Şimdi Ara

Bayanlara özel Samsung C3300: Hello Kitty Edition gün yüzüne çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
74.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hello Kitty akımından en çok etkilenen üreticilerden birisinin Samsung olduğunu ifade edersek pek de yanlış sayılmaz. Bayanlar özel C3300: Hello Kitty Edition internette gün yüzüne çıktı.

Piyasada satışına devam edilen C3300 Champ'den renk ve amblemler dışında herhangi bir farklılık göstermeyen dokunmatik ekranlı cep telefonuyla birlikte Hello Kitty duvar kağıtları, çeşitli animasyonlar önceden yüklenmiş şekilde geliyor. Şimdilik Tayvan'da 162$'dan piyasaya sürülmesi beklenen model, quadband GSM desteği, TouchWIZ arayüzü, 2.4 inç boyutunda 240x320 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 3.5 mm kulaklık girişi, 1.3 megapiksel kamera, FM radyo, microSD kart girişi ve Bluetooth özelliklerini bünyesinde barındırıyor.

• Çok şirin ya. Hello Kitty.

Kiddy kiddy. :))
  • şu telefonlar birde burada o fiyatlardan satılsalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

şu telefonlar birde burada o fiyatlardan satılsalar...
    -Hello Kitty
    -Hello canım

umut sarkıyada güzel bir karikatür vardı bununla alakalı.
  • bu tel burada (249tl) yaklaşık oradaki fiyatlarla satılıyorda diğerleri satılamıyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: sotoxs

bu tel burada (249tl) yaklaşık oradaki fiyatlarla satılıyorda diğerleri satılamıyor nedense
    quote:

bu tel burada (249tl) yaklaşık oradaki fiyatlarla satılıyorda diğerleri satılamıyor nedense

Yakınlarına düşünenler için telefon Hepsiburada.com üzerinden satılıyormuş. Tayvan fiyatıyla Türkiye fiyatı arasında uçurum olmaması güzel. Keşke tüm modellerde durum aynı olsa.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bune yaa zaten en sevmediğim modeldi şimdi rezalet olmuş
    fiyat pahalı ekran küçük ekran büyümeli samsung apps özelliği iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hello kitty sevenlere mujde o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

hello kitty sevenlere mujde o zaman :)
    Telefonun görüntüsü bu...

• ben aldım bu telden ama multı ayarı ınternet ayarlarını yapamıyorlar.hic tavsiye etmıyorum dıs gorunuse aldanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben aldım bu telden ama multı ayarı ınternet ayarlarını yapamıyorlar.hic tavsiye etmıyorum dıs gorunuse aldanmayın
    bide siyah rengi var berbat duruyo
  • fiyatı 250 lira çok şirin bu telefon kırkkalede
  • bence qüzel bir telefon qibi qörünüyor...
  • bende beyazı var Bu telefondan fazla bişey beklemiyin uzun pil ömrü sms atma rahatlığı ve müzk çalar ön planda tutulmuş ayrıca network ayarları önceden ayarlanmış kısacası bu fiyata alabileceğiniz en iyi dokunmatik telefon diyebiliriz.
  • bnce Hello Kiti almayın ayarları önceden yapılmıştı görünüşe aldanmayın özelliklere bakın
  • ben bu telefonu yıl sonu karnem 5 gelirse alıcaz..
  • bnde inşallah doğum gününmde alıcam. Burada bu fiyatlara böyle bir tel bulmak çok zor
  • acayip yha çok şeker aynısı bndede vr
  • bi turLu vodafone gprs ayarLarı yapamadım..
  • yaa ben bunu istiorum sizce nasıl bi telefon?????
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.