Şimdi Ara

Bayandan Araba Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ehliyet almama az kaldı....E haliyle araba almak istiyorum.Kime sorduysam bayandan araba alınmaz dedi..Sizce bayandan araba alınır mı?

Alınırsa neden alınır?
    Alınmazsa neden alınmaz? Yardıma ihtiyacım var

• alınırsa bayandan alınır asıl daha temzi tutar arabayı

ama birde bayanları trafikde hoş görmezler kaza yapar falan diye arabayı almadan önce kaza yapmımı bi sor bozuk mal kakalamamasın . alma diyenler bu yüzden der sanırsam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m for messi -- 13 Şubat 2008; 1:00:20 >
  • önümde park yerinden çıkmaya çalışırken geri geri gelip direksiyona kırmadan aynı yönde ileriye giden bayanı gördükten sonra bayanların ehliyet aldıktan bayağı bir süre sonra trafiğe çıkması gerektiği yönünde kanıya vardım.sonra 6-7 kez stop ettirdiğini görünce çıkamadan en sonunda dayanamayıp indim arabadan onun arabayı ben çıkarttım park yerinden anlattım geri geri geldikten sonra direksiyonu tam ters yönde kırıp öyle çıkacaksınız diye.teşekkür filan etti ama biliyorum ne demek istediğimi yine anlamadı.sonra kendi kendime düşündüm bu kız izmir trafiğinde gecenin o vakti evine nasıl gitcek diye.allah trafiktekilere sabır versin dedim ve bayanların trafiğe çıkmaması konusunda fikir yürüttüm.ama bunun yanında çok da iyi kullanan yok mu evet var, ışıklarda benimle kalkışta kapışmak isteyen bayanları gördükçe iyi kullanan bayanların da olduğunu hatırladım.diceğim şudur ki bayanın arabasını nasıl kullandığına bak yani araba almaya gittiğin zaman arabayı sen kullanma bayana kullandır.kimisinin hırrr diye vites değiştirişi var ki insanın için gidiyor resmen arabayı mahvediyor diye.ama kimisi de düzgün kullanıyor.onun için derim ki bak nasıl kullanıyor temiz mi kullanmış şanzuman sağlam mı kaportayı dağıtmış mı dağıtmamış mı ona bak öyle al arabayı

uzun oldu be bi sürü anlam bozukluğu wardır şimdi bunda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• en iyis bi ustayla gitmek
  • Arabayı temiz tuttup hiçbir hasar vermediyse niye alınmasın ki ?
  • konuyla alakası yok ama bana jeep kullanan bir bayan çarpmıştı..Sağında kamyon olmasına rağmen sağına bakmadan direk karşı yola geçerken o bakmadığı sağ ana yolda ben geliyordum.Netice hastahanelik oldum.
  • asla!!!
  • 0 alacak para biriktir öyle al .
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

0 alacak para biriktir öyle al .

Hocam ne yaptın..Öğrenciyiz malum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AraneL_LinweLin

quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

0 alacak para biriktir öyle al .

Hocam ne yaptın..Öğrenciyiz malum

Sizinkileri biraz sıkıştır zulalarında vardır 0 araba alacak para .
  • Bayandan araba alınmaz. Hele manuel vitesli araba hiç alınmaz. Çünkü bayanlar arabayı tam devrinde kullanamıyorlar, vites geçişlerini ayarlayamıyorlar ve motorun ömrünü yiyorlar. Tavsiye etmem.
  • Hocam ehliyeti yeni alcaksan kurs hocana bi sor istersen bayandan araba niçin alınmaz diye..

aracı korktukları için genelde bağırta bağırta kullanırlar bu da aracın kurumbağlamasına sebep olur..

kısaca bi sollamaya çıkarsın gaza yüklenirsin yüklenirsin araba tık demez boğar kendini sonra kalırsın yolun ortasında, en temiz araç

DEVRİNDE kullanılan araçtır.. bayanlar genelde bunu yapamamaktadır..

kısaca bayandan asla araç alınmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

Hocam ehliyeti yeni alcaksan kurs hocana bi sor istersen bayandan araba niçin alınmaz diye..

aracı korktukları için genelde bağırta bağırta kullanırlar bu da aracın kurumbağlamasına sebep olur..

kısaca bi sollamaya çıkarsın gaza yüklenirsin yüklenirsin araba tık demez boğar kendini sonra kalırsın yolun ortasında, en temiz araç

Kurs hocalarım bayan zaten... Yan yatırmasınlar sonra beni

• quote:

Sen baştan hata yapmissin be kardes.............
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

Hocam ehliyeti yeni alcaksan kurs hocana bi sor istersen bayandan araba niçin alınmaz diye..

yok ya sor bişey olmaz o kadar da kör değillerdir heralde.. Erkeklerden alınmaz derse zaten hocalığı bıraksın yada sen onu bi DH ye yolla

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bayandan araba alınmaz. Hele manuel vitesli araba hiç alınmaz. Çünkü bayanlar arabayı tam devrinde kullanamıyorlar, vites geçişlerini ayarlayamıyorlar ve motorun ömrünü yiyorlar. Tavsiye etmem.

Al benden de o kadar...Bende bunu diyecektim.

Bir defa kesin baskı balata gitmiştir kadının sürdüğü arbanın.Anasını bellemiştir arabanın mekanik aksamının.İçi dışı temiz olsa ne yazar
  • bence otomatik vites de alınmaz. Otomatik şanzıman çok nazlıdır. Hata kaldırmaz. Benim araç otomatik ordan biliyorum.
  • Kadınlar yaratılışları gereği makinelere ve dolayısı ile otomobillere uzak varlıklar...Doğal olarak otomobil kullanmaktanda anlamıyorlar...Bırakın ileri sürüş teknikleri sıradan bile süremiyorlar...Sadece eşeden köşeden sürüyorlar...Tüm tarihi didik didik etseniz üst düzey kadın bir mekaniker yada sürücü ancak 2 elin parmağı kadar bulursunuz... Koltukları, döşemesi yada boyası temiz bir otomobil gerçekten TEMİZ anlamına gelmez...Esas mühim olan mekaniğinin yani yürürünün ne durumda olduğu...Eh kadınların ne şekilde vites değiştirdikleri, dolayısılığı ile devir ve tork bandından ne kadar anladıkları, araçlarının mekanik bakımlarına ne derece hakim oldukları tartışılmaz pek...Uzun lafın kısası kadından otomobil alınmaz, alınmamalıdır hatta görüldüğü yerde kaçılmalıdır...

• Bayandan alınana raba temiz ama kullanılmaz halde olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

konuyla alakası yok ama bana jeep kullanan bir bayan çarpmıştı..Sağında kamyon olmasına rağmen sağına bakmadan direk karşı yola geçerken o bakmadığı sağ ana yolda ben geliyordum.Netice hastahanelik oldum.

Ne zaman la motorla mıydın

Bayandan aalınır erkektende alınır önce ustaya göster orjinalse al
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.