Bildirim
Baygın bakmak..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir konu açıyorsan evet var. -
-
Kardes Allah seni tipinle siniyor sakin umidini kabeytme
quote:
Orijinalden alıntı: Citizenim
Kardes Allah seni tipinle siniyor sakin umidini kabeytme
tamam kardeş umudumu kaybetmeden yoluma devam edeceğim.
Hocam genetik olabilir. Doktora gidip tahlilde yaptırabilirsiniz. Vucutta bu durumu etkiliyebilecek bir eksiklik olabilirmi diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 21 Şubat 2014; 21:23:55 >
Bir tek sen değil herkes yorgun ama herkes senin kadar çok düşünmüyor.Bu yüzden çok düşünmektendir diyeceğim.Bende aynı tepkiyi alıyordum.Çünkü çok düşünüyordum bi daldım mı meseleye kafam ateş-barut misalı sonu zayi..Kendisi gereklidir ama fazlası en sinsi hırsızdır.Hem senden çalar hemde zamanından.Ve görünüyor ki senden çalıyor.Akışına bırak akışına.Çözümü elimizde olmayan, kaderin sahibinin iradesinde olan meseleler varsa hayatında eğer; sakin ol, anı yaşa, teslim ol, farkında ol, kabul et...Yok monotonluksa eğer çözümünü biliyosun.Şu tebessüme bakar mısın bu arada http://www.haber7.com/foto-galeri/28754-otobanda-dehset-anlari/p20#gallery.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stembar -- 21 Şubat 2014; 21:43:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X