Şimdi Ara

BattleRoyale oyunlarının sıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben niyeyse 4 ayda sıkıldım. Sanki artık herşey aynı geliyormuş gibi. yenilikler oluyor her sezon ama sürekli sıkılıyorum. Hepsini oynadım. Özellikle apexi 4 ay oynadım. sıkıldım artık. Bu arada lifeline ve bloodhound editionlu hesabımı satmaktayım, profilimden bakabilirsiniz.

Cs valorant tarzından sıkılalı cok olmuştu.

Pek oyun oynayan biride değilim. Sıkılabilirim hemen. Önerebileceğiniz sıkmayan oyun var mı ? Single olabilir. Hikayesi muhteşem olsun. Film gibi hissedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07Faber -- 9 Kasım 2020; 22:30:47 >

• Son yıllarda zaten farklı bir oyun çıkmıyor ki. Bir tür çıkıyor ortaya tüm firmalar onu taklit ediyor. Örnek; PUBG den sonra Battlefield, CoD, CS:GO hepsinde aynı battle royale modu geldi, ayrıca Apex vs. benzer oyunlar çıktı. Şimdi de CS den büyük bir esinlenme ile Valorant çıktı.

Oyun sektörü hep birbirini taklit eden kısır döngü haline geldi. Ben de CS:GO ve World Of Warcraft ile zaman geçiriyorum daha çok.

• Şu battle royale oyunlarını bi türlü sevemedim

• Rainbow 6 Siege

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 1 remastered

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt

oynadım hocam, çokta ısınamadıydım ama güzel oyun.

• csgo dota ets harici oyun yok pcde zaten olsada kaldırmıyor o ayrı konu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Battle royale oyunları arkadaşlarla çok daha iyi yalnız oynamayı ben de sevmiyorum. Yapı yapmayı tasarlamayı falan seviyorsanız satisfactory güzel bir otomasyon oyunu. Hikayeli olarak oynamadıysanız macera odaklı life is strange2 önerebilirim, dövüş odaklı da en son AC oddysey oynadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TLOU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.