Şimdi Ara

Bauhaus İnternet sitesinden alışveriş yapanlar dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5! temmuzda sipariş ettiğim bosch marka bir üründen eksik aksesuar çıkması üzerine bauhaus müşteri hizmetlerine ulaştık eksik parça ürünü yollanacak denildi 1 hafta bekledik yollanmadı sonra iade değişim yapalım dediler 1 hafta da ürünü benden almalarını bekledim şimdi de 10 gün benden alınan kargonun onların deposuna ulaşmasını bekliyorum . sonra da 14 gün içinde karar verilip ürün değişecekmiş . internetten aldığınız üründe sitelerinde online iade yapamıyorsunuz . onların onayı gerekiyor . ürün değişimi için beklenen süre toplam 2 ay olacak. bu böyle bir deneyim di . kanuni olarak haklarımı arayacağım başvurumu yaptım aman diyeyim bauhaus dan alışveriş yaparken çok dikkat edin ve bu durumlarj baştan kabul edin yüz kere ulaştım yüz kere whatsapp mail hiçbirşey çare değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Anlattığınız süreçte tüketicinin makul sürede çözüme ulaşma hakkı önemlidir. Eksik ifa halinde satıcının onarım, eksik parçanın gönderilmesi, değişim veya iade gibi seçimlik hakları tüketici mevzuatına uygun ve gereksiz gecikme olmadan yerine getirmesi gerekir. Sürecin 2 aya yaklaşması ve sürekli bekletilmeniz hak arama açısından değerlendirilebilir. Tüketici Hakem Heyetine başvurmanız bu nedenle isabetli görünüyor, elinizdeki yazışma ve kargo kayıtlarını da mutlaka saklayın. Somut dosya üzerinden hukuki destek almanız faydalı olr.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.