Şimdi Ara

Bayramda Çalışan Kaç Kişiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün evinden , ailesinden uzakta gereği bayram günü dahi mesai yapan arkadaşların bayamını kutlarım

Özellikle turizmci meslektaşlarıma selam ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Bu gün evinden , ailesinden uzakta iş gereği bayram günü dahi mesai yapan arkadaşların bayamını kutlarım

Neden bizimkini kutlamıyorsun
  • saolasın hocam valla tüm gece respsiyondaydım hala resepsiyondayım 2 senedir bayram namazlarına bile gidemiyorum allah affetsin ekmeğe koşuyoruz bizde okumak zorlaştı daha iş biticek üni açılacak bu çocuk ingilizce fizik geçmeye çalışacak derslerde bi kolay bi kolay...

ben çalışan arkadaşların özelinde herkesin bayramını kutlıyorum.. gidin bayramlaşın deli gibi valla öpmeye akraba eli bulamıyoruz elalemle tokalaşıyoruz halinize şükredin gençler isyan etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali__ -- 30 Ağustos 2011; 8:24:56 >

• ben çalışmıyorumda babam çalışıyor.155 te çalıştığı için mecbur gidicem her gün
  • Alarm merkezindeyim zorunlu çalışıyorum sadece 2.günü çalışmıcam sonra mesaiye devam tüm islam aleminin şeker bayramı kutlu olsun.
  • amirim izin vermeseydi bende calisiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Alarm merkezindeyim zorunlu çalışıyorum sadece 2.günü çalışmıcam sonra mesaiye devam tüm islam aleminin şeker bayramı kutlu olsun.

Hala ramazan bayramını şeker bayramı sananlar var çok acı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Alarm merkezindeyim zorunlu çalışıyorum sadece 2.günü çalışmıcam sonra mesaiye devam tüm islam aleminin şeker bayramı kutlu olsun.

Türkler Ramazan bayramını şeker bayramı olarak adlandırmışlardır, nedeni ise zaten ramazan ayını ayrı bir bayram olarak görmeleridir.

edit:bu arada bunu bilmemen normaldir yaşın çok genç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 30 Ağustos 2011; 8:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caveman*

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Bu gün evinden , ailesinden uzakta iş gereği bayram günü dahi mesai yapan arkadaşların bayamını kutlarım

Neden bizimkini kutlamıyorsun

Ahahah olurmu yahu tüm vatandaşlarımızın bayramı kutlu olsun

@mali

bende night audiotrum otelde bayrama tüm gece mesaisinin ardından kırmızı kan çanağı gözle lopları tıkalı bir beyinke girmek tuhaf bir duygu

ilkokulda bayram sabahı giydiğim yeni kıyafetlerin kokusu hala burnumdadır sabah olmaz gibi geliyordu o zamanlar hey gidi günler

• bende ailemden uzaktayım, istanbul acıbadem hastanesinde nöbetçi işletmeciyim. bırak bayramı arife günü bile full çalıştım. saglık bekletilmeye gelmiyor ne yazıkki. herkesin bayramı kutlu olsun
  • aynen çalısıyoruz..
  • quote:

quote:

quote:

Türkler Ramazan bayramını şeker bayramı olarak adlandırmışlardır, nedeni ise zaten ramazan ayını ayrı bir bayram olarak görmeleridir.

İyide şeker bayramı deyince sanki şu önemli 3 gün sırf şeker yemek için var gibi geliyor insana.Yaşımın genç olmasıyla alakası yok bu işin.Yaşıma göre çok olgun bir insanımdır.Yaşımda küçük değildir zaten.Konuya girip mesajınızı okuduğumda bi yandan Allah bayram günü çalışanların yardımcısı olsun diyecektim yinede şeker yerine ramazan bayramı demek daha amacına uygun olur görüşündeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 30 Ağustos 2011; 9:06:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyide şeker bayramı deyince sanki şu önemli 3 gün sırf şeker yemek için var gibi geliyor insana.Yaşımın genç olmasıyla alakası yok bu işin.Yaşıma göre çok olgun bir insanımdır.Yaşımda küçük değildir zaten.Konuya girip mesajınızı okuduğumda bi yandan Allah bayram günü çalışanların yardımcısı olsun diyecektim yinede şeker yerine ramazan bayramı demek daha amacına uygun olur görüşündeyim

Senimi kırıcam şu bayram günü, Ramazan bayramınız kutlu olsun.

• Organizasyon şirketinde çalışıyorum birazdan çıkacağız. Bende tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarım.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates_ -- 30 Ağustos 2011; 9:11:01 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senimi kırıcam şu bayram günü, Ramazan bayramınız kutlu olsun.

Kusura bakmayın gereksiz bir tartışma oldu. Bu seker bayramı lafını hep dini alaya alanlardan duyuyorum belki ondan böyle bi tepki verdim.

Sizinde bayramınız kutlu olsun

• bugün tatile girdik cuma iş başı yapıcaz ve pazarları dahil çalışıcaz
  • Bayram günü insanı çalıştıran sistemın......kolelıkten farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o şahıs

bugün tatile girdik cuma iş başı yapıcaz ve pazarları dahil çalışıcaz

sayılmaz o bayramda yatıştaymışsın hocam seni dışarı alalım..

şaka bi yana bi gün izin fena olmazdı 3 haftadır full hergün 12 saat hizmet sektöründe çalışmak zor.. normal bayramlar tatiller bize yoğun iş mesaisi olarak geri dönüyor bayramdan sonra bırakıcam bende allahın izniyle okul öncesi 1 haftada kendime ayırmam lazım bir nevi senelik izin... 2yıldır kışın üniversite+ yazın iş tatil matil yok okul zamanı zaten part-time çağırdılarmı gidiyoruz.. ama kendi paranı kazanmak gibisi yok.. ben yatıyorum şimdi devrettim resepsiyonu akşam 9da mesai beni bekler iyi bayramlar iyi çalışmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali__ -- 30 Ağustos 2011; 9:39:54 >

• Her şey de sistem zaten.
  • Esnaf adamın tatili olmaz. Dondurmacıyız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.