Şimdi Ara

Battlefield Kardeşliği - (5/5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, BF3 için 1 kişi aranıyor.
    Kişi başı 26 TL.
    Yarın mesai bitimine kadar ödemeler yapılırsa akşama oyunu satın alır şifreyi dağıtırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyd -- 11 Kasım 2011; 0:17:12 >

• Almak isteyen kimse yok mu arkadaşlar?
  • var pm
  • Benide yazabilirsin bf3 icin ;) yarinda odemeyi hemen gecerim.
  • 1- onnumara (2 adet)
    2- onnow78
    3- barantr90
    4- ???

evet arkadaşlar son 1 kişi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyd -- 11 Kasım 2011; 0:11:51 >
  • ben de yarın gonderirim
    pmden bilgileri yollayabilirsiiniz
  • Öyleyse grubu tamamladık arkadaşlar.

1-onnumara (2 adet)
    2-onnow78
    3-barantr90
    4-reeguu

yedek:
    - fifa 12

Ben hepinize hesap bilgilerimi gönderiyorum pm'den. Yarın gün içinde eft'ler yapılırsa en geç 19:00'da şifreleri yollarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyd -- 11 Kasım 2011; 0:50:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 3 ve 5 e nedersiniz
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hesap bilgilerini gönderdim. EFT'yi yapanlar pm atarlarsa ve takip açısından isimlerini yazarlarsa memnun olurum. Araya tatil girmeden bitirirsek çok iyi olur.
  • bos yer olursa yedekte beklıyebılırım
  • @fifa 12
    yarın çıkan olursa önce size dönüş yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyd -- 11 Kasım 2011; 0:49:57 >
  • ben gonderdim
  • Arkadaşlar paraların gönderildiği teyit edilmiştir. Hızlı işlem için hepinize teşekkür ederim. Oyunu dün gece satın aldım. Fakat paylaşımda sıkıntı yaşanmaması açısından herkesin aynı anda indirebilmesi için şifre paylaşımını bu akşam 18:30 gibi yapmayı düşünüyorum. 18:30'da hepiniz online olursanız sıkıntısız bir şekilde bu işi halledebiliriz.
  • Hesap bilgilerini pm olarak herkese yolladım arkadaşlar.
    İndirmeye başladıktan sonra log off olursanız işimiz kolaylaşır.
    Herkese iyi oyunlar.
  • Sanirim yarim saattir kimse log off olmuyor? Ben bir turlu hesaba erisemedim. Hassasiyet gosterelim lutfen arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

Sanirim yarim saattir kimse log off olmuyor? Ben bir turlu hesaba erisemedim. Hassasiyet gosterelim lutfen arkadaslar

Şimdi tekrar denedim ve giriş yapabildim. Şifreyi yanlış yazmış olabilir misiniz?
  • Baska kullanici online diyor ama bir daha deniyeyim
  • 4-5 kere daha denedim hala baska kullanici online diyor. Herhalde baya bir bekleyecegİm gibi duruyor :)
  • Anlamadım bu işi, ben nasıl girebiliyorum peki? Ben mi bir yanlışlık yapıyorum acaba?
  • Ozellikle kendi sifremi denedim bir ara yanlis girdim bilerek sifre yanlis dedi. Sonra actim tekrar psn adresini girdim baska kullanici online bu id le diyor. Bnde anlamdim valla :) bir dha deniyecegim birazdan ;)
  • Tamam siz beni bilgilendirin yine.
    Olmazsa bir de benim PS3'ü kapatırım, öyle denersiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.