görüntü 0larak ç0k şirin bi telef0n kullanımıda bir 0 kadar harika :)
kesinlikle herkeze tawsiye ediy0rum :):)
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
bn aLdım çoq kullanışlı telefon üstelik baya bi yere sert düşmesine rağmen hiçbirşey olmadı çoq sağlam hafıza kartı olmasını bekledim yoqdu ama wi-fi si çok kısa kamerası yakın çekmler için gzl ama uzak çekimlerde net degl.
Hay senin yazış şekline tükürüyüm
quote:
Orijinalden alıntı: erAn_
quote:
bn aLdım çoq kullanışlı telefon üstelik baya bi yere sert düşmesine rağmen hiçbirşey olmadı çoq sağlam hafıza kartı olmasını bekledim yoqdu ama wi-fi si çok kısa kamerası yakın çekmler için gzl ama uzak çekimlerde net degl.
Hay senin yazış şekline tükürüyüm
Genelde emo kızlar kullanıyor bu telefonu hocam.
arkadaşlar bu cebi yeni aldım beğenerek kullanıyorum fakat yanlışlıkla arayan numaralardan birini engelledim...:( bu engellemeyi nasıl kaldırabilirim... yardımcı olursanız çok sevinirim... şimdiden teşekkürler...
quote:
arkadaşlar bu cebi yeni aldım beğenerek kullanıyorum fakat yanlışlıkla arayan numaralardan birini engelledim...:( bu engellemeyi nasıl kaldırabilirim... yardımcı olursanız çok sevinirim... şimdiden teşekkürler...
Nasıl engellediysen o kısma gel, vardır elbet bi' ayarı.
Kamera hakkında çok olumsuz yorum yapılmış. Bakılmayacak kadar kötü mü?
Telefon sahiplerinden biri fotoğraf örneği koyabilir mi? Görelim bi ne kadar kötüymüş.
burda çok palı telefonlar var ben hello kıttyli cep telefonu alıcam ama burda değil fiyatları ucuzlatın
harika telefon türkiyeyede istiyorum bu telefono almak istiyorum
süperrrrrrrrrrrr ben seyyar tayyar bu telefonu ben buldum
Ben yeni aldım teli inteernet ayarlarını yapamıorum...
turkcell kullanıorum yardımcı olursanız sevinirim arkdaşlar.
kameraya gelince güseL ckiorr.tvsiye ederimm..:)
su beyaz olan ama arkası döük o telefona hayranım ama alsam mı bilmiyorum
bana dun dgum gunumde alındı beyaz olanından 230 tlye ama dokunmatıgı kullanamıyorum guzel telefon ama yenı alısmaya calısyorum dokunmatıge bakalım sımdı bıraz zor gelıyor dokunmatıgın kullanıs seklı varmı ben asagı yada yukarı zor cekıyorum :))) teknıkk lazım :))
bana da ilk alındığında çok inceledim çok harika bir telefon ...
yaaaa arkadaşlar bu telefon 193 - 258 tl arası ama harika tavsiye ediyorum sizeeeee
bana alıncak bu telefon çok tatlı gözüküyor dış görünüş olarak ama içini bilemicem gelen yorumlara bakılırsa güzel görünüyor benim alacağım yerde bu telefon 350 tl
quote:
bana alıncak bu telefon çok tatlı gözüküyor dış görünüş olarak ama içini bilemicem gelen yorumlara bakılırsa güzel görünüyor benim alacağım yerde bu telefon 350 tl
Ben esime aldım bu telefondan eğer iyi bir donanım bekliyorsanız karsılamaz beklentilerinizi. Dıs görünüs harika dokunmatiğide iyi ama sonuçta sınıfı dusuk...
slm bende aldım ama çin malı bu ya iyimidir sizce?
arkadaşlar bende bu telefonu kullanıyorum fakat pcden attığım resimleri ve bazı müzikleri açmıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz ltf
quote:
slm bende aldım ama çin malı bu ya iyimidir sizce?
Üretim yeri Çin'dir. Bi' sorun olmaz.
ya bence super bır sey ben alacagım kulanması guzel fıyatıda sızlere onerırım