arkadaşlar ben bu telefonu çok beqendm fakat içini bilemiyrum yardımcı olurmusunuz birde fotoğrafı nasıl çekiyor ilk telefonum olacak benim fotoğreflara çok düşkündürüm sizce nasıl bir telefon yorumlara göre güzel ama ben kendim yinede sormak istedim ???
çok tatlıııııııııııı !!!!!!
merhaba ben cansu ben telefonumdan hoşlanıyordum ama onu ya kaybettim yada çaldılar çok üzgünüm
Güzel bir telefon . Çokta kullanışlı . Ama benim fikrim sorulmadan bu telefon alındı . Ben daha başka bişeyler istiyordum . postayla geldiği gün hello kitty yazısını görünce felç geçiriyodum ama kullanışlı bi telefon yinede tavsiye etmem
samsung corby 2 iyi telefon aslında alırırım belki öneririim fiyatı 253 tl
ARKADAŞLAR BEN 9 AYDIR KULLANIYORUM 3 GÜN SÜREKLİ MÜZİK DİNLEYEBİLİYORUM ŞARJI ÇOK UZUN SÜRE DAYANIYO MİLLETİN DEDİĞİ GİBİ YAZISI FALAN DA SİLİN MİYO KALİBRASYON YAPACAĞINIZ BİR BÖLÜM VAR ÇUBUĞUNA GEREK KALMADAN PARMAĞINIZLA KULLANABİLİRSİNİZ (BAYANLAR TIRNAKLA DA ÇİZİLMİYO EKRANI) TEK SIKINTI HANGİ TÜR VİDEO OYNATIĞINI ÇÖZMÜŞ DEĞİLİM.DENEDİĞİM HİÇ BİR FORMATTA OYNATAMADIM VİDEOYU ... KABLOSUZ AĞA BAĞLANMIYO BİR DEZ AVANTAJI DA BU ... AMA ÇOK KULLANIŞLI BİR TELEFON TAVSİYE EDERİM :)
Arkadaslar bende bu telefondan almak istiyorum fakat ekranı kücük gibi geliyor alsammi almasammi gerci kullanan kisilerin güzel yaziları var ama hala dusunce icindeyim ama isallah benimde olurrr
telefon çok kullanışlı en güzel özelliği de özellikle benim gibi düşünenler için şarjı çok uzun dayanıyor müzik dinleyince bile şarjı hemen bitmiyor kötü yanları da kamera çözünürlüğü kötü ve net e giremiyorsunuz...ama yine de tavsiye ederim kaç kez düştü ve hiç birşey olmadı
arkadaşlar bu telefonun aynısı bende var ana şarja takınca pc ye bağlanıyo diyo o zaman mesaj ve müzik dinleyemiyorum yardım ediin
ben de tavsiye ederim ama internete girince şebeke hatası diyo ne anlama geliyoa yaaaaaaaaaa
bendede bundan var ama internete girmiyo desteklenmiyo diyo nedeni nedir acaba ve ben tavsiye etmem kamerası kötü bunu alacağınıza birazdaha paraya kıyın düzgün bişey alın
İlginç..
bayanlar alıyor böyle telefonları kasıp duruyor bize patlıyorlar sonra
ayyyyyyyyyyyyyyy uydurmasyon işte alcan aypon beş bok gibi telefonlar almaya gerek yokl :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme