Şimdi Ara

###BAYRAK DİKİNCE ŞİKAYET### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: uzil

@GODIVA

bilgilendirme için teşkkürler

rica ederim
  • valla bursada bizim işyerinin yanındaki binalarda evlerde vs kimisinin catısında terasında türk bayragı asılı.. hatta sükraniye taraflarında bi meydan yaptılar simdi adını unuttum. orda da dev bir bayrak var.. ayrıca sokagımda mahallemde kimi evlerin balkon ve catılarında Türk bayragı görmek mümkün

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: ::x::

sahte haber arkadaşlar kimsenin bayrak indirdiği falan yok.
    biri ihbar etmiş polislerde acaba yırtık, soluk veya deseni düzgün olmayan bi bayrakmı var diye kontrole gitmişler. bakmışlar düzgün bayrak geri görevyerlerine dönmüşler. aynı amcam terasa diktiği direkten daha büyüğünü bahçesi için sipariş etmiş. bahçeyede asacakmış. amcamdan alıntı:
    "bu bayrağa kanımın rengini verdim, inmemesi için gerekirse canımı da veririm. ben indirmiyorum. yüreği yeten gelsin indirsin"

haber sahte değil aynı anlattığın gibi.burda asıl olan bayrak inmiş mi inmemiş mi değilbayrak astığını sorgulamak.yani karışılabiliyo mu bayrak astığına.zaten konuyu açerken haberi vermedim hemenasabilir miyim, böle hakkım varmı dedim(tabi eğer yalan haber yaptım diye beni suçluyosan)
    ki öğrendim arkadaşın sayesinde bazı kurallar varmış

ve ayrıca amcan çok güzel sözler sölemiş

yok ben sana demedim yalan haber diye bazı kanallarda çıktı.
    yasal olarak direğe bayrak asmak yasak olabilir fikrim yok ancak sen bayrak assanda kimse gelip indirmez emin ol.
    Titreyen sesin ile yüreğin şahit olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ayhansx1

nerden çıktı , kimse indiremez

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=101173
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

hah işte bu haber

Üsküdar'daki villasının terasında Türk bayrağı dalgalandırdığı için kaymakamlığa şikayet edilen Mehmet Bölükbaşı isimli vatandaş, bayrağa muhalefet eden kişiye ağır ceza verilmesini istedi.

Üsküdar Çamlıca Köşkleri'ndeki villasının terasına direk dikip, Türk bayrağı asan Mehmet Bölükbaşı isimli vatandaş hakkında Üsküdar Kaymakamlığı'na şikayette bulunuldu.

Bölükbaşı'nın evine gelen polisler bayrağın indirilmesini istedi. Bayrağın üç seneden beri villasının terasında dalgalanmakta olduğunu söyleyen Bölükbaşı, "Perşembe günü iki polis memurunun gelerek, gayet üzüntülü ve mütevazi bir şekilde Üsküdar Kaymakamlığı'nın bayrağı indirmesi yönünde talimatının birimlerine ulaştığını söyleyerek bayrağın indirilmesi gerktiğini dile getirdiler." dedi.

Savcıları göreve çağırdı

Mehmet Bölükbaşı, bayrağa muhalefet eden kişiye ağır ceza verilmesini isteyerek, "Olayı cumhuriyet savcılarının incelemelerini bekleyip, bana bildirimesini istiyorum. Bayrağımıza düşman vatan haini kimse ortaya çıkarılsın." ifadelerini kullandı. Mülki amirlerin yapılan şikayeti nasıl bu şekilde değerlendirdiğini anlamadığını vurgulayan Bölükbaşı, bayrağa sarılarak, "Gel benim canım gel, sana göz dikenlerin gözü kör olsun" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 26 Ağustos 2007; 19:24:54 >

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

www.ciddibirhabersitesiverinlütfen.gom
    Titreyen sesin ile yüreğin şahit olsun

• up

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Antalya'nın heryerinde bu dev Türk Bayraklarından dalgalanıyor .

###BAYRAK DİKİNCE ŞİKAYET###

###BAYRAK DİKİNCE ŞİKAYET###
  • Diktir arkadaşım bişey olmaz o bizim bayarağımız dikeceksin tabi bizim balkonda var asılı bir allahın kulu bişey demedi baya uzun zamandır var.Haberlerdeki gazide 3 metrelik direk diktirecekmiş helal olsun adama.

Orjinalden alıntı: onlyone

bayrak kutsal birşeydir.öyle her yere asılmaz.böyle bir yasanın olduğuda doğrudur...

evet ayrıca anayasada da var bu. milli bayramlarda isteyen istediği yere asar ama buna kimse karışamaz. bir de devlet daireleri asmakta zorunludur her zaman.

/| / \
    modun biri imzamla oynamış yakaladım çoluk çocuk işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.