Şimdi Ara

Bayram mesajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayramda akrabalarıma arkadaşlarıma yollayabileceğim onların beğeneceği mesajlar arıyorum.Bildikleriniz varsa yada yollıycaklarınızı yazabilirmisiniz.Şimdiden bayramınız mübarek olsun.

• Bayranımınızı en içten dilerklerimle kutlarım
    Nice Mutlu Bayramlara Ben hep bunu yazarım .
  • Üzüntünüz memur maaşı kadar az, geleceğiniz Demirelin keli kadar parlak, mutluluğunuz gökteki yıldızlar kadar olsun, İyi bayramlar.
  • Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
  • @ahmet60 hocam daha etkileyici birşeyler arıyorum ama sizinkilerde iyi

@Fenerbahçe. güzel mesaj ama güldürmek değil bayramı anlatmak istiyorum

@Cristian55 çok güzeller bu ve bunun gibi mesajlar arıyorum
  • Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun

Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim

• Minareden atlarım diyen olmamış hayret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurban Bayramı Mesajları
    14 yıl önce açıldı
    Whatsapp mesajları gitmiş.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: daywalker148

Minareden atlarım diyen olmamış hayret

altında bmwn olsun diyende olmadı

@Cristian55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 4 Aralık 2008; 19:53:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

Üzüntünüz memur maaşı kadar az, geleceğiniz Demirelin keli kadar parlak, mutluluğunuz gökteki yıldızlar kadar olsun, İyi bayramlar.

• MİNAREDEN ATLARIM BAYRAMINI KUTlARIIIM
  • bayramınız mübarek olsun

başkası şiir yollarsa da iletirim direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye

MİNAREDEN ATLARIM BAYRAMINI KUTlARIIIM

Ben demiştim
  • ramazan bayramın da eski kelimeler ile yazılmış bişi yollamıştım kimse bi şey anlamamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Aralık 2008; 1:20:38 >
  • Nefret ediyorum şu hazır mesajlardan sade iki cümle bence hepsinden iyidir..Adam yalnız kalıyor yazıyor hazır mesajı hatta kendisi okumadan sonra en altta yine hazır mesajın devamı bayramınızı kutlarım yazıyor bunu yazan da en samimi arkadaşın olduğunda tuaf oluyor soğuk soğuk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBER-WARRIOR

Nefret ediyorum şu hazır mesajlardan sade iki cümle bence hepsinden iyidir..Adam yalnız kalıyor yazıyor hazır mesajı hatta kendisi okumadan sonra en altta yine hazır mesajın devamı bayramınızı kutlarım yazıyor bunu yazan da en samimi arkadaşın olduğunda tuaf oluyor soğuk soğuk...

katılıyorum kardeş kendin yazınca daha ii oluyo sanki sözlerle karsındakini mi etkilicen.
    misal :

ahmet naber lan i*ne bayramın mübarek olsun .
    demek daha samimice.
  • Yapay zeka ile biraz konuştumve bana verdiği bazı bayram şiirleri :)))

Bayram mesajları

Bayram mesajları

Bayram mesajları

Bayram mesajları

Bayram mesajları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.