Şimdi Ara

Batum'dan (Gürcistan) iphone 6s almak! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
10
Favori
89.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancaglar41

http://iphoneplus.ge/en/category/45 apple kendı sıtesı 6S 16 gb 1617 lari yani 2087 lira.Tax freesi 229 lira 150 lirası kayıt için.2008 lira

taxfree yüzde 11 değil mİ?
  • evet %11 i 229 lira yapar zaten
  • zoomer de aynı telefon 1599 lari

ben s7 edge Türkıye garantili mi alsam diye düşünüyorum yoksa batumdan 6s plus mı.yol masrafı dahil ikiside aynı paraya denk geliyor karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 20 Ekim 2016; 15:53:43 >
  • İphone 6s 32gb tax free kayıt derken kaça geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet herkes sakin olsun arkadaşlar.
    Gürcistanda bugun iphone 7 32 gb 2075 lari yane şuan döviz olarak 1lari 1.29 tl tarih 03.11.2016
    yane iphone 7 2075lari=2678.75 bu net fiyatınız olmakta öncelikle cebinizde bu para yada kredi kartı limiti olmalı daha sonra alırken taxfree diyin çünkü noter onaylı belge düzenlenmesi lazım. Daha doğrusu faturayı onaylatıyorsunuz 3 gun kalmaya gerek yok pasaporta gerek yok kimlik yeterli sınır kapısında eşek gibi yazıyor TAXFREE diye. %8ile % 16 arası değişir alınan ürüne göre telefon için hatırlamıyorum civarındaki kdv tutarını geri ödücekler size geri kalan adımlar zaten kolay ülkeye giriş yapın ertesi gün edevlete girin önce vergisini ödeyin net hatırlamıyorum 125 135 arası bişiydi. sonra e devlette telefon kayıttan verdikleri kağıt üzerindeki numarayı değil!!! kimlikte yazan seri numarayı giriyorsunuz kayıt işlemi bitti garantisi var. İstanbulda açılan şubeye gönderip hertürlü garanti şartlarını kullanabilirsiniz.
    Maddi tablo
    Gürcistan Trabzon arası 15 Tl ile 25 TL arası metro filanda gidiyor.
    Şehir merkezinden Telefonu aldınız 2679 tl iphone 7 32 GB güncel fiyatlara burdan bakın

zoommer.ge

Güncel lari
    http://tr.coinmill.com/GEL_TRY.html#GEL=2075

ama burda daha yüksek yazıyor sanki 1.21 diye biliyorum.
    Tax free yaptık %14 2679tlın 375 tl geri aldık
    30Tl geri döndük.
    Şuan bize telefon 2679-375= 2304 yol parasını 50 TL ekledim Trabzondan 2354 TL oldu
    Devlete verdik 135tl 2354+135= 2489 tl Bitti bugun Türkiye apple storeda 3249 tl
    Net kar 3249-2489= 760 tl ve bence değer hem bi gidip gezin gelirken sigara kullanıyorsanız 2 karton sigarada alın.
    Tavsiye edilir ayrıca arkadaşım taxfree belgesini mağazada bırakıp değerinde ürün aldı saat vs onları getirip türkiyede sattı daha çok kar elde etti. Düşük bütçeli telefonlarda kar getirmeyen bir sistem ama yeni çıkan yada 2000üstü telefonlarda değecek kar oranı mevcut. Arkadaşlar yemekler iyi hoş ama et helal kesim yapıldığını bilmediniz için helal diyemem. Uyarmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadir.h -- 3 Kasım 2016; 19:32:54 >

• arkadaşlar bu kayıt işini merak ediyorum.140 tl civarı vergi zorunlumu. bir ara forumlarda ona gerek yok e devletten yapılıyor diyordu. bu işi net bilen var mı. 140 tl vermeden kayıt olmazmı. bu arada benim hesaplamalarıma göre vergi taxfree vs 7 plus 32gb 3000tl ye geliyor. yakın olanlar için iyi fiyat.
  • eraser0861 E kullanıcısına yanıt
    140 lira yatmadan kesinlikle olmaz.

• Arkadaşlar sizce dolarla mı gitmek daha karlı olur yoksa lari ile gitmek mi?

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    lari ile daha karlı.. lariyi sınırda değilde içerlerde bozdurun.. batum içinde lari daha ucuz çünkü.. mesela sınırda 0.77 ise içerlerde 0,82 civarı.
    Saolun. Ben de gitmeden burada lariye çevirmeyi düşünüyordum. Bir arkadaşım dolar yapıp git demiştide, sorayım dedim.

Hocam 1 sorumda ah olacak iznizile. iphone plus storeden 6s ne kadara gelir sizce. Şuan 1687 lari. tax free kayıt derken kaça geliyor. Hesabını yapamadım da ben Şimdiden teşekkür ederim.
  • Hocam tax free yaklasık % 11 uygulanıyor dün itibari ile lari 0.76 idi

2000 tl civarı olur
    Hocam lari 1.26 iken alınsaydı olurduda suan 1.34 kayit derken 2200 yaklaşıyor.

• Bende ne zamandır düşünüyorum Rizedeyiz batum yakın ama fiyatı gene gözüm kesmiyor :) En güzeli amerikada bir tanıdık olacak getiricek.

• vasak09 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında en guzeli hiç almamak. Paranda cebinde kalıyor

:D doğru diyorsun

• arkadaşlar güncel fiyatlar nedir?
    apple sitesinde falan fiyatlar baya yüksek geliyor ?
    2-3 tane alsak geçirebilir miyiz?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • dark1907 kullanıcısına yanıt
    http://itechnic.ge/home/eng burdan bakabilirsin. batumplaza içerisinde storeden daha uygun ve taxfree de var. satış temsilcileri ilgili ve az türkçe biliyor.. yalnız arkadaşlara uyarım. apple storenin fiyatları tamamen yalan.nette 1950 yazıyosa türklere 2050. işin çakallığını bulmuşlar.kazıklanmayın. batum plaza içindeki apple store işin yolunu bulmuş.ayrıca belki ilk defa benden duyacaksınız. batum plaza içindeki bapplestore gerçek resmi apple store değil.. millet resmi ve güvenli diye orda kazıklanıyor. sakın ordan almayın.
  • kardeş bu mağaza batumda varmı ben ordan 2 defa telefon aldım ama bu mağazayı görmedim benim bildiklerim elite electronic,alta,zommer,beko,apple başkada görmedim burası tam olarak nerde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.