Şimdi Ara

BAYMAK & BRÖTJE NOVADENS EXTRA (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.753
Cevap
24
Favori
171.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugunde baymaktan arayan soran yok.nerdeyse her gun mail atiyorum insan yerine koyup sorununuz ne kardesim diyen bile yok sabrin tukeniyor bu yaziyi okuyanlar asla baymak almayin paranizla rezil olursunuz bizim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Bugunde baymaktan arayan soran yok.nerdeyse her gun mail atiyorum insan yerine koyup sorununuz ne kardesim diyen bile yok sabrin tukeniyor bu yaziyi okuyanlar asla baymak almayin paranizla rezil olursunuz bizim gibi

dediğim gibi benimki starbritje ben istanbul merkezle görüştüm bana hem ambon hem de modul "0" sıfır yapın dediler ben de o şekilde kullanıyorum. bence havalar biraz ısındığında tekrar modul ve ambonu 1 yapmakta fayda var.
  • Ne oldu herkes sorunu mu halleti, yoksa baymak ı sineye çekip pes mi etti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko_cmax

Ne oldu herkes sorunu mu halleti, yoksa baymak ı sineye çekip pes mi etti?

Hayir abi her gun mail atiyirun dunde aradim agzima geleni saydim asla bu isin pesini birakmaycan size verdigim telleri arayorum .ben huzursuzum kandirildigim icin onlar da huzursuz olsun .cevremde 3 kisiye baymak aldirmaktan vazgecirip dd nitromix aldirdim.mallarinin arkasinda durmayan ve musteriyle ilgilenmeyen birak sorunu cozmeyi gormezden gelen bir firma oldugunu herkese soyluyorum.forumda oneri isteyen herkese baymak almamasi gerektigini nedenleriyle anlatiyirum.su an icin sadece novadens modeli sorunlu olarak girulebilier ama ilerde diger modellerde sorun cikarsa onlar da bizim yasadigimizi yasayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: finitura

quote:

Orijinalden alıntı: semetey

quote:

Kombimi termostadsiz kullanamadigim icin cok canim sıkılıyor.baymaktan hala ses seda yok sorunlarımıza nasıl duyarsız kalabiliyorlar anlamıyorum bı nasıl bır vicdan anlamıyorum.o kadar pişmanım ki baymak novadens aldığım için.

termotsatsız kullanabilir gerçi bende starbritje var. ben onun ayarını şu şekilde dğiştiriyorum. "p"ye basılı tutuyorsun çıkan peteklerde dolaşan suyun sıcaklığıdır. sonra "ok" basarak "ambon"a kadar geliyorsun ve "1"i "0" sıfır yapacaksın eğer varsa "modul" u de "0" yapacaksın her ikisi de sıfır olursa oda termostatını iptal edersin eğer tekrar bunu bir yaparsan oda termostatlı kullanmış olursun...

benim kullandığım modelde starbritje sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra hemen ayarlara girip baktım bende modül 1 gözüküyor.bir zararı varmı yoksa değiştireyimmi
    saygılarımla

soruma cevap alamadım ama ben bir daha sorayım an itibarile termostatlı kullanıma geçtim modül yazan yeri 0 yaptım.
    inşallah doğrudur.
    termottatsız durumda kazan sıcaklığı 40 derece iken günlük 8 metreküp civarında oda sıcaklığına bakıyorum günlük ortalama 21 ila 21.5 civarında değişiyor
    termostata aldım sıcaklığı 21.5 e ayarladım
    bakalım ne olucak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kombimi termostadsiz kullanamadigim icin cok canim sıkılıyor.baymaktan hala ses seda yok sorunlarımıza nasıl duyarsız kalabiliyorlar anlamıyorum bı nasıl bır vicdan anlamıyorum.o kadar pişmanım ki baymak novadens aldığım için.

termotsatsız kullanabilir gerçi bende starbritje var. ben onun ayarını şu şekilde dğiştiriyorum. "p"ye basılı tutuyorsun çıkan peteklerde dolaşan suyun sıcaklığıdır. sonra "ok" basarak "ambon"a kadar geliyorsun ve "1"i "0" sıfır yapacaksın eğer varsa "modul" u de "0" yapacaksın her ikisi de sıfır olursa oda termostatını iptal edersin eğer tekrar bunu bir yaparsan oda termostatlı kullanmış olursun...

benim kullandığım modelde starbritje sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra hemen ayarlara girip baktım bende modül 1 gözüküyor.bir zararı varmı yoksa değiştireyimmi
    saygılarımla

soruma cevap alamadım ama ben bir daha sorayım an itibarile termostatlı kullanıma geçtim modül yazan yeri 0 yaptım.
    inşallah doğrudur.
    termottatsız durumda kazan sıcaklığı 40 derece iken günlük 8 metreküp civarında oda sıcaklığına bakıyorum günlük ortalama 21 ila 21.5 civarında değişiyor
    bakalım ne olucak

Merhaba sizin kombiniz starbridje sanırım.burdaki kullanıcıların kombileri ise novadens extra.menulerü farklı kombilerın o sebeple cevap veremedik sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılarımla

inşallah doğrudur.
    bakalım ne olucak

Merhaba sizin kombiniz starbridje sanırım.burdaki kullanıcıların kombileri ise novadens extra.menulerü farklı kombilerın o sebeple cevap veremedik sanırım.

en azından cevaplama nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ederim
    saygılarımla

• Bugün servisi çağırdım. Bir kaç deneme yaptık. Kesin olan bir şey var ki sorun PM değerleriyle değil yazılımla çözülebilecek sorun. Üzerindeki ısı algılayıcı sensörü çıkarınca kombi hemen hızla çalışmaya başlıyor. sensör klipsli olduğundan cıkarıp takması çok kolay. sensör takılı olduğu sürece anakart yazılımı ayarlanan sıcaklığın üzeriene çıkamıyor. sensörü 10-15 saniye çıkarınca kombinin sesinden de belli hemen hızlanmaya başlıyor. örneğin 45 e ayarlayıp sensörü çıkardım, 15- 20 saniye sonra hemen yerine taktım. tak diye 50 dereceyi gösterdi ve gazı kesti, yani sonuç mükemmel. aslında küçük bir program hatası var. anakart sensörün belirlediği ısıda sabitlemeyip 5 derece üzerine çıkarmaya izin verse sorun çözülecek.
    tabii ki bu bizim yapacaklarımızın tamamen dışında, boş yere pm değerleriyle uğraşmayın bence. yani siz sıcaklığı ne kadar yükseltmeye çalışırsanız çalışın sensör bunu anakarta iletecek ve sıcaklığın daha fazla yükseltmesini engelleyecektir.
    Asıl sorun şu, bunu Baymak mühendislerine nasıl anlatacağımız. Sanırım aceleyle piyasaya sürülmüş ve hiç test edilmemiş bir ürünü kullanıyoruz.

• quote:

Sanırım aceleyle piyasaya sürülmüş ve hiç test edilmemiş bir ürünü kullanıyoruz.

Evet aceleye getirelen kombi maalesef. Sitede hala broşürü yok. Resmini daha yeni koydular.
  • quote:

Bugün servisi çağırdım. Bir kaç deneme yaptık. Kesin olan bir şey var ki sorun PM değerleriyle değil yazılımla çözülebilecek sorun. Üzerindeki ısı algılayıcı sensörü çıkarınca kombi hemen hızla çalışmaya başlıyor. sensör klipsli olduğundan cıkarıp takması çok kolay. sensör takılı olduğu sürece anakart yazılımı ayarlanan sıcaklığın üzeriene çıkamıyor. sensörü 10-15 saniye çıkarınca kombinin sesinden de belli hemen hızlanmaya başlıyor. örneğin 45 e ayarlayıp sensörü çıkardım, 15- 20 saniye sonra hemen yerine taktım. tak diye 50 dereceyi gösterdi ve gazı kesti, yani sonuç mükemmel. aslında küçük bir program hatası var. anakart sensörün belirlediği ısıda sabitlemeyip 5 derece üzerine çıkarmaya izin verse sorun çözülecek.
    tabii ki bu bizim yapacaklarımızın tamamen dışında, boş yere pm değerleriyle uğraşmayın bence. yani siz sıcaklığı ne kadar yükseltmeye çalışırsanız çalışın sensör bunu anakarta iletecek ve sıcaklığın daha fazla yükseltmesini engelleyecektir.
    Asıl sorun şu, bunu Baymak mühendislerine nasıl anlatacağımız. Sanırım aceleyle piyasaya sürülmüş ve hiç test edilmemiş bir ürünü kullanıyoruz.

güzel bir tespit bakır borunun üzerindeki ntc sensörünü biz de servisle cıkarmıstık hatta değişmiştik .sorunun yazılımsal olduğunu en başından beri soyluyorum.bu mesajınızı bence bir sekilde fabrikaya ulastırılmalı ama nasıl ?ne yapmalıyız arkadaslar sizce?

• yapacak şey belli aslında. ya ankartın programını değiştirecekler. bunu servis yapamayacağı için programlanmış kartları gönderip, eski kartları fabrikaya alıp programlayarak yeniden kullanacaklar. ya da eski kasanın kartlarından yani siemens takacaklar. ikincisini yapacaklarını sanmıyorum çünkü pahalıya gelir.
    baymak ın vicdanına kaldık yani...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

saygılarımla

inşallah doğrudur.
    bakalım ne olucak

sayın finitura şayet termostatlı kullanacaksan hem ambon hem de modul "1" olacak; şayet termostatsız kullanacaksan hem ambom hem de modul "0" olacak.

• Takip...up ...up ....

• bu kombileri satamazmıyız aceba,
  • quote:

bu kombileri satamazmıyız aceba,

Abi ben 10 aylik kombimi sattim bunu aldim maalesef bu sanssizlik var ama ne bilmiyorum.zaten eski kombime en yuksek fiyati baymak bayii verdigi icin aldim yoksa novadens degil dd nitromix ya da immergas victrix alacaktim.kismetten otesi olmuyor degil mi?
    Ayrica abi zarar edersin yani ben diger kombiyi ucte bir fiyanina verdim.ve gercekten cok zarar ettim neden boyle bir sey yapalim ki?mecburlar gelip yapacaklar yoksa mahkemeye verelim birlesip toplucA .organize olalim ne dersiniz

• quote:

quote:

Abi ben 10 aylik kombimi sattim bunu aldim maalesef bu sanssizlik var ama ne bilmiyorum.zaten eski kombime en yuksek fiyati baymak bayii verdigi icin aldim yoksa novadens degil dd nitromix ya da immergas victrix alacaktim.kismetten otesi olmuyor degil mi?
    Ayrica abi zarar edersin yani ben diger kombiyi ucte bir fiyanina verdim.ve gercekten cok zarar ettim neden boyle bir sey yapalim ki?mecburlar gelip yapacaklar yoksa mahkemeye verelim birlesip toplucA .organize olalim ne dersiniz

iyide kardeşim herkes sineye çekmiş kabullenmiş. sanki ikimizden başkasında sorun yokmuş gibi

• quote:

quote:

quote:

iyide kardeşim herkes sineye çekmiş kabullenmiş. sanki ikimizden başkasında sorun yokmuş gibi

Evet haklisin bu duruma ben de icerliyorum acikcasiama en azindan ikimiz bu isin pesini birakmayalim mesala dunku servisle olan denemelerini ikimizde maille atalim olmaz mi

• ben her gün bu konuyu takip ediyorum, alanyada olduğum için daha ıspartaya gidip kombiyi hiç kullanamadım. zaten gitsem bile sadece hafta sonu 1 veya 2 gün kalabilirim. yani şimdilik sadece okumaktan başka bir şey yapamıyorum.
    ama kullanan diğer arkadaşlar yine yazarlar merak etmeyin.
    yazmasalar da bir çok arkadaşın bu konuyu takip ettiğini tahmin ediyorum. karamsarlığa kapılmayalım neticede az veya çok hepimiz bu konudan muzdaribiz.
    toplu hareket etmek adına bir durum hasıl olursa hep beraber girişimde bulunuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabialife

ben her gün bu konuyu takip ediyorum, alanyada olduğum için daha ıspartaya gidip kombiyi hiç kullanamadım. zaten gitsem bile sadece hafta sonu 1 veya 2 gün kalabilirim. yani şimdilik sadece okumaktan başka bir şey yapamıyorum.
    ama kullanan diğer arkadaşlar yine yazarlar merak etmeyin.
    yazmasalar da bir çok arkadaşın bu konuyu takip ettiğini tahmin ediyorum. karamsarlığa kapılmayalım neticede az veya çok hepimiz bu konudan muzdaribiz.
    toplu hareket etmek adına bir durum hasıl olursa hep beraber girişimde bulunuruz.

Desteginiz icin tesekkurler

• Arkadaslar en buyuk sorunlar bende mevcut galiba:) hergun takip ediyorum girip kim ne yaZmis okuyorum merak etmesin kimse bu isi cozecegiz. Yarin brotje ye ve baxi ye ayrica anakart firmasina ingilizce sikayet maillerini atacagim. Attigim maili burada sizlerle paylasip sizin de ayni adreslere surekli mail atmasini rica edecegim. Baymaktan murat bey sozde gelip inceleme yapacakti ama fis cikti tabiki. Bu isin pesini olsem birakmam ne gerekirse yapacagim kimse merak etmesin. Yilsonu islerin asiri yogun olmasi sebebiyle arayip baymak ile gorusemedim ama en kisa zamanda bombardimana baslayacagim. Ozellikle meddah bey merak etmeyin kimsenin bu tabiki biraktigi yok :)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.