Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

hardline xbox one

BATTLEFIELD: HARDLINE  (PS4 ANA KONU)  21 Ekim 2014

bad company 2 360

bf2

neogafta gördüm. dlc olarak gelmesi gereken bir şeyi oyun diye satıyorlar resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamez -- 18 Mart 2015; 20:21:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

quote:

Oyunu 3 gündür indiremiyorum takılıp kalıyor bıktım vallahi.Sabah 6'da açık bıraktım 30 gb'dı şimdide baktım 32 olmuş nasıl iştir yahu

Hocam son durum nedir? Benim 25,40'da dondu resmen.

En son 36 idi saat 5 gibi bekleme moduna aldım az önce açtım 38 küsür olmuş aşırı yavaş.Ön indirme açıldığından beri inmiyor

%57 yazıyor full game kısmında bende girince, 25,40'da takıldı resmen anlayamadım.
    Sunucularla alakalı bir sıkıntı heralde 25'e kadar gayet iyi indirdi, 20mbit netim var.

Yarın tatil bari yarına kadar insede oynasam diye düşünüyordum ama hayal kırıklığı olacak gibi.

Benimkide dün saat akşam 22.00'dan beri indiriyor.

Psn'de sıkıntı var kesinlikle bende sizin gibi bu gece açık bırakırım yarına inse bari demiştim ama halen inmedi görüldüğü gibi ön indirme yapıyorlar bir işe yaradığı yokBu geceye inse keşke 6 gb kaldı.Bu arada ilk bölümünü oynadım fena değildi beğendim bakalım sadece bir bölüm oynattı full inmesi gerekiyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Endonezya PSN den 117.5 TL ye English Versiyon Battfield Hardline alınıyor bilginiz olsun. Enpara kabul ediyor, garanti de ediyormuş.
    Hong Kong PSn alışveriş sayfasında, detaylı açıklama var.

Premium 96 TL ayrıca,
    1 yıllık plus 69 TL

Hocam ininal ve paypal kart da geciyor mu

Bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Hardline'i online oynayan yok herhalde henuz. Yorumlari merak ediyorum sonucta Battlefield online'i icin alinan bir oyun ama ilk donemlerinde online genel anlamda sorunlu oluyor.

Hocam bu oyunda sadece BF'nin ismi kullanılmış yeni ip olarak çıksaydı 1 milyon zor satardı.
    Elbette oyun dinamiklerin de benzerlik var ama açıkçası ben beğenmedim.
    Uzun süredir Twitch yayınları izliyorum kesinlikle 60 dolarlık bir oyun değil.
    Ayrıca grafikler de resmen gerilemiş üstelik çözünürlükte de değişen bir şey yok anlamadım bu işi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunu 3 gündür indiremiyorum takılıp kalıyor bıktım vallahi.Sabah 6'da açık bıraktım 30 gb'dı şimdide baktım 32 olmuş nasıl iştir yahu

Hocam son durum nedir? Benim 25,40'da dondu resmen.

En son 36 idi saat 5 gibi bekleme moduna aldım az önce açtım 38 küsür olmuş aşırı yavaş.Ön indirme açıldığından beri inmiyor

%57 yazıyor full game kısmında bende girince, 25,40'da takıldı resmen anlayamadım.
    Sunucularla alakalı bir sıkıntı heralde 25'e kadar gayet iyi indirdi, 20mbit netim var.

Yarın tatil bari yarına kadar insede oynasam diye düşünüyordum ama hayal kırıklığı olacak gibi.

Benimkide dün saat akşam 22.00'dan beri indiriyor.

Psn'de sıkıntı var kesinlikle bende sizin gibi bu gece açık bırakırım yarına inse bari demiştim ama halen inmedi görüldüğü gibi ön indirme yapıyorlar bir işe yaradığı yokBu geceye inse keşke 6 gb kaldı.Bu arada ilk bölümünü oynadım fena değildi beğendim bakalım sadece bir bölüm oynattı full inmesi gerekiyormuş.

Benim ki inmiş hocam, az önce kontrol ettim. :)

Single oynamam sanırım ben direk multiye girerim, bflerin hepsinde öyle yaparım genelde.

• Bende en son 17 de 20gb inmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş download olanlar kablolu kullanıyorlarsa Wi-Fi ya geçiş yapıp deneyin , arkadaşda ciddi bi hızlanma oldu .. Wi-Fi olanda kablolu denesin

• Aslında almayacaktım ama arkadaşlar için aldım sırf.Birde endonezya psn sağolsun bizi kan emicilerin elinden kurtardı

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

hardline xbox one

bad company 2 360

bf2

neogafta gördüm. dlc olarak gelmesi gereken bir şeyi oyun diye satıyorlar resmen

İlk resim ne öyle yav şaka gibi İnanmak istemiyorum

• Psnden satın alsam bu gece saat 00.01 i geçtikten sonra indirip oynayabilir miyim arkadaşlar?

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    half life gibi
  • Oyunu saat 6 gibi aldım hala 5 gb indi Gece umutluyum sabaha 20'yi görür herhalde en geç cuma akşamına yetişse mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

hardline xbox one

bad company 2 360

bf2

İlk resmin, bilgisayar versiyonu ile alakası yoktur.

• Yorumlari okuyorum ancak şoyle bir bilgiye rastlayamadim.

Battlefield'in sayfasinda gordugum uzere 3 tane Battlefield hardline satilmakta.

- Battlefield Hardline standard
    - Battlefield Hardline Deluxe edition
    -Battlefield Hardline Ultimate edition

En pahali olan Ultimate edition ve cikacak olan tum haritalari ucretsiz olarak sadece Ultimate satin alanlar indirecek.

Psn den oyunu alirken bu hususa dikkat ediyormusunuz? Sonra tekrardan fazladan para vermeyin haritalara.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 19 Mart 2015; 19:17:12 >
  • Oyun acayip keyifli

• Beyler singleplayer ve online olarak oyunu oynadım. Kaplamalar başarılı ancak karakter hareketleri gerçekten vasat. Ps4 değil yani ben bunu ps3te de oynasam olurmuş diyorsunuz resmen. Buglar fazla. Onlineda rastlamadım ama bence illaki vardır. Fizik kurallarına aykırı olaylara rastgeldim singleplayerda. Bkz: Kamyon kullanırken arabalara çarpınca hepsinin patlaması gibi anlamsız çocuk oyunu gibi şeyler mevcut. Falan filan.. Biraz hayal kırıklığı yarattı. Online mod'a alışamadığım için biraz zaman tanıycam kendime çünkü sürekli ölüyorum zevkte alamıyorum haliyle.. gittik ilk günden kutlu bulduk aldık ama fos çıktı gibi bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 19 Mart 2015; 1:41:05 >

• rude. kullanıcısına yanıt
    Sayaç bitince açıldı herhalde hocam oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Sayaç bitince açıldı herhalde hocam oyun?

Aynen

• Oyunu aldım spottan 2007'den beri CoD oynarım Ghosts sonrasında AW ile seriyi bırakma noktasına geldim uzun zamandır PC'de BF4'e onuyorum.

Hardline BF4'ün DLC'si falan değil çünkü BF4'deki genel kalite hissi bu oyunda yok ama Hardline kötü olmuşda diyemem gayet eğlenceli kendine has bir oyun olmuş.

Single'da grafikleri beğendim multide BF4'ün gerisinde ancak daha çok dikkatimi çeken bazı animasyonlar araçların tepkileri vs çok yapay ve amatör duruyor uzun süre BF4 oynamış biri Hardline'da BF4'ün o genel kalitesini bulamayacak çünkü DICE kadar komple bir paket sunamamışlar estetik anlamda.

BF adını hak etmiyor,DLC,oynanmaz gibi yorumları hak etmiyor oyun gayet alıp oynanıp zevk alınabilir bir oyun olmuş.Cash sisteminide beğendim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.