Bildirim
BATTLEFRONT 2 YARDIM!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Kimse neden cevap atmiyor
Çok önemli benim için bu oyun lütfen bilen varsa yardim etsin
_____________________________ -
daha cracki çıkmadı malesef o yüzden hata veriyo _____________________________ -
Oh be çok saol ! Basimdan dumanlar çikti
çok sevindim :D
Beyler bu hata crack hatasi mi dir?
"""A required security module can not be activated. This program can not be executed."""

EVET. Yukarda arkadaş da yazmış zaten. _____________________________ -
abiler oyunu bende aldım diger oyunlar virtual cd hide ve windows 2000 uyumluluguyla çalışıyodu bu neden çalışmıyo ya hevesim kursaamda kaldı bi yardım eden olursa çok sevinirim _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafshan -- 1 Nisan 2006; 23:13:01 >_____________________________ -
ya nerden aldınız bende almalıyım... _____________________________ Oyuncunun lehine tek kuruş bile harcamayan bu şirketin oyununu gelin sizde bırakın !!!
K2Network u daha fazla zengileştirip , popüler hale getirmeyin
KnightOnline ı Bırakanlar Kulubü ve bırakmaya niyeti olanlar...
TIKLA -
Her yerde var özellikle kopya satan yerlerde
nası bari oyun güzelmi? _____________________________ Oyuncunun lehine tek kuruş bile harcamayan bu şirketin oyununu gelin sizde bırakın !!!
K2Network u daha fazla zengileştirip , popüler hale getirmeyin
KnightOnline ı Bırakanlar Kulubü ve bırakmaya niyeti olanlar...
TIKLA -
Ben Taptım ! ama jedi olayında force yok şu ana kadar heç force push ya da lightining gibi güçleri kullanamadım
sadece kesiyosun ama genel olarak (droid savaşı, uzay savaşı gibi)ilginizi çeker hele Star Was hayranı iseniz!
Delimisiniz siz???
İnanılmaz güzellikte bir oyun... Hamachi'den yapabilen varsa en büyük iyiliği yapmış olur..._____________________________ -
efendim ben arkadaşımdan aldım kendisi açamadı bir türlü kahretsin ben de orjinal disk hatasına kadar gelebildim açılmıyor efendim kafayı yiyeceğim.sr7.stop da hata veriyor.orjinal disk hatası alan var mı a requiredden sonra.
ha bi de bn indirdim imajı dşünün neler çekiyorum kaç gündür.dvdye koymayı unutmuş mallar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterWindu -- 18 Aralık 2005, 19:48:37 >_____________________________ -
bende bu sr7.stop çalışmıyor bi de
hide diyorsun mal gibi kalıyor.ne iş._____________________________ -
-
*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhanguler -- 1 Nisan 2006; 23:13:25 > -
Arkadaşlar öncelikle oyun harika Starwars hatranı iseniz bir başka güzel söylediğiniz sorunlarla hiç karşılaşmadım aldığım dvd nin içinde tüm programlar mevcuttu
umarım sorun yaşamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 14 Şubat 2006 11:56:42 > -
Selamlar;
Oncelikle bende de ayni sorun vardi,sr7 programini yukeyince sorun gitti.Ama busefer baska bir sorun olustu:
Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original "BattlefrontII" disc
in drive E:
Diyor.Yani nasil olduysa artik cakti kofteyi
onerisi olanlar var mi?
_____________________________ Bad Company 2 soldier adi: luidwig
Steam: deoden -
Kural dışı konu
daha fazla bilgi için ;
http://forum.donanimhaber.com/m_4473880/tm.htm_____________________________ 55” LG C1 OLED - AMD 9800X3D @ Asus ROG Ryujin III 360 @ Asus X870E Hero @ Gskill 32GB Royal Neo @ MSI 4080 SuprimX @ Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Benzer içerikler
- fifa 15 sistem gereksinimleri
- atari oyunları indir
- eski bilgisayar oyunları
- kolla oynanan oyunlar pc 2 kişilik
- gta san andreas sistem gereksinimleri
- assetto corsa kaç gb
- cs2 bunny kodu
- npc insan nedir
- call of duty black ops 7
- it takes two 2 çıkacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler