Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.965
Cevap
84
Favori
352.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beraber oynamak büyük zevkti, tankları onarmayı severim, Devastation tank kullanmak için çok riskli bir harita.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Şubat 2020; 22:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Beraber oynamak büyük zevkti, tankları onarmayı severim, Devastation tank kullanmak için çok riskli bir harita.
    kesinlikle öyle.. hele ki altında bir de sturmtiger gibi manevra kabiliyeti 0 ve turret'i sadece 10 derece falan dönebilen bir alet varsa. aslında düşman çok aktifti onları biraz sarsmak için almıştım yanımda da senin lojistik destek ve tankın hayvani zırhı olunca kolay kolay indiremediler ve bayrak almaları baya yavaşladı.

• Sturmtiger'ın zırhına dikkat ettim, piyade ağırlıklı oynadığımdan tank özelleştirmeleri konusunda zayıfım, belki ilerleyen zamanlarda ben de geliştiririm kendimi o konuda.
  • yok sturmtiger ve crocodile gibi telsizden çağırdığın araçlar tek ayar geliyor, onlar da özelleştirme yok. ama diğer tanklarda kullandığım özellikleri paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Ben genelde araçla oynamayı seviyorum.
    Adamların önünde ölüyoruz düşmanı öldürüyor yardım etmeden geçiyor.
    Ulan ben tanktan inip adama yardım ediyorum.
    Bi ara davarın teki tankımı köşeye çekip kaynak yaparken işim bitip bineceğim zaman aldı gitti
    Bunlarla gerçekte savaşa girsek düşmana esir düşsek daha iyi
    onu bende yapıyorum ya çok iyi oluyor. bizzat tanktan onu kaldırmak için çıktığıma inanamıyor çoğu.
    hatta yabancının biri aynen şunu demişti mikrofondan;
    - wow! dude thanks.. i must be dreaming right now.

• Valla ben tank içinde bile kendimi güvende hissetmiyorum bazen, uçakla tek vuruşta indiriyorlar çünkü
    Uçaklar yokken adam yerdeyse merminin geliş yönüne tankı kalkan olarak kullanıp adamı kaldırıyorum.
    Dün de dm oynarken mesela 2 saat yatıyoruz 3 4 kişi medic duruyor öyle aval aval.
    Ulan oyunda respawn sayacı var ölen her adam senin yenilmene sebep oluyor, ben de sis atıp kurtarabildiğimi kurtarıyorum.
    Takımda iş yoksa oyunun zevki çıkmıyor valla, yatıyorum bir köşeye kendi kendime takılıyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    aynen çatışmanın yoğun olduğu zamanlar yerde yatan adamın üzerine tanktan sis atıp öyle iniyorum ben de.
  • Bu çinlilerden gına geldi artık dice a mail attım avrupa serverlarına yüksek pingliler girmesin diye inşallah olumlu sonuçlanır. Birden fazla kişi mail atarsa belki etkili olur oyun çinde yasak ona rağmen vpn ile giriyorlar tek çözümü yüksek pinglilerin avrupa serverlarına girememesi başka çözümü yok bunun yabancılara da yazdım sizden ricam oyunu oynayan kim varsa mail atması adamlar serverı işgal ediyor dün bir oyundan görüntü paylaşıyorum.

• Vatandaş faydalansın :)
  • Serverlarda çinli kaynıyor artık millet çince öğrenmem lazım diye ingilizce yorumlar yazıp duruyor

Hileden geçilmiyordu birde bunlar eksikti.Tuz biber ektiler resmen.
  • Map derken 6.2 update ile yeni harita mı geliyor acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Serverlarda çinli kaynıyor artık millet çince öğrenmem lazım diye ingilizce yorumlar yazıp duruyor

Hileden geçilmiyordu birde bunlar eksikti.Tuz biber ektiler resmen.
    çin'de corona'dan dolayı sokağa çıkma yasağı var ya hepsi bf'ye dadandı sabah akşam.

• saçma bir şekilde ekran kartı sürücüm güncel olmadığı zamanlar mavi ekran hatası almaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 27 Şubat 2020; 18:49:2 >
  • Laf swicht yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Bu çinlilerden gına geldi artık dice a mail attım avrupa serverlarına yüksek pingliler girmesin diye inşallah olumlu sonuçlanır. Birden fazla kişi mail atarsa belki etkili olur oyun çinde yasak ona rağmen vpn ile giriyorlar tek çözümü yüksek pinglilerin avrupa serverlarına girememesi başka çözümü yok bunun yabancılara da yazdım sizden ricam oyunu oynayan kim varsa mail atması adamlar serverı işgal ediyor dün bir oyundan görüntü paylaşıyorum.

O pingle nasıl adam vuruyorlar saçma sapan iş.
    Ben 100 pingle zor vuruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Hepsinde aim bot var GP ve GPS klanlari 100 kusur pingli ve ne hikmetse hepsi pro gamer şikayet ediyorum daha sonra serveri şikayet edip kapattiriyorum. Bunlardan kurtulamayacaz dice önlemini almıyor yapacağı tek basit çözüm 100+ ping Avrupa serverlarina giremeyecek. Gitsin japon serverlarinda ne b.k yerse yesinler. Onlarda bıkmış bunlardan gerçi.

• boss06 kullanıcısına yanıt
    Bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
    Dikkate alırlarsa oyuna ping sınırı getirebilirler.
    Cs de bile yüksek ping olunca server otomatik atıyordu, bunda da olması lazım.

• Serverlar ping olayına çok basit hallederler.Çinden gelenlerin pingleri belli zaten.Limit koyacak bu kadar basit.
  • ttk 5.0'a geri dönüyormuş
    sniperlara güzel buff geliyor
    ve en önemlisi type 2a recoil nerfi yiyor

unutmadan tank özelleştirme yeni patch ile birlikte aktif olucakmış büyük ihtimalle kozmetikler %90 paralı olur diye düşünüyorum

şu team balance olayı içinde çalışıyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 28 Şubat 2020; 21:57:26 >

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.