Şimdi Ara

Bayern Munich gibi futbol oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü maçı izleyenler farketmişlerdir, Bayern 4-0 öndeyken bile 4-0 yenikmiş gibi pres yapıyordu, topu asla Arsenal'e vermeden, asla top oynamalarına izin vermeden bir baskı ile.

Sahada yine 11 kişi var, 15 değil. Yani rakibe baskı 11 kişi ile bu şekilde yapılırın dersi var ortada. Muazzam bir örnek, nasıl antremanlar yapıyorlar, nasıl güçlendirme veriliyor, hangi konuda futbolcularla tüm hafta çalışma gerçekleştiriliyor, bunların hepsi biliniyor olması lazım.

Gelelim bize, bütçemiz öyle çocuk bütçesi falan değil, 50 100 milyon euro ayırabiliyoruz, bir takım oluşturuyoruz, bir antrenör getiriyoruz.

Sonuç: 45.dk da oyundan düşen, asla pres yapamayan, rakibin oyun alanını daraltamayan, hücuma çıkamayan, isabetli şut çekemeyen, kısacası kocaman bir hüsran.

Önünde herşeyin doğrusunu yapan örnekler var, bariz, bu işin içindesin, nasıl bu kadar kör olabilirsin?

Bayern olalım demiyorum, ama bari 4'de 1'i olalım.

• Kardeş Bura Türkiye ne bekliy10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜLkenin en alt noktasından en üst noktasına sistematik olarak iş yaptıkları için böyle oluyor.

Kaldı ki adamlarda sistem var. Bizde sistem yok. bize her gelen hoca ayrı bir oyun oynatıyor. belli bir sistemin üzerine katkı yapmaya çalışmıyor.

Adamlar fizik olarak çok iyi çalışıyorlar. Kendilerine de iyi bakıyorlar. Yönetim de bu konu da onlara baskı yapıyor. Bizim yönetim maçı kazandıkça sorun çıkartmıyor.

Bİzim bırak 4 de 1 i olmayı 10 da 1 i olacak durumda değiliz kafa olarak. Önce yönetimi değiştirip ne olursa olsun sistem kurup, bir oyun felsefesi oluşturmaya çalışmamız lazım. yoksa olacak gibi değil.
  • Hocam herkes örnekleri Bayern, Barcelona, Real Madrid gibi uç takımlar üstünden veriyor.

Öncelikle böyle hedefler koyabilmek için kendimizi bilmemiz, daha gerçekçi görüp asıl sorunlara odaklanmamız gerek...

Bu ülkede her şey mükemmel sadece iyi futbol oynanmıyor gibi bir algı var, bizim ülke futbolumuzda her şey var ama hiç bir şey tam değil...

O yüzden takımlarımız hiç bir şekilde seviye atlayamıyor, 1 ileri 2 geri hareket ediyoruz.

Sorun ne Fenerbahçe ile sınırlı ne başka takımla, genel olarak eksiklikler var. Bu yüzden ne Bayern'in 4 te 1 olabiliriz, ne bayern olma yolunda ilerleyebiliriz.
  • Bayern Munich yöneticisinden oyuncusuna, malzemecisinden taraftarına ateist bir takımdır. Bu yüzden acıma-merhamet duyguları yoktur. Allahsız bir takım olduklarından skor 7-0 bile olsa gol aramaya devam ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Adamlar fizik olarak çok iyi çalışıyorlar. Kendilerine de iyi bakıyorlar. Yönetim de bu konu da onlara baskı yapıyor.

Basit bir soru: Neden?

En basit patron şirketinde bile ülkemizde daha iyisi için baskı vardır. İş spora gelince neden herkes mala bağlıyor?

Belli Türk takımları fiziksel anlamda güçsüz, ama isteyince yapabiliyorlar, bunu gördük zamanında 3 büyük takımda da. Şu anda Beşiktaş bu konuda en iyisi.

Ama biz, içleri acısıyız.

Rakip sahada baskı yapmayı bırak, hücuma 5 kişi çıkamıyor takım.

Ersun hoca zamanında biz takımı 2 - 5 - 3 oynarken görüyorduk. Şimdi hücumda bile sistem 4 - 2 - 3 - 1.
  • The Red Fox kullanıcısına yanıt
    Patron şirketlerinde genelde daha iyisi için değil daha kârlısı için baskı vardır.

Bizim spor alanında bu kadar başarısız olmamız ise tembelliğimiz ve amatör kafamız yüzünden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Kariyeri Oyunu Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü total futbolu uygulayabilen en iyi takim bayern. Bizim oynadigimiz oyunun bir taktiği bile yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağlar kadar fark var 836 fırın ekmek yememiz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bayern Munich yöneticisinden oyuncusuna, malzemecisinden taraftarına ateist bir takımdır. Bu yüzden acıma-merhamet duyguları yoktur. Allahsız bir takım olduklarından skor 7-0 bile olsa gol aramaya devam ederler.

Kahkaha attım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jupp Heynckes döneminde bayern daha güçlüydü bence. Şimdi o kadar etkili gelmiyor bana oynadıkları futbol.

• quote:

Bayern Munich yöneticisinden oyuncusuna, malzemecisinden taraftarına ateist bir takımdır. Bu yüzden acıma-merhamet duyguları yoktur. Allahsız bir takım olduklarından skor 7-0 bile olsa gol aramaya devam ederler.

Klübün başkanı da hitler herhalde.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını düşünüyorum.Güçlü takımlara karşı da Bayern olabiliyorlardı.İlk maçta Arsenal'ı yenememeleri zaten belli etmişti.
  • quote:

Güzel espri

• Bayern, Barcelona ve R.Madrid gibi olmak imkansız ki bunu M.City ve Chelsea gibi para babası takımlar dahi başaramadı. Hele ki Türk takımları bırak Bayern'in 1/4'i 1/737293736373837373737383700999999'i olamaz.

Bu takımlarda yetenek, akıl, para, ileri görüşlük, disiplin, yılların getirdiği bir felsefe, usta bir yönetim anlayışı, profesyonellik, geleneklari, çalışma azmi ve aşkı üst düzeydedir ve kusursuz bir şekilde çalışmaktadır.

Bizim amacımız Benfica, Porto, Leverkusen, S.Donetsk, PSV gibi takımları yakalamak olmalıdır. Belki bunlar gibi birçok takımdan iyiyizdir ama bizim ki hep kısa süreli günlük iyi olma halidir.

Neyse bugün Ajax'ı yenelim bizden iyisi yoktur.

• quote:

• quote:

ahahahahah
  • Bir futbolcuya yıllık 10 milyon euro, bonservisine 30-40 milyon euro verebiliyorsan oynarsın tabiki.
  • Bayern kaç yıldır böyle? 7-8 yıl önce adı sanı varmıydı bu takımın bu işler hemen ha diyince olmuyor ciddi sabır gerekiyor.kaldı ki Türkiye deki taraftar profili ortada gelen antrenörden hemen başarı bekleniyor.Hal böyle olunca antrenör de basın toplantısında 1-2 yıl sonra ben bu takımı uçururum diyemiyor tabi ki.bu sene şöyle oynayacağız böyle oynayacağız diye taraftarın duymak istediklerini söylüyorlar.Ha başarılı olanlar olmuyor mu oluyor tabi ki ama sonuçta oyunda bile takım uyumu için belli bir süre gerekiyor kaldı ki bu gerçek hayat burada çok önemli bir psikoloji faktörü de var.
    Ayrıca bayern münih gibi takımlar yıldız alalım taraftarı gaza getirelim kafasında değil.İhtiyaç duyduğu pozisyona en uygun genç gelecek vadeden adayı alıyorlar.Sen gidip kariyerinin sonuna gelmiş isim yapmış adamları alırsan tabi sorun çıkar.Mesela RvP şuan 27-28 yaşında olsa böyle sorunlar çıkarmıydı?Ha RvP kalitesini kesinlikle tartışmıyorum.Bu akşamda kendisinden sürpriz bekliyorum
    O yüzden demek istediğim Türkiyeden büyük takım çıkması tamamen şans meselesi gelen antrenörün takımla hemen uyum sağlayıp dediklerini gerçekleştirmesi gerekiyor.

Yada daha zor olanı taraftarın sabretmesi gerekiyor.

• 11numara kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar ligini 5 kez almış, Kendi liginde 25 kez şampiyonluk, 17 kez almanya kupası kaldırmış, uefa kupası ve uefa super kupası olan takım 7-8 yıl önce yok muydu?

Bence 7-8 yıl önce sen yoktun. Bayern her zaman vardı. var oldu. Adamlar Almanya da tek başına iktidar resmen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.