Şimdi Ara

Bayağıdır anlatmıyorum.. Yeni anım var. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı, sabredip okuyan herkese teşekkür ederim.

Vizeler bittikten sonra 5 arkadaş, kaldığımız evde garip olaylar olduğu için taşınma kararı aldık. Neyse ev bulduk, zar zor ikna ettik.. Eşyaları paketledik falan derken son günleri korkumuzdan aynı odada geçirmek zorunda kaldık. Dediğim gibi evde garip olaylar dönüyordu..

Taşınacağımız günün önceki akşamı misafir arkadaş geldi. Gece çok sıkıldık, zorla bizi dışarı çıkarmak istedi. Evimiz merkezde olduğu için kabul ettik. Bu dengesiz illa pelerin takalım sırtımıza dedi. Çarşafları falan boynumuza geçirdik, ellerimizde şemsiye, ayaklarda terlik, üzerimizde eşofman dolaşıyoz meydanda. sonra merkezde bi baktık çevik kuvvet arabası, bizi farketti sellektör yaptı.. Bozuntuya vermedik arkamızı döndük gidiyoruz. Sonra anons geçti, geçer geçmez bizim dengesiz olan arkadaş koşmaya başladı. Çevik kuvvet arabayla kaza yüklendi bizim peşimizden geliyo.. Aha mıçtık dedim adrenalin patlaması yaşadım. Öyle hızlı koşuyorduk ki terliklerle ben koşarken şaşırdım. Neyse ara sokaklara girdik, grubu dağıttık falan, saklandım ben bi arabanın arkasına.. Sonra bizim dengesize bi baktım elinde pembe şemsiye koşuyo, çarşaflada başını sarmış.. Poliste peşinden gidiyo.. O anı anlataam yemin ederim size. Jopun sıcak nefesini ensemde hissettim resmen.

Sonra bunlar geçtiler ben hemen arka sokağa geçtim bizim eve doğru koştum. Apartmana girdim bizimkiler kapıda. Hemen girdik eve. Bi baktık ki dengesiz yok ortalıkta.. Neyse ışıkları söndürdük oturma odasına geçtik yine. Giriş katta oturduğumuz için bahçeli ev. Neyse arkadan haşur huşur sesler geliyo.. Evdeki durumları bildiğimizden kimse kalkıp bakamıyoda.. Ben jopu aldım elime, bi arkadaş tonavida, diğeri bıcak, biri kablo aldı. Bekliyoz korkuyla... Ama korkudan altıma mıçmak üzereyim.. Sonra kapı gıcırtısınu duyduk, koridordan ayak sesleri geliyo artarak.. Sonra tam bayılmak üzereydik garip sesler geldi, bebek ağlaması gibi. Bi yandan tak tuk takunya sesleri geliyo.. Öldük resmen, dillerimiz tutuldu. Bi arkadaş ezan okumaya başladı, birinin dili tutuldu, biri dondu, ben ağlıyorum.. Biz koptuk artık kalp krizi geçirecez kapı birden bi açıldı. Bizim dengesizmiş... Biz buna girişirken bi yandan anlatıyodu. Arka bahçeden girmiş eve polislerden kaçıp sonra bizden ses gelmeyince korkutmak istemiş..

O gece ki kabusu atlattıktan sonra ertesi günü evi taşıyoruz. Ama ev sahibinin haberi yoktu. 15 gün daha kalma hakkımız olduğu için söylemedik. Aceleye gelmişti zaten.. Kız arkadaşları yeni eve bıraktık onlar evi temizledi. Bizde eşyaları yükledik derken son kolilerde hacı olan ev sahibimiz geldi.. Kolay gelsin gençler nereye taşınıyonuz dedi, benimde evim var burda öğrencilerim dedi. Bizi tanımadı, genelde bi arkadaşımızla muhattap olurdu, bu yüzden... Arkadaşlar taşınıyo amca dedik. Sonra bi baktı bizim arkadaşı tanıdı lan haber vermeden nereye dedi.. Amca evde garip olaylar oluyo biz taşınıyoz dedi. Zaten o evde kalan en fazla 3 ay kalmış.. biz taşındığımızda garip bi şekilde baktıklarından belliydi. Hem kirasıda çok ucuzdu merkez olmasına rağmen. Neyse kiramızı verdik hadi hakkını helal et dedi, bindik kamyona yol aldık..

Evi taşıdık, bi kaç gün sonra eski üst komşumuza rastladık üniversitede.. Onlarda öğrenciydi. Dedi beyler sizi polis sordu! aha mıçtık dedim. Sonra arkadaşı dekanlıktan çağırdılar polislik olmuşsunuz diye.. Tamam dedik bu olay patlarsa mahvoluruz.. (Organize suö örgütü diye telefon kayıları incelenirse gerçekten biterdik çünkü. O aralar illegal işlerimiz vardı.)

Derken eski ev sahibi aradı bizi. Dedi sizi polise verdim, doğal gazı ödememişsiniz dedi... Sonra üniversiteye de haber ettiğini söyleyince derin bi ohh çektik. Her şey bunun içinmiş demek ki..

Ev sahibi olayı hala devam ediyo ama.. Ödemiyoruz, depozito alacağımızı vermediği için..

Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar arkadaşlar, sağlıcakla kalın...

• Önceden de yazmışsınız herhalde o konununda linkini koyar mısınız?
  • iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Önceden de yazmışsınız herhalde o konununda linkini koyar mısınız?

Konumu ailemin görebilmesi ihtimali olduğu için sildirmiştim.
  • Eskiden takip ederdim.Birazdan okumaya başlayacağım yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

Ailen dh konu disinda mi takiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

Ailen dh konu disinda mi takiliyor

Ablam arada giriyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hikayendeki smileylerden ne oldugunu tahmin ettim ve özetledim
  • eğlendim okurken ne maceraymış vay anam vay
  • illagel olay derken ;-)
  • Ödemeyin o doğalgazı sinir olurum böyle evsahiplerine

eğer mümkünse önceki hikayeleri eğer pcnde varsa özelde pm ile paylaşır mısın?
  • Önceki hikayeler büyük ihtimalle yok. Bulursam eğer, paylaşırım..

@exorcist28
    Polis misin, birader?
  • Güzelmiş vallaha hoşuma gitti
  • Ne gibi garip olaylar oluyordu yav, çok merak ettim şimdi.
  • "REZERV"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Ne gibi garip olaylar oluyordu yav, çok merak ettim şimdi.

3 harfliler.
  • güzel macera buna benzer birşey kuzenlerim yapmıştı 2 kızlar, erkek kılığına girip akşam 9-10 gibi dışarı çıkıyorlar kızlara laf atıyorlar polis kovalamıştı onlarıda
  • quote:

(Organize suö örgütü diye telefon kayıları incelenirse gerçekten biterdik çünkü. O aralar illegal işlerimiz vardı.)

İllegal falan ne oluyor?Nerdesiniz,Ekip gönderiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.