Şimdi Ara

BattleTag paylaşımı ~ {Yeni}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar hatırladığım kadarıyla böyle başlık vardı ama çok eski kaldı, birisi öneride bulununca açayım dedim yenisini, 0 taze konu daha iyi olur bence. Ayrıca ben tatlı bir çocuğum.

Bu paylaşımların amacı, birlikte oynamak, birbirimize oyun içinden müsait iken sorular sorup yardım almak, pve/pvp arkadaşı bulmak, best friend olmak vs.

Ben başlıyım; MirrorsEdge#2374 (her türlü sorularınıza açığım, müsait isem cevap veririm, ayrıca pve pug arkadaşı da olabilirim )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekleyin: Redleaf#2859

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenil1905 -- 19 Ocak 2016; 20:44:20 >
  • ekle:Aeryn#2479
  • KansızKvothe (rakamları hatırlayamadım ya )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kansız köfte

• Orhun#2565

• limbo#2435 bl wow hearthstone hots diablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kedi Adam -- 20 Ocak 2016; 3:56:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BurakFurat#2241

stromscale pvp muhabbet transmog

1950 exp 2v2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi single-pul -- 20 Mart 2016; 14:17:40 >
  • Fablebora#2886
  • Dumduz battletag vermenin pek bir faydasi yok. Ne yaparsiniz, isminiz cisminiz? Oyunda ilgi alaniniz nedir? Baska Blizzard oyunlarinida oynuyor musunuz? Aksi halde friend listi doldurmaktan baska bir ise yaramaz.
  • ben sahidim cok tatli bi cocuk <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

ben sahidim cok tatli bi cocuk <3

Teşekkür ediyom aplam ama hiç oyundan yazmıyom sana ne kadar da hayırsız bir kardeş
  • Guin2835 warrior oynamaya calisiyor um birisi yardım etse mükemmel olur.haftasonu final ler var sonra musait olurum

• ungalath kullanıcısına yanıt
    hocam ekledim, haberleşiriz
    ben de shaman oynamaya çalışma aşamasındayım
  • SevkiCan#2306 battletag yazan herkesi ekledim realm=tn ret paladin ve hunter oynuyorum şuan için. genel olarak pvp ama pve çok merakım var oyuna 2013 te başladım bir sene aradan sonra bu ay geri döndüm.
  • Beyler sizden bi isteğim var, Allah rızası için oyunda konuşuyorken de forumda konuştuğunuz uslüp ile konuşmayın. Oyunda azıcık argo katınca muhabbete elleri şikayet butonunu arayan tipler var aranızda biliyorum!

• KingAdmiral#2894

WoW-HotS-Hearthstone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 29 Ocak 2016; 2:57:47 >
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    HOAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HOCAM ÇOK AYIP CIK CIK CIK YAKIŞIYOR MU BÖYLE KÖTÜ SÖZLER
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    reported!
  • Achievement kasmayı ve yeni char kasmayı severim. Pve ve Pvp''yi bıraktım. 20k üstü achi puanına sahip bira içmeyi seven arkadaşları beklerim.

kulefli#2726

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.