Şimdi Ara

.::Bayramda El Öpmeyi Seviyor musunuz?::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• aynen
  • Sevmiyorum...
  • Aslında pek sevmem ama geleneğimiz. Mecbur.

Hem karşılığında harçlık parası, şeker vs veren de var işte, ne güzel.
  • Sevilmez yav. Ama böyle yüzlerinde mutluluk oluyor el öpünce, o hoşuma gidiyor. böyle kırışık suratlarından küçük bir tebessüm..
  • hele eve böyle 10 kişilik misafirler geldiğinde herkes birbirini öpüyo ona gıcık oluyorum.Bilerek odama gidip uyuyorum.Çok zor kalmadıkça aile ziyaretlerini hiç sevmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

Sevilmez yav. Ama böyle yüzlerinde mutluluk oluyor el öpünce, o hoşuma gidiyor. böyle kırışık suratlarından küçük bir tebessüm..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemde nasıl bayram olsada el öpsem bol bol diye bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cıleCASH

hele eve böyle 10 kişilik misafirler geldiğinde herkes birbirini öpüyo ona gıcık oluyorum.Bilerek odama gidip uyuyorum.Çok zor kalmadıkça aile ziyaretlerini hiç sevmem.

Ha öylelerini ben de sevmem. Alakalı alakasız her durumda birçok kişi öpüşüp duruyor.

Bir de resmî toplantılarda defalarca el sıkma durumu.
  • sevmem
  • Babannem önemsemez ama dedem hemen elini uzatır mecburen öperim artık
  • Küçükler büyüklerin elini öpmeli evet bu bizim adetimizdir ama bi zamandan sonra sıkıyo kalabalık misafir olursa ve bunlar yaşını almış insanlarsa can sıkıntısı oluyo
  • öptürmeyi severim
  • bayramda değil hiçbir zaman el opmeyi sevmem opmemde.ayrıca öpturmem de. ne bu godfather ı mı çekiyoz
  • Ben cok sewerım cunku pecetenın arasında para oulo
  • yeni nesil de bir tuhaf valla onlar olmasaydı sizde olmazdınız güzel kardeşlerim öpeceksiniz tabi büyüklerinizin elini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 12 Ekim 2007; 0:33:17 >
  • eskiden güzel oluyordu sanki iş gibi öp ve paranı al ama artık öp ve yerine otur sonucunda birşey yok

Nerde O Eski Bayramlar
  • Sevmiyorum, sevmememin nedenide sanki ellerini öpmek zorundaymışım gibi uzatmaları ve öpmeyince de ters ters bakmaları.
  • Çocukken 2 mahalle dolaşıp 100 - 150 kişinin elini öpmekten dudaklarımızda uçuk çıkardı.
  • Niye Kardeş Birşeyleriniz mi eksiliyor büyüklerinizin elini öpünce?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.