Şimdi Ara

Bayanların yol verme mecburiyeti yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya sürekli yaşıyorum aynı sorunu 3-4 şerit yolda en sol şeritten 50 ile gidiyor. Sellektör, korna fayda etmiyor ben de yanından geçiyorum bir de geçerken ters ters bakıyor el kol hareketi yapıyor. Sonra bakıyorum acaba dikiz aynada acaba çekilecek mi yok. Kimseye yol verdiği yok. İkincisi bazı kavşaklarda denk geliyorum kendisinin önünde DUR levhası var ama ben durmak zorunda kalıyorum öyle hızlı geliyor ki yavaşlamasam çarpıcam mecburen yol vermek zorunda kalıyoruz. Acaba kadın sürücüler her yerde öncelikli mi olduklarını düşünüyorlar? Buyrun bayanlar önden mi diyecez, böyle bir akıl tutulması mı var? Sonra çok uzun kırmızı ışıklar var, 80-90sn ışık bekliyorsun kadın bebek arabasıyla 5sn kala tıngır mıngır geçmeye başlıyor karşıya. Yahu kardeşim kırmızı ışık sadece araçlara mı geçerli, yayalar uymayacak diye kural mı var?

• Bence tek neden egoları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bayanlara laf atmayın bu konuda . Halkımızın çoğu böyle aynaya bakma diye bir şey yok . Ya insan dallgın olur tabi benim de başıma geldi illa arada aynaya bakmadan gittiğim oluyor . Ancak korna çaldığında hala geçmiyorsa aynısını ona yapıyorum önüne geçiyorum sağa araba gelecek şekilde ayarlıyorum hızı da

Arka da disko başlıyor arabada kopuyor sinirden
  • Bayanların önceliği var biraz anlayışlı olun.

• Yol vermeyen kadınlar hakkında yüzde yüz katılıyorum. Hatta bence tüm kadınlar sınava tekrar girsin valla bıktım arkadaş. Ha diyen vardır kötü kullanan erkek yok mu tabiki var, haksızlık falan derseniz erkekleride soksunlar sınava ben tekrar girmeye razıyım.

Diğer yandan yayalar da çok bilinçsiz..
    Elinde bebek arabası olan zor durumda olan bayana bana yeşil yansada yol veririm bir yere yetişmeyeceksem sorun değil ama aklı havada boş boş yürüyen insalara hiç bi şekilde yol vermem ve tepkimi koyarım. Kırmızıda nasıl bekliyorsam oda bekleyecek.

• Yaya geçidindeki hakkını kullanıyor.

Diğerleri zaten yürümesini de pek bilmiyor. Kadını da, erkeği de.
  • Kadınların zaten trafiği felç etme huyları var yolun ortasına araba park etme , sol şeritte tın tın gitme, şeridi ortalama gibi. Nerde görsem sinir ediyo insanı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkandan geldiğinin farkında değiller çünkü, aynalara sadece makyaj yaparken bakarlar
  • Kardesim onlara hersey serbest.

• sorumsuz bayan sürücülerden illallah geldi.(adabıyla sürenleri taktir ediyorum)

her sabah yoğun trafiğe giriyorum..arabayı kullanırken bile dikkatleri dağınık ama trafik umurlarında değil.sanki işe değil de gezmeye gidiyolar..
    bayan sürücülerin aynaya bakmayı bırakın, araba sürerken poğaça meyve suyu içen mi dersiniz,makyaj yapan mı dersiniz,telefonla selfie çeken mi dersiniz,mesaj yazan mı dersiniz, havluyla saçını kurutanı bile gördüm arkadaş...
  • Bir cogunun bir taraflari sokagin tavani kadar oldugundan boyle seyler oluyor.

• napalım yetenek meselesi yapacak bir şey yok onları öyle kabul edin,bir kadın sürüşünü başka kadına göre kıyaslayın daha huzur verici oluyor
    Bu daha iyi lan yine hatasını biliyor gibi küçük mutluluklar :D
  • durdukları zaman tekrar aracı kaldıramamaktan korkup durmuyorlar üstümüze sürüyorlar alıştım artık bu ineklere

• Yol verilmez, alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • patlak egzozlu şahinlere de yol vermiyorlar mı acaba, insan tırsar lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Yol vermeyen kadınlar hakkında yüzde yüz katılıyorum. Hatta bence tüm kadınlar sınava tekrar girsin valla bıktım arkadaş. Ha diyen vardır kötü kullanan erkek yok mu tabiki var, haksızlık falan derseniz erkekleride soksunlar sınava ben tekrar girmeye razıyım.

Diğer yandan yayalar da çok bilinçsiz..
    Elinde bebek arabası olan zor durumda olan bayana bana yeşil yansada yol veririm bir yere yetişmeyeceksem sorun değil ama aklı havada boş boş yürüyen insalara hiç bi şekilde yol vermem ve tepkimi koyarım. Kırmızıda nasıl bekliyorsam oda bekleyecek.

Yeşil yanarken yol vermeniz çok tehlikeli aslında, siz beklerken tam geçtiği anda başka araç çıkıp gelse kötü şeyler olabilir.
    Aynayı kontrol ederek yol verseniz de tehlikeli olabilir.

• Kadına dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak iyidir
    Erkek olsa işler değişir ama kadınlara bişey denmez en iyisi hiç ilişmemek.
  • Trafikteki apaçilere tercih ederim bayanları,en azından ne yapacakları kestirilebiliyor
  • Koltuğu en öne çekip direksiyonu yutacak kadar yakın kullanırsan o aynaların anlamı kalmaz, %90 nın ayna kullandığı yok bu yüzden görmüyorlar en iyi çözüm heyecana mahal vermeden müsait şekilde sağdan yada soldan geçmek.

• pozitif ayrımcılıgın moku cıktı. siz yollarda görüp isyan ediyorsunuz. birde mahkemelerde boşanma davalarında görün kadınları. kadın adama boynuzu takmış, tren yapmış, her türlü ispat delil hakimin gözünü sokuluyor yinede, tedbir nafakası, devamlı nafaka, tazminat, yıpranma payı alıyor, varsa araba satılıp paralar yarı yarıya yetmiyor ev ve esyada yarı yarıya. adamın bileği 2 cm kadın izbandut gibi beni dövdü dediği anda mahkeme ispat delil sormak bile istemiyor. ayrıca adama hic suçu günahı yokken evden uzaklaştırmada cıkarabiliyor bu insan dişileri. eve 500 mt kadar yaklaşamaz kararı cıkıyor. adamın iş yeri evinden 100 mt ötede.. bilemedim ki hangisini anlatayım... yeni türkiye napacan...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.