Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (435. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
349.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pasifik haritaları çok güzek ya. Sonunda 4'ü bıraktım. Hep sniper oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haberi vereyim. 1 yıl 2 ay 1 hafta sonra haksız olan yasağımı kaldırdılar. Yeni Battlefield'ın hile sistemi'nin geliştirilmesi şart!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 20 Mayıs 2021; 1:2:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de onlardan biriyim. klave+fare ile başlayıp bunları eli kolu gibi hisseden nesil için zor gamepad ile fps oynamak.

• pcde oynuyorum gamepad ile ben konsolum olsa terör estiririm

sarmıyo beni klavye mouse sadece iş için kullanıyorum artık eski reflekslerimi de kaybettim mouse ile yaş geçtikçe olmuyor artık.

• Online oyun kesinlikle imkanlar dahilinde konsol da oynanmali arkadaşın pc'sinde oynadık küfür etmekten yoruldum adımını attığın yer hile konsol da iyiki böyle bir sorun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla zamanında ps2'im vardı. onda çok denedim gamepad ile alışıp fps oynamayı hatta bir kaç oyunda bitirdim gene de klavye+fare kadar olmadı.

klavye+fare ile oynamanın reflekleri koruduğunu, geliştirdiğini söyleyebiliriz o zaman. :)

• Birlikte oynamak isteyenler eklesin.

Origin: BatmanliBatman

(Sadece TDM oynuyorum)

• Trashfield V

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana bu zamana kadar hiç hile denk gelmedi yada hilecileri de öldürdüğüm için farkına varmadım. Belki bu kadar iyi oynamasaydım hilecileri anlayabilirdim.

• Hadi canım. Şimdi girsen 98/2 giden birini bulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HA1990

Bana bu zamana kadar hiç hile denk gelmedi yada hilecileri de öldürdüğüm için farkına varmadım. Belki bu kadar iyi oynamasaydım hilecileri anlayabilirdim.

Belki bu kadar iyi oynamasaydım hilecileri anlayabilirdim.

Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

Kusura bakmayın hocam bir gülme tuttu.

Adam duvarın arkasından vuruyor.

Bir uçtan diğer ucu vuruyor.

Sizin haritada ki bütün hareketlerinizi görüyor.

Direk kafanıza sıkıyor.

50-2, 100-5,150-3 skor ile oynuyor (neredeyse çoğu oyunda denk geliniyor.) ve iyi oynayarak öldürüyorsunuz + hile olduğunu da anlamıyorsunuz.

Hocam bence sizi biri böyle öldürdüğünde şunları diyorsunuz galiba. Adam yetenekli usta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 2 Haziran 2021; 18:54:13 >

• Valla ben biraz makara yapmıştım fakat sizin belirttiğiniz gibi 50-2, 100-5,150-3 skorlar görmedim.

Max 30-0 falan gördüm ki bunu bende yaptım. Demek ki şans eseri biraz hilecilerle karşılaşmak. Sadece şunu söylemek istiyorum abartıldığı kadar hile yok.

Bazen öldüğümde şüphelendiklerim oluyor fakat oyun genelinde adamı takıp ettiğimde pek de hile gibi gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 2 Haziran 2021; 19:48:37 >
  • Bana baya uzun süredir bariz hileci hiç denk gelmedi. Bf1 oynarken her akşam 1-2 tane garantiydi. Bfv daha iyi hile konusunda.

• Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: HA1990

Bana bu zamana kadar hiç hile denk gelmedi yada hilecileri de öldürdüğüm için farkına varmadım. Belki bu kadar iyi oynamasaydım hilecileri anlayabilirdim.

knk ek hesap mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Tow zaten currency vermiyor bu hafta, 1400 currency oldu 1500 olunca SS subayını alacam  

paraları çok harcama. BF6 ya da bırak biraz Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

• kozmoslu kullanıcısına yanıt

Oyunu kurtaran pasifik haritaları, bir de oynanış iyi onlar da olmasa zaten direk çöpdü. Enlisted gibi WW2 atmosferi güzel olan bir oyun yapamadı geri zekalılar, yarım bırakmalarıda cabası ama ben ileride yine WW2 oyunu yapacaklarına eminim ve bu sefer çok güzel olacak. Abuk sabuk elite asker ve kıyafetler de olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Haziran 2021; 19:49:34 >
  • Bf 2042 tanıtımından sonra 2 tane elite ücretsiz olmuşBattlefield V (2018) [ANA KONU] 

• Artık herkes dmr macro yapıyor.
    MK kolsuzları.

• İlgilenen varsa elimde Battlefield V Origin keyi var. 100 TL den verebiliirim

• 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.