Şimdi Ara

Bayandan Araba Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayan temiz tutar evet ama sadece dışını ve torpidosunu falan temiz tutar motordan anlamaz.
    Bir bayan arkadaşım geçenlerde arabanın kaloriferinin ısıtmadığını söyledi. Gitti servise gösterdi arabayı meğer antifiriz koymamış arabaya Çok da dan dun kullanır kadınlar ne biliyim yıpratıyolar arabayı. O yüzden pek girilmez diye düşünüyorum bayandan araba işine.
  • Arabadan biraz anlayan biri bir bayandan araba alınmayacağını bilir,
    Eskiden ilanlarda yazarlardı "Bayansan Satılıktır" diye,
    Artık sitelere girip bakın "Kesinlikle Bir Bayan Kullanmamıştır" yazıyor.
  • Ben bayandan aldım
    İlk sahibiymiş
    Araçta hiç sigara içilmemiş
    Sık sık iç temizlik yapılmış
    Bakımları hep zamanında ve yetkili serviste yapılmış.
    Kilometreyle falan oynanmamış

Bence alınır bayandan araba.
  • Bayanın Kullandığı Araca Da Bağlı :( Ben rx8 Aldım .Almaz Olaydım diyorum.
  • Doktordan al hocam sende arabayı. Hem bayan hem doktor olursa orası biraz düşündürücü tabi. Ama şuradan çıkartabiliriz bayanların arabalara karşı olan ilgisini. Hiç bayan otomobil pilotu yoktur yarışlarda (varsada ben bilmiyorum).
  • http://www.youtube.com/watch?v=5qbAJP0rdmo

İzleyin ve bayandan araba alıncağı zaman Nasıl o ortamdan arkanıza bakmadan kaçmanız gerektiğini öğrenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

http://www.youtube.com/watch?v=5qbAJP0rdmo

İzleyin ve bayandan araba alıncağı zaman Nasıl o ortamdan arkanıza bakmadan kaçmanız gerektiğini öğrenin

o arabayı 1 ay denese oraya sokamaz..

• Duruma göre değişir. Bazı bayanlar hem kötü sürücülerdir, hem de araçlarının içi pislikten geçilmez. Bildiğim birkaç bayanın arabası tarif ettiğim gibidir. Gören tiksinir, hurdaya atmak yeridir gibi birşey. Öyle araba gelirse döşemeleri değiştirmek gerekir ki döşeme de pek ucuz değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inCredibLe

quote:

Belki 1 ay sonradır artık adamlar kamera getirmişler;
    - Bak abi yine geldi bahsine varmısın yine sokamıycak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: inCredibLe

quote:

Belki 1 ay sonradır artık adamlar kamera getirmişler;
    - Bak abi yine geldi bahsine varmısın yine sokamıycak

varım ulen sokamıcak tabi

• bayandan kesinlike ve kesinlikle araba alınmaz hocam. aracın içi dışı tertemiz çiçek gibidir. ama diğer yürüyen aksamlarının bi dili olsa konuşsa acıdan senin bile için parçalanırdı bayanlar arabayı çok hor kullanırlar bunu pekçok arkadaşta belirtmiş zaten. devirsiz vites değiştiriler, olmayacak yere boşu boşuna arabayı bağırttırır dururlar, yokuşlarda durmak zorunda kaldığında kalkarken aracı geri kaçırmayayım diye aracaı yarım debriyajda bekletirler ve daha pek çok şey
  • Kadınlar normalden fazla(!) dikkatli oldukları için genelde, kaza yapmaz ama başkasına kaza yaptırırlar. Bayan arabaları genelde hem şase bakımından hemde kaporta ve iç temizliği açısından eli yüzü düzgün olur. O nedenle bayandan araba alınır fakat, bayanın dediği araba asla alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanganakan -- 13 Şubat 2008; 10:23:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tanganakan

Kadınlar normalden fazla(!) dikkatli oldukları için genelde, kaza yapmaz ama başkasına kaza yaptırırlar. Bayan arabaları genelde hem şase bakımından hemde kaporta ve iç temizliği açısından eli yüzü düzgün olur. O nedenle bayandan araba alınır fakat, bayanın dediği araba asla alınmaz.

hocam bu konuda sana kesinlikle katılmıyorum. bayanlar hayatta dikkatli araba kullanmazlar aksine çok dikkatsizdirler sadece direksiyonla bütünleşmiş bi vaziyette sürücü koltuğu ön tarafa gelebildiği maksimum noktaya kadar getirilmiş biçimde araba sürerler o kadar yakındır ki bu mesafa Allah göstermesin bi kaza anında katlabilir direksiyon mili bile katlanmaya fırsat bulamadan kadının nefes borusuna girecek kadar. onlar için aynalar zaten arabada gereksiz bi aksesuardır kullanmaya ihtiyaçları yoktur.

• Bayanına göre değişir. Kaportada hasar (şasiye verilen hasar) yoksa alınır. Mesela annem çoğu erkek şöförden güzel sürer
  • araba dedıgın doktordan alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

araba dedıgın doktordan alınır

Memurdan da olabilir. Benzin koyamayınca binemez doğal olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BX4TC

quote:

Bence de alınmaz okey dış görünüş süper olabilir ama motoru çok boğuyolar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ricardinho_

Bayan temiz tutar evet ama sadece dışını ve torpidosunu falan temiz tutar motordan anlamaz.
    Bir bayan arkadaşım geçenlerde arabanın kaloriferinin ısıtmadığını söyledi. Gitti servise gösterdi arabayı meğer antifiriz koymamış arabaya Çok da dan dun kullanır kadınlar ne biliyim yıpratıyolar arabayı. O yüzden pek girilmez diye düşünüyorum bayandan araba işine.

antifrizle kalorifer arasında bir bağlantı kuramadım ben

• quote:

Orjinalden alıntı: CelLaTh

quote:

quote:

doktor boğuyosa tedawısınıde bılıyodur bosuna doktor olmamıs ama dımı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CelLaTh

quote:

quote:

doktor boğuyosa tedawısınıde bılıyodur bosuna doktor olmamıs ama dımı

Toktor bunları insan yiyecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.