Şimdi Ara

BAYRAM MAYRAM SANKİ BİZE Mİ BAYRAM OMG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Millet miss gibi yunan adalarina Avrupa'ya marmarise Muğla'ya tatile gidiyor
    Biz evde pinekliyoruz
    Ve bunun için minnettar ve mutlu olmamiz bekleniyor

Neden mutlu olayim omg hicbir zevki yok ki

Mesela cadılar bayraminin noelin bir mantığı var onlarda eglenmemek imkansiz

Bizim bayramların özelliği ne 30 gun ac kalmak yada kurban ölüsü kokusu ve tezek koklamak mı?

Bilmiyorum ben bayramlardan nefret ediyorum millet tatilini kullaniyor biz bosa yaşıyoruz paran yoksa hicbir seyin anlami yok bayram da külfetten baska bir şey değil boşa giden emek zaman para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli bayramlar hamza hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende akdenize indim hocam sende 2 izin alırsın herhalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hamza bi konunda ağlama ya

• adı da hamza ymis

Dininin kıymetini bilmeyen bayramın kıymetini nereden bilecek

Para yok da din vatan hikaye mi oluyor

Huysuz şirin İstanbul da

Somurtkan şirin üstte diyor ki

Ciftlesmekten nefret ediyorum çünkü ciftlesemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Mayıs 2022; 18:23:37 >

• Alarak kullanıcısına yanıt
    Knk yaziyi okudun mu

Bayram kutlamak istemiyorum benimkini kutlayanlari da gecistiriyorum

Bayramlardan nefret ediyorum

PAAAAAAAAAAAAAAINNNNNNNNNNNNN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramın amacı eğlenmek değil, İslam'ın amacı eğlenmek değil zaten Kuran'da belirtiyor bunu. Maksat fakir fukaraya yardım edilsin, büyüklere hürmet saygı olsun, küçükler şekerle parayla sevindirilsin. Her şey eğlenmek değil yani. Hayat eğlence için olmamalı. Burası bir imtihan yeri, imtihanlar da ne kadar eğlenebilirsen burada da o kadar eğlenebilirsin. Dünyanın eğlencesi çok hoştur fakat bu eğlence yanılgısında rüyasında kaybolup hakikati unutmak seni saptıracağı gibi sonsuz bir azapla başbaşa bırakır. Eğlenceye dalıp görevlerini unutmaman gerekir. Eğlence bir gün biter. Bunun en büyük örneği zenginlerin intihar etmesidir. Eğlence,zevk bir yerde biter bu dünyada sonsuz manada bunlara ulaşamazsın. İstediğin kadar paran olsun imkanın olsun. Senin yazılımında bile bu yok. Mutluluk hormonu ne kadar salgılanırsa o kadar mutlusun ki bu hormon bile bir yerden sonra vücutta tepkisizliğe yol açıyor. İnsan tatmin olmuyor. Sen 10 istesen 10 bulsan 100 istiyorsun bu sefer 100 bulsan 1000 istiyorsun. Seni tasarlayan bu dünyada bu şekilde bir mekanizma eklemişki sana bunda bir hikmet gör ve hakikat ne ise ona göre hareket et demiş. Sen burada hakikati görmeyip maymun iştahlığına devam edersen yani bu mekanizmayı zorlarsan en son kendini intihar ederken bulursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.