Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuştum live chatten 24 saat içinde gelcek dedi sıkıntı yapmayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde kaydolduk bakalım gelicek mi
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım bekliyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

Konuştum live chatten 24 saat içinde gelcek dedi sıkıntı yapmayın :)

Bende sıra bekliyordum konuşmak için,uğraşmayayım o zaman
  • Tamam beta anlarımda hiçmi optimizasyon yapmadınız mübarekler,gt650m ekran kartı ile 20 fps zor görüyor full low da

Oyun tamamen bf4 modu gibi olmuş bana göre

Not: İlk resim öyle print screen ile aldığım için çıkmış,görüntüde bozukluk yok

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]

Buda battlelog

https://store.donanimhaber.com/ad/f8/48/adf848a1387ff266b340319b553799d6.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendM -- 10 Haziran 2014; 1:57:52 >

• Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden
  • kayıt olduk ama gelen bişey yok
  • en kısa sürede gtx 670 deneyimini paylaşacağım insin bi bakalım
  • OPTİMİZASYON BERBAT ÖTESİ. GTX 660M VAR FPS ÖLÜYOR ŞU AN BF3'TE ULTRA AYARLARDA AKIYORKEN ŞİMDİ PİKSEL PİKSEL HAY ALLAHIM
  • Oyun indi de daha çıkmadı uyarısı verip girmiyor.
    Edit: Originden çıkıp tekrar girince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 10 Haziran 2014; 2:57:39 >
  • daha gelen bişey yok
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    bende orda gözükmüyor oyun tamamlanınca mı gözükcek ismi falan
  • Oyunu oynadım. Rezalet olmuş.. BF 3 bence hala kral.. Ömürlük oyun yapmış herifler. Bu oyun kusura bakmayın ama Counter - Strike : G.O. 'dan kötü ..
  • Beta açıldığı anda kayıt oldum ama mail yok ortalıkta .
    Oyuna gelirsek, gördüğüm kadarıyla US vs RU yerine Cops vs Criminals ve haritaların farklı olması dışında önemli bir fark yok. BF4'e ek paket olarak çıksa daha iyi olurmuş ama anlaşılan milleti soymak için yeni oyun olarak duyurdular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

Beta açıldığı anda kayıt oldum ama mail yok ortalıkta .
    Oyuna gelirsek, gördüğüm kadarıyla US vs RU yerine Cops vs Criminals ve haritaların farklı olması dışında önemli bir fark yok. BF4'e ek paket olarak çıksa daha iyi olurmuş ama anlaşılan milleti soymak için yeni oyun olarak duyurdular.

Oyun modu da farklı tabi, hırsızken para çalıp kendi bölgene götürmeye çalışıyorsun felan. Ama dediğiniz gibi ek paket olarak gelebilecek bir oyun. Hatta Battlefield ismini neden kullanmışlar anlamadım.
  • Battlefield Hardline kendi aldığım oyun içi bir oyun videosu :

• hayatında ilk kez mi fps oynuyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

Beta açıldığı anda kayıt oldum ama mail yok ortalıkta .

Oyun modu da farklı tabi, hırsızken para çalıp kendi bölgene götürmeye çalışıyorsun felan. Ama dediğiniz gibi ek paket olarak gelebilecek bir oyun. Hatta Battlefield ismini neden kullanmışlar anlamadım.

Evet birde oyun modu farklı(onu atlamışım :) ). Yeni IP olarak duyurmaları her açıdan kendileri için riskli olduğundan veya bu sene yeni COD'un karşısına yeni bir Battlefield koymuş olmak için Battlefield adını tercih etmiş olabilirler diye tahmin ediyorum.

• Sıkı BF oyunusu değilim ancak her çıkan oyunu düzenli şekilde oynarım ve şu kadar diyeceğim elinde sorunlardan arınmış tamamen oturmuş bir BF4 + BF4 Premium'u olan birisi bu oyunu alıp kalite hissini düşürmek istemez bence.Gerçekten sıfırdan yapılmış bir AAA oyun değilde 5-6 yetenekli fanın yaptığı BF4 Modu gibi olmuş oyun.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.