Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (379. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.965
Cevap
84
Favori
352.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralarda da moda bir hile çıktı sanırım taramalı tüfek sanki sniper head shot yapmış gibi tek kurşunda götürüyor. Bıktım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Beyler işlemci oc ederken sistem kendini kapatti ekran dondu falan prime 95 testinde tekrar pc tuştan aç kapa yaptığımda bf 5te ayarlar sıfırlandı sürekli drop yiyorum ayni ayarlara rağmen ayni fps performansını alamıyorum. Kartim rtx 2060. 100 fps de bile drop yiyor hissediyorum.
    originde oyun üzerine sağ tıklayıp repair yapmayı deneyin hocam, bir de grafik kartı driver silip yükleyebilirsiniz
  • quote:

Beyler işlemci oc ederken sistem kendini kapatti ekran dondu falan prime 95 testinde tekrar pc tuştan aç kapa yaptığımda bf 5te ayarlar sıfırlandı sürekli drop yiyorum ayni ayarlara rağmen ayni fps performansını alamıyorum. Kartim rtx 2060. 100 fps de bile drop yiyor hissediyorum.
    BF5 oynarken MSi afterburner üzerinden baktığınızda işlemci kullanım yüzdesi %100 mü ya da hangi aralıkta seyrediyor kullanım yüzdesi? İşlemciniz 4790k gözüküyor profilinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 5 Mart 2020; 14:36:38 >
  • Yeni güncelleme'de şöyle bir şey var umarım geri dönülmüştür. Şu an güncelleme yapıyorum

Update 6.2 returns the base damage at range values on most weapons, back to their previous standards used in 5.0. We will be maintaining a drop in ranged damage, but one that is smaller than has been used in both 5.2 and 5.2.2. Additionally, ranged damage is now based on a weapon’s class rather than it’s rate of fire. Overall you’ll find that Weapons do more damage up close, and that the experience engaging a player at range is more satisfying.

• 6.2 hayırlı olsun... 5.2 ye dönüyoruz
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Darboğaz yiyor fakat anladım ki işlemciyi stok jalde bırakınca daha sağlıklı çalışıyor. Voltaji kendim ayarladimmi mavi ekran olmasa bile bir sakatlık oluyor ve fps 4.5 ghz falan yapmama rağmen anlık çakiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bişey anlamadim

• quote:

Darboğaz yiyor fakat anladım ki işlemciyi stok jalde bırakınca daha sağlıklı çalışıyor. Voltaji kendim ayarladimmi mavi ekran olmasa bile bir sakatlık oluyor ve fps 4.5 ghz falan yapmama rağmen anlık çakiliyor.
    Belki ısıdan oluyordur. Zaten darboğazda var sıkıntı oluyordur bir şekilde. Siz stabil hali neyse orada kalın. Bu oyundan daha çok işlemciyi yoran bir oyun şu anda bence mevcut değil. bu sebeple stabilite neredeyse orada kalmak önemli
    Yukarıda güncellemeyle ilgili birşeyler yazmışlar da anlamadım. Belki onlarda dengesizlik yapıyordur.

• quote:

Yukarıda güncellemeyle ilgili birşeyler yazmışlar da anlamadım. Belki onlarda dengesizlik yapıyordur.
    Bu oyundaki işlem yükü malesef düşmez. Durumu en iyi nasıl idare edebiliyorsanız o şekilde devam etmelisin. Az önce girdim oyuna ryzen 1700x modeli +%60 yükle devam ediyor. 4790k için %100 gibi birşey

• Oynanış videolarını hiç beğenmemiştim özellikle renk paleti inanılmaz kötü. BF3 den beri her BF yi alıp oynuyorum yüzlerce saat. Kesinlikle en kötü battlefield diyebilirim BF3 ve sonrası için konuşuyorum. Oyunu hangi akla hizmet bu renk paleti ile çıkarmışlar anlamak mümkün değil. Nerede o BF1 in savaş atmosferi nerede bu renkler. Yeni BF çıkana kadar BF4 ve BF1 de devam ederim muhtemelen. Daha karanlık bir ikinci dünya savaşı atmosferi beklerdim.

Tabi bunlar benim düşüncelerim elbet vardır çok seven bu oyunu kötüsü bile BF, BF dir yani multiplayeri her zaman sarar.

Her ikisinide uzun süre oynayan biri olarak, oyundan çok fazla Battlefront 2 havası aldım, battlefieldden ziyade.
  • Teşekkürler video için. Çok güzel olmuş.
    Bu arada sizinle eskiden baya bir oynadık.
    şu an hangi ekran kartını kullanmaktasınız.
    görüşmek üzre.
  • Experto Crede kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam.Renk paletı olarak en cok sevdıgım map devastatıon yuzde 90 bu mapte takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Teşekkürler video için. Çok güzel olmuş.
    Bu arada sizinle eskiden baya bir oynadık.
    şu an hangi ekran kartını kullanmaktasınız.
    görüşmek üzre.
    merhaba. 1070 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viky

Katılıyorum hocam.Renk paletı olarak en cok sevdıgım map devastatıon yuzde 90 bu mapte takılıyorum
    ben al-sundan, fjell, narvik dışında hepsini seviyorum ama özellikle al-sundan'dan ciddi ciddi nefret ediyorum.
  • Benim tek sevmediğim harita Hamada, karlı haritaları sevdiğimden Narvik ve Al Sundan'ı seviyorum, mesela grand operations'daki karanlık Narvik atmosferi tam WW2'de aradığım haritalardan biri, Al Sundan'nın A noktasındaki hangar kısmı da haritaya güzellik katıyor bence, oyunun single kısmında bir görevde oynadığımız yer bu aynı zamanda, Fjell Marita gibi haritalar Metro'nun açık hava versiyonu gibi bolca kaos ve aksiyon var, BFV hızlı oynanışı sayesinde CoD oyuncularını da bünyesine katacak bu gidişle.

Oyuna Panzerschreck dahil olduğunda tankların korkulu rüyası olabilir.

Battlefield V (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Mart 2020; 21:3:28 >

• Renk paletini eleştirmek nedir? Bu eleştiri Dünyanın en geçersiz eleştirisidir. Renk paleti doğru ve tutarlıdır. İkinci Dünya savaşı dönemindeki videolara bakıp o zamanlar hayatın soluk olduğunu mu düşünüyorsunuz? Mesela duvardaki sarı tam renginde değilde açık sarı mıydı? Kırmızı pembeye mi kaçıyordu? Kardeşim kırmızı 5 milyon yıl önce de kırmızıydı şimdi de aynı kırmızı. Aşağıda tiger tanklarının geçmiş görüntüleri ve bugünkü görüntüsü var. Bugünkü parlak net canlı görüntüsü yüzünden tankın değeri mi düştü? Sonuç: Birisi dandik kamerayla çekildi diğeri kaliteli kamerayla çekildi.

Her neyse..Belki 10 yıldır bu oyunu Multiplayer oynuyorum arada en kötü ve ruhsuz olanı açık ara BF4 tü. Bunun tarifi izahı bile yok. Tarlalarda koş, sniperlarla uğraş dur. Tarlalarda koş sniperlar, uçaklar, helikopterler, tanklar. Haritalar darmadığın. Oyundan nefret edene kadar araçlar yüzünden öl. iki saat koş Yolda bir campera denk gel. Sonra sinir ol illa git bir araç al. Araç sırası bekle. Araç alamazsan yandın.. 100 kill 0 death gezen tanklar....

Biz 10 yıldır bu oyunun içinde olan bir squat takımız. Her gün de voice açar öyle oynarız. Bf4 ten Bf1 e geçince eşşekten inip ata binmiş gibi olduk aynı heyecan bf5 oyununda da devam etti. Bf3 hadi neyse idare ediyordu da Bf4 bizim için tamamen faciaydı. Oyunlar asker olarak değilde araçları kullanmaya yöneltiyordu. 1-2 güzel map haricinde gerisi bomboş tenekeydi.

Gelelim bugüne. Bf5 ile ilgili Sırf bu boş beleş yorumlar yüzünden squat arakdaşlarımızdan bir tanesi bu oyunu almayı reddetti. Metacritic ve başka sitelerden okudukları yüzünden. Sonra oyunu bir şekilde alınca metacriticte ortalama 2.9 verip aptalca oyunu eleştirenlere 1 hafta küfür etti. Bu yorumu da her 2 oyundan birinde en iyi squat seçilen arkadaşlarım adına yazdım. Her zaman ilk sıralardayız ya da yakınız ve eğlence olsun diye trol nicklerle oynuyoruz. Bu oyun bizim en çok vakit geçirdiğimiz oyun. Camperlık yapmadan aslanlar gibi koşarak yüreklice çarpışırız. Eminim hepinizle denk gelmişizdir.

Bf5 te bana göre 3 tane eleştirilecek sorun var.

1. Sorun.. uçaklar.. konuyu açalım. Bir cihaza uçma hakkı verince vurulma olasılığı da vermen gerekiyor. İşte bu oyunda ki en büyük eksik bu. 100 kill sıfır death tepede uçuyor. Fliegerfaust çıkınca K/D düzelmişti. Fakat silahın gücünü geri aldılar bu trollerin dice firmasına ağlaması yüzünden. Oyun oldu yine aynı taş yine aynı hamam. NE AA lar bunları vurabiliyor ne de askerler. Bir bakıyorsun 70 frag 3 death falan. Oyunun içine etmiş birde sırıtıyor. Sırf bunun için Dice a uzunca bir yazı yazacağım. Yeter artık. Uçakçı bebeler yüzünden oyun oynanmıyor. Bf1 de açardık makinalı teleskopu patates edene kadar tarardık. Uçaklarda yapısı gereği yavaş uçardı. Bunda o da yok. Uçaklar hızlı ve çok güçlü. Oyun keyfini düşürüyorlar. Biz bilmiyor muyuz böyle trollük yapmayı? logitech 3d extreme pro var bende daha bağlamadım bile. En sonunda delirtecekler bağlıcam cihazı uçakla biçip geçicem hepsini. Fakat dediğim gibi ben asker olarak oynamak istiyorum. Biz neden squat oalrak uçakların peşine düşmek zorundayız ki? Sabit AA vuramaz asker vuramaz Tank vuramaz. Kim vuracak bunları. Özellikle Hamada haritası tam bir işkence oluyor bazen.
    2. Sorun.. Oyunun olur olmadık yerde kapanıp masa üstüne atması
    3. Sorun.. Auto balance olmaması. BAzı serverların yeni oyun başladığında 7 vs 35 gibi kalması ve bunun oyun boyunca değişmemesi.

Bunun haricinde bizi sinir eden hiçbir şey yok. Yeterince eğlenceli oyun. Atmosferi de harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 7 Mart 2020; 0:22:44 >

Bf1 de askerlerde pastel renk paleti vardı diğer herşey aynı, buram buram savaş atmosferi kokuyordu. Bfv silahların mekaniği olsun, sesleri olsun, harita dizaynı olsun ww2 savaşı oynadığını hissetmiyorsun. Tankları gerçekçi gibi yavaş gitmesine rağmen askerlerinde 7/24 depar atmasıda abes kaçıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    Oyunu begenmiyonda cayir cayir oynuyon o nasıl olacak hem begenmiyon hem sürekli bfv konusundasin. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 7 Mart 2020; 15:24:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.