Şimdi Ara

Bayanları anlamak önemli noktalar!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu topiği bu tarz sıklıkla açılan topikleride kapsamı bakımından açıyorum..Çünkü bu tip topikler çoğunlukla yaş olarak genç yaştaki daha doğrusu ergenlik çağındaki arkadaşlarca birazda tecrübesizce açıldığından adminler tarafından çoğu zaman ya kilitleniyor yada taşınıyor...

Gelelim meşhur sorumuza "kadınlar ne ister"

bu sorunun cevabını bulamayan o kadar çok erkek varki kadınlar ne ister? sorunun aslında teoride 2 cevabı vardır;
    1.cevabı bu sorunun kadınına göre değişir...evet arkadaşlar her kadının öncelikleri aynı olacak diye bişey yok...kimisi sadakata çok önem verir kimisi için sevgi araç değil amaçtır kimisi herşeyden önce kendini güven içinde hissetmek ister para maddi imkanlar öndedir vs..

Sorunun 2.cevabı ise 1.sorunun cevabında saklı aslında...siz konuştuğunuz yada evliliği düşündüğünüz bir bayanı öncelikle çok iyi analiz etmelisiniz..öncelikle ilk başta sınıflandırmayı şuna göre yapmalısınız;Maddiyatçı kadınlar Maneviyatçı kadınlar...

MADDİYATÇI KADINLAR;Onlar için kendilerini güvende hissetmeleri sevgiden bile önce gelir.Kısacası oturacakları bir evi binecekleri bir otomobil yeterli ekonomik güç olmadıktan sonra sevebilmeleri zordur.Onlara göre tüm bunlar gerçekten sevebilmek için zemin teşkil etmektedir..Bu tip kadınlar kolay kolay evlenemezler davul bile dengi dengine prensibinde kendi isteklerine düşledikleri hayat formatına uygun bir partner buldukları zaman ancak evliliği düşünebilirler...Aslında bu tip kadınları eleştirmek çokta doğru olmaz çünkü bu tarz olmaları onların yapısında vardır..

MANEVİYATÇI KADINLAR;Onlar için sevgi her zaman önceliklidir.Sevemedikten sonra karşılarına çıkanlar istediği kadar zengin olsa bile kolay kolay evliliği düşünmezler.Bu tip düşünce tarzında olan kadınların zaten çoğu fazla geç yaşlara kalmadan hatta 25 lerinden önce sevdikleri insanı bulunca evlenirler.Bu yapıdaki kadınların çoğu sevdikten sonra el ele verdikten sonra sıkıntıların bir şekilde aşılacağına inanırlar...

Partnerinizin maddiyatçı yada maneviyatçı olduğunu nasıl anlarsınız??

Maddiyatçı kadınların çoğu özel günlerde pahalı hediyelerden çok hoşlanırken maneviyatçı kadınlar yeri gelir bir demet çiçekle bile sevinirler çünkü onlar için değer ölçüsü hediyenin YTL karşılığı değil hatırlanmaktır.

Evet kız arkadaşınızın maddiyatçımı yoksa maneviyatçımı olduğunu tespit ettiniz diyelim...işte bundan sonrasında sizin karar vermeniz gerekiyor..çünkü eğerki bu kişi ile evlilik odaklı bir ilişki yaşıyorsanız bunun kararı çok önemli...Buradan maddiyatçı olan bayanlar alınmasın onlarda tabiiki gerçekten sevebilirler ve kendileri ile anlaşabilen erkeklerde elbette vardır.Davul bile dengi dengine lafı gerçekten doğru...

Gelelim şu meşhur sorunun kendimce bulduğum pratik cevabına belki bu cevabı birsürü erkek bulmuştur

Arkadaşlar kadınlar erkeklerden ne ister biliyormusunuz ???????????

"ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ROL YAPMALARINI"

-Yeri geldiğinde kendilerine baba
    -Yeri geldiğinde sert erkek (kırmadan dökmeden incitmeden)
    -Yeri geldiğinde sırdaş
    -Yeri geldiğinde çılgın
    -Yeri geldiğinde komedyen
    -Yeri geldiğinde don juan

rolü yapılmasını isterler sevdikleri erkeklerden....bunları çok başarılı gerçekleştiren erkekler işte onlar kadınların hayallerindeki erkek profilidir

• emege saygi be yuru hocam be agzinizdan bal damliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gadgetfurky

emege saygi be yuru hocam be agzinizdan bal damliyor

sağolasın inşaallah arkadaşlara faydası olur..

• Hocam sagol, bunları darkchild2dan duyduk bolbol, ama sendende duymak güzel.
  • Ağır olabilir ama saçmalık..

Sizi olduğunuz gibi kabul eden, karşılık beklemeden kendini size açan birini bulabilmeniz tamamen sizin de öyle biri olmanızla doğru orantılıdır..

Kadınları farklı canlılarmış göstermeye çalışınca elinize ne geçiyor??
  • Kadınlar ne isteyip istemediği önemli değil. .. önemli olan bizim ne istediğimiz.... onlar soruyo mu "errkekler ne ister .. biz de onu yapalım" diye... ? bunların ciddi bi yüzdesi hem maddiyatçı hem de maneviyatçı... hiç birinie güvenmem.. karıma bile güvenmicem... hiç bi düzgün kız göremez bi insan hayatında ya.. hepsi de mi ayakçı olur hepsi de mi ofsayt olur.... daha kimseyle çıkmadan görüyosam bunu çıksam neler görürüm bilmiyorm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kadınlar ne isteyip istemediği önemli değil. .. önemli olan bizim ne istediğimiz.... onlar soruyo mu "errkekler ne ister .. biz de onu yapalım" diye... ? bunların ciddi bi yüzdesi hem maddiyatçı hem de maneviyatçı... hiç birinie güvenmem.. karıma bile güvenmicem... hiç bi düzgün kız göremez bi insan hayatında ya.. hepsi de mi ayakçı olur hepsi de mi ofsayt olur.... daha kimseyle çıkmadan görüyosam bunu çıksam neler görürüm bilmiyorm...

İnsan ilişkileri ayna gibidir.. Eğer yolunda gitmeyen birşeyler varsa aynaya bakan gözlerin sahibinde bir sorun var demektir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kadınlar ne isteyip istemediği önemli değil. .. önemli olan bizim ne istediğimiz.... onlar soruyo mu "errkekler ne ister .. biz de onu yapalım" diye... ? bunların ciddi bi yüzdesi hem maddiyatçı hem de maneviyatçı... hiç birinie güvenmem.. karıma bile güvenmicem... hiç bi düzgün kız göremez bi insan hayatında ya.. hepsi de mi ayakçı olur hepsi de mi ofsayt olur.... daha kimseyle çıkmadan görüyosam bunu çıksam neler görürüm bilmiyorm...

• quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Ağır olabilir ama saçmalık..

Sizi olduğunuz gibi kabul eden, karşılık beklemeden kendini size açan birini bulabilmeniz tamamen sizin de öyle biri olmanızla doğru orantılıdır..

Kadınları farklı canlılarmış göstermeye çalışınca elinize ne geçiyor??

egolarımı biraz olsun köreltmeye çalıştığım için ağır gelmedi

ikinci yazdığına kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum...kadınların psikolojileri erkeklere göre daha karışıktır ...ben nice erkek gördüm o kadar samimi olmamasına rağmen deliler gibi sevilen...hatta onlar için kimi zaman şeytan tüyü var bu adamda deriz...hatta bir kısmının tipi felanda çok yakışıklı değildir ama kadın ruhuna dokunan enazından kendilerini seven kadınların ruhlarına hitap eden yönleri var..ben birazda bunu anlatmaya çalıştım o yüzden erkeklerin çok başarılı rol oynaması gerekiyor çünkü kadın ruhu montonluğu tek düzeliği sıradanlığı pek sevmiyor...

ben kadınları farklı canlılarmış gibi göstermeye çalışmıyorum öyleler çünkü..(yani ruh dünyalarını kastederekten) erkeklerden gerçekten çok farklılar...

• quote:

Kadınlar ne isteyip istemediği önemli değil. .. önemli olan bizim ne istediğimiz.... onlar soruyo mu "errkekler ne ister .. biz de onu yapalım" diye... ?

gerçekten sevebileceğin bir kadın yani işte tam istediğim gibi her yönden 4x4 suzuki vitara gibi hatun diyebileceğin bir kadın daha karşına çıkmamış belli

çünkü öyle bir kadın çıkmış olsaydı üstteki alıntı yaptığım sözcüklerin hiçbir hükmü kalmıyor..hükmen mağlup oluyorsun yani

• Sadık olman kadınlar için yeterli değil midir?
    Yeterli değilse bunun adı aşk mıdır?
  • Size kızmıyorum çünkü acı tecribeler yaşamış olmanız muhtemel.. Ancak öyle imalarda bulunuyorsunuz ki forumdaki kardeşlerimiz karşı cinse karşı gereksiz bir önyargıya sahip oluyor..

Mesela benim senin yaşadığın türden bir tecrübem hiç olmadı.. Bugüne kadar sayısız birlikteliğim oldu ancak hiçbirinden kavgalı bir şekilde ayrılmadım.. Hatta çoğuyla hala görüşür hallerini hatırlarını sorarım..

Bu yüzden diyorum insanın karşısına çıkacak tipler tamamen kendi arkadaş çevresine ve alışkanlıklarına bağlı..

Tesadüfler sonucu başlayan ilişkilerde sonucun ne olacağını ancak tecrübelernizle kestirebilirsiniz..

Genç kadeşlerime bu yüzden ağır darbeler almamaları için tesadüflerden uzak durmaya çalışmalrını öneriyorum.. Ancak elbette gönül söz dinlemez.. Ama gem vurmasını bilmezseniz de ceremesini siz çekersiniz..

• quote:

Size kızmıyorum çünkü acı tecribeler yaşamış olmanız muhtemel.. Ancak öyle imalarda bulunuyorsunuz ki forumdaki kardeşlerimiz karşı cinse karşı gereksiz bir önyargıya sahip oluyor..

Mesela benim senin yaşadığın türden bir tecrübem hiç olmadı.. Bugüne kadar sayısız birlikteliğim oldu ancak hiçbirinden kavgalı bir şekilde ayrılmadım.. Hatta çoğuyla hala görüşür hallerini hatırlarını sorarım..

Yazdıklarımdan öylemi anlaşılıyor eğer öyle anlaşılıyor ise anlatmak istediklerimi tam ifade edememiş olabilirim..kimsenin bayanlar hakkında önyargılı özellikle olumsuz önyargılı olmasını istemem...tüm olay karşınızdaki insanın decoderi olabilmek..

Benim bir tecrübem oldu onunlada evlendim...yaşım 30 çoğunuza belki garip gelebilir ama ilk çıkma teklif ettiğim bayanla evlendim..ben teklif ettim o da sağolsun kırmadı beni

• quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

quote:

Size kızmıyorum çünkü acı tecribeler yaşamış olmanız muhtemel.. Ancak öyle imalarda bulunuyorsunuz ki forumdaki kardeşlerimiz karşı cinse karşı gereksiz bir önyargıya sahip oluyor..

Yazdıklarımdan öylemi anlaşılıyor eğer öyle anlaşılıyor ise anlatmak istediklerimi tam ifade edememiş olabilirim..kimsenin bayanlar hakkında önyargılı özellikle olumsuz önyargılı olmasını istemem...tüm olay karşınızdaki insanın decoderi olabilmek..

Benim bir tecrübem oldu onunlada evlendim...yaşım 30 çoğunuza belki garip gelebilir ama ilk çıkma teklif ettiğim bayanla evlendim..ben teklif ettim o da sağolsun kırmadı beni

Oldu mu ama üstadım şimdi??

Hanım görse bu yazdıklarını hoş karşılar mı sence??

Walla benimki görse yüzüme bakmaz bir daha.. Sen bunca zamandır bana rol mu yapıyordun diye.. Ayıkla pirincin taşını sonra..

• quote:

quote:

quote:

Oldu mu ama üstadım şimdi??

Hanım görse bu yazdıklarını hoş karşılar mı sence??

Walla benimki görse yüzüme bakmaz bir daha.. Sen bunca zamandır bana rol mu yapıyordun diye.. Ayıkla pirincin taşını sonra..

evlendikten sonra biraz vites küçültüyoruz haliyle

• quote:

quote:

Kadınlar ne isteyip istemediği önemli değil. .. önemli olan bizim ne istediğimiz.... onlar soruyo mu "errkekler ne ister .. biz de onu yapalım" diye... ?

gerçekten sevebileceğin bir kadın yani işte tam istediğim gibi her yönden 4x4 suzuki vitara gibi hatun diyebileceğin bir kadın daha karşına çıkmamış belli

çünkü öyle bir kadın çıkmış olsaydı üstteki alıntı yaptığım sözcüklerin hiçbir hükmü kalmıyor..hükmen mağlup oluyorsun yani

Ben 2 kere aşık oldum ve Allahtan 2 aşık old.um kız da çok iyi kızlar çıktı ... yiğidi öldür hakkını yeme... ama düşündülüğü bende kuyruk acısı falan yok... bensadece gözlemlerimi söylüyorum o kadar...

• quote:

Zor birşeydir ama en güzelidir. İlk ve son olmak evlilik öncesi yaşanmışların güven vermesi evliliğin temellerini sağlamlaştırır. Hele her iki taraf içinde ilk ve son ise ozaman gerçekten büyük bir şanstır kıymeti bilinmeli. Kaç sene oldu evleneli. Allah mutlu mesut etsin.
  • Vites küçültmeye hiç gerek yok aslında.. Ama vitesi kökledikten sonra olacakları çok iyi hesaplamak lazım..

O yüzden karar bir viteste gitmekte yarar var.. Sonra rotorda gitmek zorunda kalmamak için..

Dark: Gözlemlerini yanlış ortamlarda yapmış olabilir misin??
  • post atıyımda yarın konuyu bulmam kolay olur...çok uykum var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

post atıyımda yarın konuyu bulmam kolay olur...çok uykum var

Yok öyle bir tembellik.. Bari bir atıfta bulun.. Kalkınca iyi ki yazmışım dersin..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.