Şimdi Ara

Battlefield V Siyah ekran ve çalışmayı durdurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar pc format attım ekran kartı driverini kurdum bf5 indirdim hesabımdan fakat oyna dediğimde siyah ekran açılıyor ve sonra çalışmayı durdurdu hatası veriyor.. hiç bir görüntü yok oyunda

ekran kartı rx570 ve sistemim kaldırıyor , bu arada 1803 güncellemesi iniyor şuan , sorun ne olabilir ,?

• quote:

Orijinalden alıntı: PeakyBlinder

Selam arkadaşlar pc format attım ekran kartı driverini kurdum bf5 indirdim hesabımdan fakat oyna dediğimde siyah ekran açılıyor ve sonra çalışmayı durdurdu hatası veriyor.. hiç bir görüntü yok oyunda

ekran kartı rx570 ve sistemim kaldırıyor , bu arada 1803 güncellemesi iniyor şuan , sorun ne olabilir ,?

Bende de hitman 2de aynı sıkıntı var rx570 armor ekran gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 1 falan rahat giriyorum ama anlamadım , bu arada ekran kartının yeni sürücüsünü kurarken hep mavi ekran hatası veriyor güvenli modu açıp tekrar eski haline getiriyorum.

Şuan en son güncellemesini indiriyorum windowsun umarım sorun çözülür
  • Bence en mantıklısı windows temiz kurulum yapıp , driverları kurup oyunu indirip oynaman olacak.

Bende de oyun içerisinde ses problemim vardı bu şekilde çözdüm. Artık herşey gıcır gıcır çalışıyor hatta beklediğimden daha iyi çalışıyor.
  • Bf1'i neredeyse fullde oynuyorum fakat bf5' oyun siyah ekran veriyor sonra çalışmayı durdurdu veriyor, hala sorun çözülmedi,ekran kartı driverını son sürüme güncelledim,windows son sürüme güncelledim
  • Hocam oyunu bf1 den başlatın sonra bf5 i seçin soldan. Servera da öyle katılın. Bunun dışında deneyebilecekleriniz;
    Oyun dosyalarını denetleyin
    Tam ekran exe dosyasına sağ tık yapıp tam ekran iyileştirmelerini kapayın ya da açın.
    Ekran kayıt uygulaması varsa kapatın(amd nin otomatik aktifleşmiş olabilir).
    Pencere modunda açmaya çalışın oyunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.