Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
19.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA'in konsolara özel yaptığı Battlefield oyunu bu PC'ye çıkacağını sanmıyorum.
  • COD4ÜN tahtına oturabilecekmii acaba bence oturacak
  • online bakımından cod4ü geçer ama single mode hakkımda bilgim yok (eski Bf2 Tr 1.si =)))
  • İnceleme için tşk,çok güzel olmuş
  • oyun güzele benziyo ama 1 şeyler eksik kalmış
  • pc ye gelirmi acaba bu versiyon
  • gelir tabi
  • teşekkürler elinize sağlık süper inceleme olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Sistemde çok güzelmiş ama o zaman sana PS3 veya X360 lazım hocam

İzmitte Sıfır Satılık Xbox yok arkadaş onu geçtim kapora bırakıp öle getirtcektim adam ne zaman gelir belli olmaz dedi.

Xboxa acaip kitledim kendimi ama bulamıyorum. İş Yüzünden hafta içide iStanbula gidemiyorum.
  • böyle saçmalık mı olur ya para ödeyerek silah açıyosun. :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@rKSm@N

böyle saçmalık mı olur ya para ödeyerek silah açıyosun. :S

Yanlış anlamışsınız.Eğer GOLD versiyon alırsanız normal versiyonda oyun sonu çıkan silahlar oyun başında açılıyor.Diğer silahlar kariyere göre açılıyor.
  • yok silah almak için bakanlıktan ruhsat çıkarttırsalarmış 1de
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

herzamanki battlefield bi adam öldürmek için bir şarjör boşaltman lazım
    Eğer Düşmana hedef alırsanız 5 mermi bile harcamassınız.

Teşekkürler bomba gibi oyun bugün demosunu indirdim baya büyüktü gördüğüm en büyük boyutlu demo 1616 mb Kesinlikle gidip tam sürümünü alacağım.
  • Oyunun Xbox versiyonunu CDWOW'dan sipariş verdim hem oyun çıktıktan 1 hafta sonra kargoya verdiler hem de 15 gün oldu gelen giden yok siz siz olun 2-3 pound'un hesabını etmeyin sendit'i kullanın pal oyunlar için.
  • Zaten bende hep senditden alıyorum.En fazla 5-6 gün bekliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Oyunun Xbox versiyonunu CDWOW'dan sipariş verdim hem oyun çıktıktan 1 hafta sonra kargoya verdiler hem de 15 gün oldu gelen giden yok siz siz olun 2-3 pound'un hesabını etmeyin sendit'i kullanın pal oyunlar için.

Demiştim ben sana Gelir inş. yakında.Zaten Demo'da yeterince oyunu sindirdin
  • Oyunu bitiren varmı arkadaşlar? ben 3 gündür oynuyorum ve bir türlü bitmek bilmedi. Toplam kaç bölümden oluşuyor bu oyun, ayrıca oyunun kaçta kaçını oynadığımızı ve ne kadar kaldığını nereden görebiliriz?
    Prima guide'ını henüz bulamadım. Bulan varsa paylaşabilir mi?
  • hakikaten ne zaman bitiyo oyun.ben en son kıl bi herif varya onu adaya bırakıyosun sonra yeni bölüme başlıyo.ordayım.sonlarına gelmişmiyim oyunun?yoksa daha var mı?gittikçe sıkmaya başladı çünkü
  • sadece o degil digerleride grafik ve ses dizynı bakımından muhtesem
  • cok guzel inceleme olmus

devil may cry 4 incelemesini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Temmuz 2008; 13:11:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.