Şimdi Ara

Bayan için araç tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle şunu söylemek istiyorum, sıkışıklıktan dolayı arabamı satmak zorunda kaldım ve çok zarar ettim, bu yüzden bir daha bu hataya düşmek istemiyorum elimden geldiğince fikir almaya çalışıyorum, çünkü bir kaç ay sonra kısmetse daha iyi birşey almak için tekrar satabilirim.
    Satışı kolay olan, satarken fiyatı çok düşmeyen, 2006 model üstü 16.000TL butceye gore tavsiye edebileceginiz araçlar neler?

• Palio
  • Bence yakın vadede satmayı düşünerek araç alım işine girmeyin derim, yarın ne olacağı belli olmuyor, ÖTV düşer, birşeyler olur bu ikinci ele de yansır, gene zarar edebilirsiniz. Yani birkaç ay sonra daha iyisini almak durumunuzu iyice belirleyip öyle karar vermek lazım.
    Eğer birkaç ay sonra daha iyisini almaya imkan sağlayacak bütçeniz olacaksa bence şimdiden şartları biraz daha zorlayıp hemen gerçekleştirmek avantajlı olur. Böylece aldım, sattım, zarar ettim, tekrar aldım gibi süreçleri çok fazla yaşamazsınız.
    2007 Citroen C2 veya 2006 VW Polo güzel tercihler sayılabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Palio

palio güzel ama küçük araba olarak golfum vardı sürekli sıkıştırılıyordum bikaç kez ufak kaza yaptım bu yuzdende satıp land aldım, oda sürekli sorun çıkarttı daha sonra onuda verip sorento aldım, tekrar o kadar küçük araca binmektende korkuyorum işin aslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

Bence yakın vadede satmayı düşünerek araç alım işine girmeyin derim, yarın ne olacağı belli olmuyor, ÖTV düşer, birşeyler olur bu ikinci ele de yansır, gene zarar edebilirsiniz. Yani birkaç ay sonra daha iyisini almak durumunuzu iyice belirleyip öyle karar vermek lazım.
    Eğer birkaç ay sonra daha iyisini almaya imkan sağlayacak bütçeniz olacaksa bence şimdiden şartları biraz daha zorlayıp hemen gerçekleştirmek avantajlı olur. Böylece aldım, sattım, zarar ettim, tekrar aldım gibi süreçleri çok fazla yaşamazsınız.

3aydır arabam yok ve çok zorlanıyorum, 2-3 ay içinde alacaklarım var ama o kadar daha beklemek çok zor, satışını düşünme nedenim de 16bine iyi araç bulamayabilir, daha sonra yükseltmek isteyebilirim ama geely echo modeli çok hoşuma gitti, görüşünüşü tok duruyor yakından görmedim hiç, fiyatıda uygun eğer sorun çıkartmazsa uzun süreli kullanabileceğimi düşünüyorum, kullanan yada bu araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

• echo çıktığında autocarda olsa gerek bir testini yapmışlardı. uzun yol testi filan olmasada 3-4 sayfalık ayrıntıl bir testti. onu bulup okuyun, vazgeçecekjsiniz. adamlara test için 0 km araba veriyorlar, fakat ön düzen bozuk, göstergeler doğru göstermiyor filan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeikiz

quote:

Bence yakın vadede satmayı düşünerek araç alım işine girmeyin derim, yarın ne olacağı belli olmuyor, ÖTV düşer, birşeyler olur bu ikinci ele de yansır, gene zarar edebilirsiniz. Yani birkaç ay sonra daha iyisini almak durumunuzu iyice belirleyip öyle karar vermek lazım.

3aydır arabam yok ve çok zorlanıyorum, 2-3 ay içinde alacaklarım var ama o kadar daha beklemek çok zor, satışını düşünme nedenim de 16bine iyi araç bulamayabilir, daha sonra yükseltmek isteyebilirim ama geely echo modeli çok hoşuma gitti, görüşünüşü tok duruyor yakından görmedim hiç, fiyatıda uygun eğer sorun çıkartmazsa uzun süreli kullanabileceğimi düşünüyorum, kullanan yada bu araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Yanlış anlamayınız fakat eğer Golf'le sıkıştırıyorlardı ise, Geely Echo ile de benzer bir tepki görebilirsiniz her ne kadar tasvip etmesek te... Tavsiyem, ne olursa olsun alacağınız araç Koyu renk olsun ve cam filmi yaptırın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    4 ay önce açıldı
    İlk araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeikiz

quote:

Zaten şimdiden mevcut alacaklarınızı, gelecek paraları düşünerek 16.000 yerine mesela 20.000 TL lik bir araç alın demek istedim. Şimdi idareten alırsınız belki 16.000 TL'ye aldığınız aracınızı satarken gene zarar edebilirsiniz.

• Bir erkeğin kullandığı arabayı bir kadın da rahatlıkla kullanır. Lütfen artık şu gereksiz ayrımı yapmayalım.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
  • Benim bayanlarda görmek istediğim araçlar;

Merdeces E class (hemen satabilirim :) )
    Transporter
    Passat
    5 serisi Bmw vs vs..

Hesaplı kısmına gelirsek Marea olabilir, Vectra C olabilir, 406 olabilir ama camlar filmli olursa tadından yenmeyebilir.

Uzaktan bakınca kesin bayandır denmeyecek araçlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.