride yiyiyorum, lokum gibi et yağ gibi gidiyordu.

    ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM sayende süper bir yer öğrenmiş oldum dostum.


    Yukarıda ki karadeniz dönerle kıyaslarsam, benim gözümde karadenizi geçti.


    Ben karadenize gidince iyice pişirtiyorum eti ama normal bir kişi gittiğinde acele pişirdikleri için dışı harlı ateşte yanmış içi kırmızı olma olasılığı yüksek onu söyleyeyim. İlk zamanlar çok tartışmıştım karadenizde.


    Bayramoğlu süper bir yer, tadı damağımda kaldı.

    Yeni sıralamam:

    Bayramoğlu > Kebapçı iskender > Karadeniz döner > Kasap Döner


     Bayramoğlu Et Döner - İstanbul'un En İyi Dönercisi


     Bayramoğlu Et Döner - İstanbul'un En İyi Dönercisi


    Hocam tekrar gittiniz mi mekana ?




  • Elbette dostum
  • yazdım bi köşeye bayramoğlunu tatmak için uğrayacağım bakalım.Teşekkürler inceleme için
  • bana göstermeyin bunları dayanamıyorum :) hemen gidip yiyesim var :)
  • eti iyi ama yoğunluğu kaldıramadıklarından döneri tam pişiremiyorlar yoğun saatlerde. döneri çok daha iyi yapan restoranlar var (örn. gelik). kesinlikle en iyi döner falan değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinangin

    eti iyi ama yoğunluğu kaldıramadıklarından döneri tam pişiremiyorlar yoğun saatlerde. döneri çok daha iyi yapan restoranlar var (örn. gelik). kesinlikle en iyi döner falan değil.

    gelik çok bozdu artk yanından bile geçmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Realist-

    quote:

    Orijinalden alıntı: sinangin

    eti iyi ama yoğunluğu kaldıramadıklarından döneri tam pişiremiyorlar yoğun saatlerde. döneri çok daha iyi yapan restoranlar var (örn. gelik). kesinlikle en iyi döner falan değil.

    gelik çok bozdu artk yanından bile geçmiyorum


    Aynen katılıyorum,

    GELİK'in en en en en sakin anında gittim ama döner malesef hiç hoşuma gitmedi.

    http://forum.donanimhaber.com/m_70762664/tm.htm




  • Dün tekrar bir ziyaret yaptım arkadaşımla valla şaşırdı kalabalığa

    şansızmıza cam yanında masa boşaldı hemen hoop çömdük masaya

    gelenler 8-15 kişi birden gruplar halinde geliyor,

    İLK LOKMA'nın lezzeti varya adamı bitiriyor direkt.

    Hizmet süper hızlı idi, lezzet zaten tavan, sonunda birde sütlaç yedim, son olarak çay (müesseseden)


    Çıkarken dışarda 10 kişi vardı, içerden insanlar boşaldıkça çağırıyorlardı


     Bayramoğlu Et Döner - İstanbul'un En İyi Dönercisi


     Bayramoğlu Et Döner - İstanbul'un En İyi Dönercisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 2 Eylül 2013; 17:37:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci


    Dün tekrar bir ziyaret yaptım arkadaşımla valla şaşırdı kalabalığa

    şansızmıza cam yanında masa boşaldı hemen hoop çömdük masaya

    gelenler 8-15 kişi birden gruplar halinde geliyor,

    İLK LOKMA'nın lezzeti varya adamı bitiriyor direkt.

    Hizmet süper hızlı idi, lezzet zaten tavan, sonunda birde sütlaç yedim, son olarak çay (müesseseden)


    Çıkarken dışarda 10 kişi vardı, içerden insanlar boşaldıkça çağırıyorlardı


     Bayramoğlu Et Döner - İstanbul'un En İyi Dönercisi


     Bayramoğlu Et Döner - İstanbul'un En İyi Dönercisi


    Afiyet olsun hocam şehir dışındayım canımı çektirdiniz , şimdi o lokum gibi lavaşlara dönerleri patates kızartmalarını soğanları dürüp salata eşliğinde yemek vardı




  • Odun ateşinde döneri pişiren yer sayısı çok azdır. Herkes gaz vb. türevlerde döneri pişirir.

    Odun ateşinde döner seviyorsanız, mutlaka gitmeniz gereken bir yer.

    Yolunuz düşerse uğramadan geçmeyin.
  • Bugün bir kaçamak yapayım dedim saat 12 gibi gittim aman Allahım o ne kuyruktur 1 tane boş masa yoktu patron bir daha ki sefere 2 gibi gel özel ilgilenicem dedi

    Lavaşlar , dönerler yine müthişti adamlar çok profesyonel bir masa bile aksamadı çok memnun kaldım ama o lavaşın tadı hala damağında bildiğin lokumdu ya

     Bayramoğlu Et Döner - İstanbul'un En İyi Dönercisi

    @ogameci



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 23 Ocak 2014; 16:59:47 >




  • Nerden girdim gece gece bu konuya
  • Lüp lüp lüp götür lavaşları, et dönerleri sonra git coke zero iç olmamış hocam
  • Super ama super gorunuyor. En yakin zamanda kalkip gidicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acıktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.