Şimdi Ara

Bayram kazalarında sayı artıyor: 67 ölü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde meydana gelen kazalarda 9 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Böylece geçen cuma akşamından itibaren bayram tatilinde meydana gelen kazalarda toplam 67 kişi yaşamını yitirdi, 407 kişi yaralandı.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/bayram-kazalarinda-sayi-artiyor-64-olu-1911077/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dokuz gün tatil olmamasına rağmen bilanço bu sekilde. Bayram trafiği sıkıntılı yılda bir araba kullanan da çıkıyor yola adres yok bilmeyen nereye gideceği belli olmayanlarda dikkatli olup hızdan kesinlikle kaçınılması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara-gaziantep-ankara yaptım. 3-4 kaza tehlikesi atlattım. 2si ciddi. Hepsi de karşı tarafın hatası. Kazma çok maalesef.

• Medeniyetten,insanlıktan anlamayanların altında bilmem kaç beygirlik arabalar varken,direksiyonda sığırlar oldukça bu böyle gidecektir maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam yıl boyunca arabayı markete gitmek , pazar günü pikniğe gitmek için kullanıyor sonra hop uzun yola.

Uzun yola gitmek zordur, o kadar saat dikkati hep yola vermek, yorgun olduğunda uzatmayıp dinlenmek, her zaman sabırlı olmak gerekir.

• Arabada 6 kişi varken 180 le gitmeye çalışanlar olduğu sürece normal. En çok karşı hatasız olan karşı taraflara uzuluyorum

• Bayramda biyere gidecek olsam gece giderim.

Belli bir parti gece gitmeli bence gunduz yigilma olmamasi icin.

Ne böyle her sene olümler yolculukculuk oynamıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Doğal Seleksiyon"

• quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

"Doğal Seleksiyon"

Aynen her kaza yapan duz duvara vuruyor ya

• acaba ölüm ve yaralanmaların olmadığı kaza sayısı ne kadar olmuştur..
  • Hepsi bayramdan değil ki bayram olmadığı zaman hiç mi kaza olmuyor sanki bayramda biraz daha artıyor sadece

• Zonguldaktan yola ciktik Karabük istikametine.Karaman yolunda bir arac ya agaca girmis ya da ormanlik bolgeye ucmustu.2 ambulans ve 5-6 arac durmus yardim ediyordu.

Yavas ve sabirli gitmek dogru bir sey.Rabbim donus yolunda da kimseye kaza bela vermesin.

• Yılda 7500 kişi trafik kazalarında ölüyor. Bayramla ilgisi yok genelde var problem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir sürücünün yaptığı hatadan ben de kazaya karışıp ölür veya yaralanırsam çok üzülürüm, kütahya bozöyük yolunda sollanmayacak yerde sollama yapan navara sürücüsü aniden karşıdan araç gelince önüme kırdı ben az kalsın yoldan dışarı çıkıyordum iyiki yavaş gidiyormuşum
  • Gerçekten araba kullanmayı bilmeyen çok,bezdim artık kaza tehlikesi atlatmaktan.Hayır anlamıyorum bende mi sorun var diye düşündüm ama uzun zamandır bir tane hatam yok gayet dikkatli kullanıyorum.Ehliyeti eski olanlara acil test yapılmalı
  • en basitinden arkadaşların yazdıklarına ilaveten rahatsız ediyor diyip emniyet kemeri takılmıyor.takla attığınızda yada şiddetli şekilde biryere vurduğunuzda veya savrulduğunuzda sizi arabaya bağlayan eminyet kemerini kullanmadıkları için ön camdanda çıkarlar kapıdanda çıkarlar kafalar sağa sola istediğin kadar hava yastığı koy nafile
  • Insanlarda garip bir saçma kendine kompleks var sanki her şeyi bir tek o biliyormuş gibi. Yukarıda da yazılmış daha doğru düzgün kullanmayı bilmeyen, hakimiyeti eksik olan insanlar kendi limitlerinin üzerinde kullanıyorlar. Bu kompleksleri aşmamız lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.